FORUM KURALLARI

ELARA & ARAPBABAN'NIN GÖNÜL YERI
Verfügbare Informationen zu "FORUM KURALLARI"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Elara - arapbaba
  • Forum: ELARA & ARAPBABAN'NIN GÖNÜL YERI
  • Forenbeschreibung: http://www.eleda.cabanova.de
  • aus dem Unterforum: Kavga Köşesi
  • Antworten: 2
  • Forum gestartet am: Freitag 15.09.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: FORUM KURALLARI
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 8 Monaten, 5 Tagen, 11 Stunden, 58 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "FORUM KURALLARI"

    Re: FORUM KURALLARI

    Elara - 13.08.2007, 09:32

    FORUM KURALLARI
    Elara & Arababa Gönül sitesi forumuna katılan her kullanıcı, aşağıda bulunan kurallar uymayı kabul etmiş sayılır.


    1. Kullanıcılara açıklamak kaydıyla Forum Yöneticilerinin kural değiştirmeye ve yeni kural eklemeye yetkisi vardır.

    2. Duygularınızı özgürce ifade edebilirsiniz ama bu başkalarını aşağılamak, küçük görmek, eleştirmek ve yargılamak hakkı demek değildir. Dolayısıyla site içindeki diğer bireylerin duygularına, fikirlerine ve düşüncelerine saygı göstermekle yükümlüsünüz. Fikirler yerine kişileri tartışmak, karşılıklı münakaşaya girmek yasaktır.

    3. Forum adabına aykırı mesaj yazmak. Her türlü küfür, hakaret ve toplum içinde kullanılamayacak argo tabirler, çirkin ifadeler kullanmak, bela, ceza okumak ve benzerleri kesinlikle yasaktır.

    4. Kırıcı değil yapıcı olun. Birisine kızdığınızda sakinleşene kadar siteden uzak durun ve mesaj atmayın. Sakinleştikten sonra karşınızdakinin duygularına dikkat ederek, nezaket ve saygı sınırları içinde sorununuzu çözmeye çalışın.

    5. Diğer forum üyelerini provoke etmeye yönelik başlık açmak, sorgulayıcı, aşağılayıcı, küçük düşürücü mesajlar yazmak ve konular açmak yasaktır.

    6 Politika, Din, Siyaset, ırkçılık gibi herkesin aşırı hassas olduğu ve site içinde olay yaratacağını yada bölünmeye yol açacağı bilinen konuları açmak yasaktır.

    7. Bu sitede tanımadığınız kişilere, kişilerin izni olmadan özel mesaj göndermek, arkadaş aramak, site üyelerini rahatsız etmek kesinlikle yasaktır. Bu kurala uymayan kişilerin üyelikleri silinir.

    8. Burası asıl itibarı ile bir kişisel gelişim ve bilgilenme sitesidir. Yine de üyelerimizin birbirleri ile kurdukları ilişkileri site ortamında sürdürebilmeleri amacı ile bir Sohbet Bölümümüz mevcuttur. Sohbet için sadece bu bölümü kullanınız. Bu bölümdeki mesajlar güncelliğini kaybettikten sonra, diğer konularda açılan forumlarda yer alan ve her hangi bir bilgi içermeyen ve sohbet amacı ile yazılmış mesajlar ise anında silinecektir.

    10. Başka yerden alıntı yaptığınız ve size ait olmayan yazılarda kaynak belirtmek mecburidir. Alıntı yazılar herhangi bir kurum ve kuruluşun reklâmı mahiyetinde, veya site içerik, amaç ve kurallarının dışında olamaz. Günlük gazete haberlerinin olduğu gibi yazılması şeklinde konu başlığı açılamaz. Bu kurallara uymayan tüm alıntı yazılar silinecektir.

    11. Ana sayfada sağda bulunan "Linkler" bölümü dışında forumda başka bir sitenin reklamını yapmak, özel mesajdan üyelere reklam göndermek yasaktır.

