B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

Remalia
Verfügbare Informationen zu "B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Wooshas - Ntk - fotonios - Pifas - NARSIS - Karvouniaris - nakmax - verginsteel
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Αθλητικά
  • Antworten: 33
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO
  • Letzte Antwort: vor 15 Jahren, 8 Tagen, 17 Stunden, 52 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO"

    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Wooshas - 21.01.2008, 22:10

    B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO
    Τα ρεμάλια απεφάνθησαν απο-φασιστικά με ψηφοφορία: "Γεννηθήτω topic για τη Β' Εθνική Κατηγορία. Μας ενδιαφέρει"

    Ιδού λοιπόν.........


    Βρισκόμαστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 10 αγωνιστικής και το τοπίο μόνο ξεκάθαρο δεν είναι βαθμολογικά. Στις πρώτες 10 θέσεις της κατάταξης η βαθμολογία κυμαίνεται από 14 έως 20, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο εύκολα μπορούν να υπάρξουν άλματα αλλά και βουτιές στην κλίμακα ακόμα και μέσα σε μία μόνο αγωνιστική. Και αυτή η κατάσταση παραδοσιακά κρατάει πολλές αγωνιστικές ακόμα στην κατηγορία αυτή, με αναπάντεχες ανατροπές σε κομβικά κάποιες φορές σημεία. Προς το τέλος του πρωταθλήματος μόνο ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες και πάντα υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι τέλους για τις προνομιούχες θέσεις. Και με τα εκτός έδρας γλυστρήματα να είναι πολύ πιθανά, η Β' Εθνική (προσωπικό σχόλιο) είναι ο λάκος με τα φίδια για τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό από τη superleague.


    Λοιπόν από αυτό το σημείο, Ξεκινάμε!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Wooshas - 21.01.2008, 22:32


    Κάνω και το πρώτο σχόλιο για την "ανατροπή", την ισοφάριση του ΠΑΣ με παίκτη λιγότερο, εκτός έδρας και στα τελευταία λεπτά, απέναντι στον Πανσερραϊκό την περασμένη Κυριακή.

    Μπράβο στην ψυχραιμία παικτών και προπονητή για τον τρόπο που χειρίστηκαν την εις βάρος τους κατάσταση και σε περιορισμένο μάλιστα χρόνο. Σε ένα ματς που μέχρι το 60' ο ΠΑΣ δεν είχε φανεί καθόλου ενώ είχε απειληθεί σοβαρά πολλές φορές, έρχεται το γκολ του Πανσερραϊκού και σχεδόν ταυτόχρονα η αποβολή του Κιάσσου. Αντί να πει ο Χατζάρας "εδώ δεν το κρατάγαμε με 11, πως να το γυρίσουμε με 10...", κάνει αλλαγή στη θέση του αμυντικού Γόγολου τον επιθετικό Κοντογουλίδη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει σε κρίσιμες στιγμές κρίσιμων ματς (το γκολ στο Καραϊσκάκη είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα χωρίς να εξαιρούνται και άλλα γκολ στο περσινό πρωτάθλημα που κρίνανε αποτελέσματα). Να μην τα πολυλογούμε, το ρίσκο του Χατζάρα απέδωσε και μάλιστα με γκολάρα. Να το δείτε σήμερα στο Αθλητικό Ραντεβού με τους φημισμένους βλάκες Τσόλη - Στεργίου (ΗΡΤ 22:00, σε λίγη ώρα δηλαδή)

    *τώρα που το χάσατε δείτε το εδώ αν και το πλάνο σε αυτό το βίντεο αδικεί αισθητικά το νγκολ. τέλος πάντων προσέξτε στρώσιμο ο Σολάκης με το στήθος. όσο για το μονοκόμματο του Κοντογουλίδη... δεν χρειάζεται να πω τίποτα:
    Link



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Ntk - 22.01.2008, 01:28


    Τελικά το φλώρουμ μέσω της Drudes Family αποκτά και ενημερωτικό χαρακτήρα καθότι αν και επισκέπτης του contra ποτέ δεν ασχολούμαι με Β' Εθνική ή Κόπα Άφρικα, έτσι έχουμε απλόχερα την ευκαιρία όποτε δεν βαριούνται τα παιδιά να μαθαίνουμε κάτι τις παραπάνω χωρίς κόπο αλλά με τρόπο..! :shock: :D :P



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Wooshas - 27.01.2008, 19:54


    Έλλειψη από γκολ επιφύλασσε η σημερινή μέρα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 4 λευκές ισοπαλίες στα 8 ματς που δόθηκαν έως τώρα.

