Colin Kazim Fenerbahce'de

FeNeRlIbOaRd74
Verfügbare Informationen zu "Colin Kazim Fenerbahce'de"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: semih74
  • Forum: FeNeRlIbOaRd74
  • Forenbeschreibung: Seite daha bitmedi mois daha bekleyin
  • aus dem Unterforum: Fenerbahce
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Dienstag 12.06.2007
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Colin Kazim Fenerbahce'de
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 10 Monaten, 10 Tagen, 10 Stunden, 23 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Colin Kazim Fenerbahce'de"

    Re: Colin Kazim Fenerbahce'de

    semih74 - 15.06.2007, 18:53

    Colin Kazim Fenerbahce'de
    Colin Kazım Fenerbahçe'de
    Fenerbahçe
    14.06.2007

    Fenerbahçe, 100. yılında transfer bombalarını tek tek patlatıyor. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Colin Kazım Richards'ın transferini bitirdi.

    Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'u kadrosuna katatarak tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, Premier Lig takımlarından Sheffield United'da forma giyen milli futbolcu Colin Kazım Richars'la her konuda anlaştı.

    # Video Galeri: Colin Kazım'dan resital...

    4 SENELİK SÖZLEŞME
    Fenerbahçe, Colin Kazım Richards'la seneliği 1 milyon 100 bin euro'dan 4 senelik sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Sheffield United'a bonservis bedeli olarak 800 bin euro ödeyecek.

    BEŞİKTAŞ'IN ELİNDEN KAPTILAR
    Fenerbahçe, adı bir süredir Beşiktaş'la anılan Colin Kazım Richars'la anlaşarak büyük bir sürpriz yaptı. İngiltere'de transfer çalışmaları için bulunan Beşiktaşlı yöneticilerin Colin Kazım Richars'la anlaşarak dönmesi bekleniyordu fakat Fenerbahçe, ezeli rakibine sezonun ilk transfer çalımını attı.

    Fenerbahçe'nin anlaştığı Kazım Richards kimdir?

    Fanatik Gazetesi Londra temsilcisi Edip Adanır, Colin Kazım Richards’ın transferini değerlendirdi.

    Altyapısı mükemmel
    Hocasının vereceği taktiği, en az yüzde 80 oranda sahaya yansıtacak kabiliyetlere sahip. Savaşçı ve çok hızlı. Sadece sağ ve sol kanatta değil, gerektiğinde orta sahada da başarıyla görev yapabilir.Öncelikle Colin Kazım Richards`ın Türkiye`de kesinlikle futbol oynama isteğini, hayranlıkla karşılamak lazım. Yaptığı seçim doğrudur, Fenerbahçe, Premier Lig'den 20 yaşında hedefleri olan bir futbolcu transfer etti.

    İngiliz Ümit Milli Takımı`ndan teklif almasına rağmen, Türkiye`yi tercih etmesinde en büyük etken olan Tottenham altyapı antrenörü Koray Palaz`ı da tebrik etmek lazım. Evinin kapısını çaldığı anda, "Türk Milli Takımı`nda oynar mısın?" sorusuna, "Seve seve oynarım. Hatta Türkiye`de de futbol oynamak isterim" diyen Colin`i de alkışlamak lazım. Colin, kendisiyle birebir görüştüğümde Türkiye`de oynamak istediğini defalarca bana da dile getirdi.

    Türk insanını nasıl sevdiğini gözlerinden okuyabilirsiniz. Annesi Kıbrıslı Türk olan Kazım’ın evinde konuşulan dil zaten Türkçe(!).

    Babası da futbolun içinde
    Babası Rodney Richards’ın oğlunun transferi için iş istemesi hakkındaki dedikodular ise tamamen asılsızdır. Babası 20 senedir aynı firmada ses teknisyeni olarak çalışıyor. Üstelik, hafta sonları da amatör olarak çalıştırdığı bir takım var. Yani futbolun içinde olan bir insan. Kendisi hakkında Türkiye’de çıkarılan bu ön yargılı haberler için çok üzüldü ve bana, “Hiçbir zaman böyle bir teklifte bulunmadım. Sadece oğlumun yanında İstanbul’da olmak istediğimi belirttim'' demişti.

    Gelelim Kazım Richards’ın özelliklerine...
    Altyapısı mükemmel, hocasının vereceği taktiği en az yüzde 80 oranda sahaya yansıtacak kabiliyetlere sahip. Öte yandan mücadeleci, son derecece savaşçı ve hızlı bir futbolcu Kazım. Sadece sağ ve sol kanat oyuncusu değil. Gerektiğinde orta sahada da oynayabilir. Kanat oynadığı zaman, arkasındaki bekle devamlı koordinasyon halindedir. Fenerbahçe bu oyuncuyu alarak gelecek için büyük iş bir başarmıştır. Türk statüsünde oynayacak bir oyuncuyu, Türkiye’de kolay kolay almak oldukça zor bir olay.

    Daha önce yanılmamıştım
    Daha önce İngiltere’den Türkiye’ye transfer olar Rebrov hakkında, “Fenerbahçe’ye ilaç olmaz'' ifadesini kullanmıştım. Ve bu açıklamaların ardından büyük tepkiler almıştım. Sonra Fenerbahçe’nin dünya çapında bir yıldız olan Anelka’yı kadrosuna katmasının ardından, Fransız futbolcuyu satması halinde de zarar etmeyeceğini söylemiştim. Nitekim de öyle oldu.

    Şimdi de Colin Kazım Richards’ın Sarı-Lacivertli seyirciler tarafından, büyük bir heyecanla izleneceğini umuyorum. Kazım’ın, uzun seneler A Milli Takım’a faydalı olacağına da yürekten inanıyorum.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum FeNeRlIbOaRd74



    Ähnliche Beiträge wie "Colin Kazim Fenerbahce'de"

    about Colin-Farell - Colin-Farell (Montag 18.06.2007)
    Fenerbahce - Hamburg (Freitag 09.06.2006)
    Familienfest gegen Fenerbahçe - koelsch4life (Dienstag 19.07.2005)
    colin+lorio - HonigKuchenPferd (Samstag 07.05.2005)
    Kayserispor 1 - 0 Fenerbahçe - DJTELEVOLE (Montag 06.03.2006)
    Fenerbahce - Omer (Sonntag 25.02.2007)
    03.03.06 Colin - blutenderj3rry (Dienstag 28.02.2006)
    Funkel: "Favorim Fenerbahçe - musti2491 (Samstag 07.10.2006)
    Colin Firth oder Matthew Macfadyen? - Bruki (Sonntag 13.11.2005)
    FENERBAHCE GALATASARAY DERBiSiNDE YASANAN OLAYLAR - Germersheim (Dienstag 22.05.2007)