    12. Forum adabına aykırı avatar veya imza kullanmak yasaktir. İmzada site reklamı yapmak, herhangi bir siteden URL,sini vermek, MSN adresi vermek,telefon numarısı vermek aşırı büyük fontla imzaya yazı yazmak kesinlikle yasaktır.

    13. Başka Forumlara üye veya kullanıcı toplamak için yazılan reklam mahiyetinde yazılar YASAKTIR.Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri silinecektir !

    14. Sitemizde üyelerin birden fazla rumuz kullanarak polemik yaratması, bu rumuzlar vasıtası ile kendi kendine cevap verir durumda konuları manipüle etmesi yasaktır. Böyle yapan üyelerin tüm rumuzları siteden silinecektir.

    15. Uyarı yapıldıktan sonra 24 saat içinde gereğinin yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde gerekli düzeltmeler Forum Yöneticiler tarafından yapılır ve kullanıcıya yukarıda belirtilen kurallar dahilinde ceza verilir. Kural ihlalinin boyutuna göre Forum Yöneticisi 24 saat beklememe hakkına sahiptir.

    16. Forumda yeni konu acmadan önce aynı Konunun forumda olup olmadığını araştırınız bunun için arama özelliğini Kullanınız eğer yoksa aynı konu veya benzeri sunabilirsiniz aksini yapanların konuları yönetim tarafından silinebilir, birleştirilebilir, taşınılabilir.

    17. Foruma mesaj gönderirken, ard arda birden fazla mesaj göndermek yani (flood yapmak), boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, bencede, güzel, gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek yasaktır. Bu tür mesajlar silinecektir.

    18. BÜYÜK HARF kullanmak ve konunun diğer konulara oranla "daha önemli" olduğunu vurgulamak yasaktır!Büyük harfler mesajın tamamını veya büyük bölümünü kapsıyorsa mesaj silinecektir. Fakat büyük harfler cümle içinde belli öğelerin vurgusu için kullanılabilir.

    20. Kurallara uymayan mesajları forum mod'larına yada admine bildirmek sitede bulunan her üyenin sorumluluğudur.

    20. Site kurallarına uyulmadığında, Forum" bölümünde konu ile ilgili bir başlık açılacak ve konu bu başlıkta tartışılarak ortak bir noktada buluşulacaktır.


    Son olarak lütfen sitenin seviyeli yapısını korumaya özen gösterin. Kuralların sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek için belirlenmiş olduğunu hatırlatmak istiyorum.

    Her türlü istek ve şikayetlerinizi Yardim Başlığı altinda paylaşabilirsiniz...

    Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.

    Elara
    Admin



    Re: FORUM KURALLARI

    arapbaba - 13.08.2007, 09:36


    kurallara uyalım uymayanları uyaralım...!!!!



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum ELARA & ARAPBABAN'NIN GÖNÜL YERI

    Elarada kim ya..ben Aylini ariyom:) - gepostet von deli memed am Mittwoch 11.10.2006



    Ähnliche Beiträge wie "FORUM KURALLARI"

    Fragen zum Forum und zur Homepage - KageJubei (Samstag 20.09.2008)
    Forum von SchattenNinja - SchattenNinja (Donnerstag 09.11.2006)
    Soll ich mich im forum anmelden? - Anonymous (Sonntag 05.11.2006)
    Unser neues Forum! - ChrisKH (Sonntag 02.05.2004)
    Forum is On - Belebt es - craysi (Samstag 17.09.2005)
    43 Designe za Forum - 2iggy (Montag 14.03.2005)
    Forum fertig -> Abstimmung über die Squads - Dis (Montag 17.07.2006)
    Um das Forum voll nutzen zu können... - gandalf (Donnerstag 01.06.2006)
    Geburtstagskinder im Forum - attams (Samstag 20.01.2007)
    Zu wenig im Forum - BernieSchiebulla (Freitag 06.05.2005)