    Ο ΠΑΣ αρχίζει και παίρνει κεφάλι(α) απέναντι στους αντιπάλους του (23 βαθμοί). Κέρδισε με το δίδυμο Ντάσιο-Μιχαήλ(ο οποίος έτυχε στο παρελθόν συμμαθητής του Νίκολσον) (1 γκολ, 1 ασίστ έκαστος).
    Παράλληλα με το θετικό για τον ΠΑΣ αποτέλεσμα, ο Ανθρακικός και ο Θρασύβουλας έφεραν ισόπαλα αποτελέσματα, ενώ η Καλλιθέα κατόρθωσε να χάσει στην Καλαμάτα. Το Αιγάλεω έκανε ένα αλματάκι στην 3η θέση και θα το έκανε ούτως ή άλλως κάποια στιγμή, και ο Ιωνικός αύριο θα δείξει αν θα ακολουθήσει από κοντά τον ΠΑΣ φτάνοντας στους 22 (και μάλλον θα το κάνει).

    Τα μεγάλα άλματα στην κατάταξη σε αυτή την φάση μόνο από κάτω μπορεί να συμβούν, όλε. Πάμε παρακάτω....



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    fotonios - 30.01.2008, 00:26


    Φίλε woosha πήγα στο παιχνίδι με τον Ηλσιακό και μπορώ να πω ο,τι ο ΠΑΣ το πήρε άνετα χωρίς καν να ιδρώσει. Έχω να πω επίσης ο,τι μπορεί να παίζει την καλύτερη μπάλα στην Β' εθνική αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να στεριώσει στην super league. Δεν είναι ο,τι παίζει ο ΠΑΣ καλά αλλά ο,τι οι άλλες ομάδες είναι για τον πέο.

    Ο Ιωνικός πάντως νίκησε και ακολουθεί κατά ποδάς...



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Wooshas - 30.01.2008, 12:42


    fotonios wrote: Φίλε woosha............. Δεν είναι ο,τι ......
    Φίλε Φώτη δεν είναι ότι..........
    δεν σε συμπαθώ αλλά θα διαφωνήσω. Όχι στο αν θα στεριώσει ο ΠΑΣ στην Α' αλλά στο γιατί. Οι παίκτες του ΠΑΣ απέδειξαν πέρσι στο κύπελλο ότι με δύσκολες ομάδες ανεβάζουν το παίξιμό τους κατακόρυφα. Το αντιποδόσφαιρο κάποιων ομάδων (μέχρι ένα σημείο βέβαια) χαλάει και την εικόνα του αντπάλου. Εσύ έκρινες από ένα ματς που καθάρισαν στο 20' και που δεν προσπαθουσε ο Ηλυσιακός από κει και πέρα να χτυπήσει. Το ρίξανε λοιπόν το παίξιμό τους. Η ομάδα έχει καλές μονάδες που φαίνονται σε πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια.

    Έχει όμως ένα -ανησυχητικό για μένα- πρόβλημα ο ΠΑΣ κι αυτό μπορεί να του στοιχήσει πολύ στη superleague: τη δυσκοιλιότητα στα εκτός έδρας. Άλλη ομάδα στέλνεις και άλλη βλέπεις να παίζει. Του χρόνου που θα είμαστε στην Α' Εθνική Φωτόνιε θα τα δεις αυτά και θα συμφωνήσεις μαζί μου.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    fotonios - 01.02.2008, 17:50


    Wooshas wrote: Οι παίκτες του ΠΑΣ απέδειξαν πέρσι στο κύπελλο ότι με δύσκολες ομάδες ανεβάζουν το παίξιμό τους κατακόρυφα. Το αντιποδόσφαιρο κάποιων ομάδων (μέχρι ένα σημείο βέβαια) χαλάει και την εικόνα του αντπάλου. Εσύ έκρινες από ένα ματς που καθάρισαν στο 20' και που δεν προσπαθουσε ο Ηλυσιακός από κει και πέρα να χτυπήσει. Το ρίξανε λοιπόν το παίξιμό τους. Η ομάδα έχει καλές μονάδες που φαίνονται σε πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια.
    Ναι αλλά φέτος που έπαιξε με μικρές ομάδες στο κύπελο μια χαρά έχασε. Θέλω να σου πω πως μπορεί ο Ηλυσιακός να ήρθε να χάσει ή να πάρει την ισοπαλία αλλά φάνηκε στο παίξιμο του ΠΑΣ ο χαρακτήρας του. Δεν είχε ορθολιγική ανάπτυξη και αυτό φαίνεται ακόμα και σε αυτά τα παιχνίδια με τις ομάδες που παίζουν αντιποδόσφαιρο.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 02.02.2008, 18:37


    Απίστευτη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα! Αν μη τι άλλο η διοίκηση δείχνει ότι έχει μέλη με λογοτεχνικό ταλέντο...
    Ανακοίνωση wrote: ...μπλαμπλαμπλα...

    Η ανακοίνωση αυτή γίνεται προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει αρχές, σέβεται τους συνομιλητές της και τους ποδοσφαιριστές της, όταν και εκείνοι σέβονται την ΠΑΕ και πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που οι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν απλήρωτοι επί μήνες, γυάλιζαν τα παπούτσια του Σεϊταρίδη και του έκαναν μασάζ για να είναι σε φόρμα, ώστε να πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί και με τα χρήματα αυτά να πληρωθούν οι ίδιοι.

    ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
    :smoke18: :laughing3: :sign5: :read2:



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Wooshas - 11.02.2008, 14:41


    Σας άφησα για 2 αγωνιστικές λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων εκτός Ιωαννίνων, και κοιτάτε τι κάνατε! Ακόμα στον πόντο παίζεται η πρώτη θέση. Καμιά πρόοδος!! Αίσχος! Τώρα που γύρισα θα φέρω γούρι πάλι...

    Συνοπτικά αυτά που έγιναν όσο έλειπα ήταν:
    :arrow: Γκέλα του ΠΑΣ εκτός και μετά νίκη εντός αλλά με κακό ποδόσφαιρο.
    :arrow: Ο Ιωνικός ό,τι αποτέλεσμα και να φέρουμε φέρνει το ίδιο και ακολουθεί στον πόντο
    :arrow: Ο Θρασύβουλας ανέβηκε κόβοντας κιόλας τη φόρα του Ανθρακικού και μοιράζεται πλέον την 2η θέση με τον Ιωνικό
    :arrow: Απομακρυνόμαστε αισθητά από την 4η θέση με διαφορά 5 πόντων

    Επίσης μου έκαναν εντύπωση:
    :arrow: το "γιαννιώτικο" γκολ του Ανθρακικού την προτελευταία αγωνιστική που έκρινε και το αποτέλεσμα. Ασίστ ο Κατερίνης, γκολ ο Γήττας.
    :arrow: Το δύσκολο διπλό της Καλλιθέας μέσα στο Αιγάλεω που γενικά βολεύει τους πρωτοπόρους, καθώς σχεδόν εξισώνει τις δυο γερές ομάδες αυτές λίγο πιο πίσω βαθμολογικά.


    Τώρα για τα παρακάτω...
    Ελπίζω ο Χατζάρας να τους ρίξει μια κατσάδα και να παίξουνε καλή μπάλα τα κωλοπαιδάκια μας. Ντάξει, ωραία, κάνανε την κοιλίτσα τους, συμβαίνουν αυτά, δεν μας πολυστοίχησε, φτάνει όμως τώρα. Να πάρουμε το διπλό στην Καλαμάτα σίγουρα, γιατί μετά περιμένουμε τον Ιωνικό (όχι το Νιονικό)



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 06.10.2008, 13:42


    Μετά από 7 μήνες είπα να μην κάνω καινούριο τόπικ αλλά να συνεχίσω εδώ. Τελείωσε το πρωτάθλημα που σχολίαζαν τα πιο πάνω posts (ο ΠΑΣ δεν ανέβηκε :( , ο Κούγιας την έκανε :D ), άρχισε το πρωτάθλημα της περιόδου 2008-2009. Το οποίο ίσως είναι το πιο δυνατό των τελευταίων χρόνων με πολλές ομάδες ικανές για πρωταθλητισμό. Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές η βαθμολογία έχει ως εξής:

    http://www.fcpasgiannina.gr/index.php?option=com_joomleague&func=showRanking&p=2&Itemid=672

    *Εθνικός Αστέρας και Καβάλα έχουν 3 παιχνίδια (παίζουν σήμερα μεταξύ τους)

    Υπάρχει κανά ρεμάλι που ασχολείται με Β' Εθνική; Μόνο το ΝικοΒέροια μπορώ να σκεφτώ από άλλη πόλη.

    Νιόνιε κάνε και ένα τόπικ για Γ' Εθνική. Να γράφεις τα κατορθώματα της Ζακύνθου. Των Ronaldinho του Λεβάντε. :toothy10:



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    NARSIS - 06.10.2008, 14:04


    Για Γ εθνική υπάρχει το www.mikriliga.gr και για τη Ζάκυνθο ,που αναφέρεις, το www.ioniansports.gr


    Η Ζάκυνθος πάει καλά. έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-0
    ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 3-2
    Π.Α.Σ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-0
    ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 1-0

    Δέ ξέρω άν θα σωθεί τελικά η ομάδα, είναι φανερό όμως οτι είναι πιο δυνατή απο πρόπερσι.
    Παίζει ρόλο φυσικά οτι η ομάδα έκανε κάποιες σοφές κινήσης, έχει καλο προπονητή και κυρίως είναι σε ευκολότερο όμιλο φέτος.

    Πάντως δέν έχει δώσει δύσκολα παιχνίδια ακόμα...........με τον Παναιτωλικό πχ..



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 06.10.2008, 14:30


    Το ξέρω ότι το Ζάντε (αλουμινίου) πάει καλά. Παρακολουθώ κι εγώ το mikriliga.com, το οποίο είναι και γαμώ τα site. Ίσως θα πρέπει εδώ στα Ρεμάλια να φκιάσετε ένα τόπικ για Β' & Γ' Εθνική, αφού βλέπω πως υπάρχουν άτομα που ενδιαφερόμαστε.

    ΥΓ Αν δεν θέλουν οι άλλοι ΝARSI να φτιάξουμε κανά δικό μας site. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί. :P Εσύ;



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    fotonios - 06.10.2008, 18:45


    Ώπα ρε παιδιά, για Γ Εθνική είμαι και εγώ εδώ. Narsako έρχεται και η ώρα σου σε 13 αγωνιστικές θα παίξουμε αντίπαλοι (Αναγέννηση Γιαννιτσών),

    Πάντως για να συνεχίσω αυτά που έλεγε ο Pifas για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος της Β, μιλάμε φέτος γίνεται της Πόπης. Πολλές ομάδες πάνε για άνοδο και ο ΠΑΣ θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Να δούμε.

    Υ.Γ. Μπορούμε να κάνουμε τις συζητήσεις περί Γ και Β εθνικής σε αυτό το θέμα. Δεν χρειάζεται να ανοίξουμε άλλο.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Ntk - 06.10.2008, 19:28


    Μετονόμασα το τόπικ σε Β και Γ εθνική λοιπόν..! O A.Π.Σ Ζάκυνθος έχει προπονητάρα... Τζο Παλατσίδης! Κι ας λένε οι φλώροι του βόρειου όμιλου ό,τι θέλουν για τον πλαστικό χλοοτάπητα..! Τι να κάνουμε, είχαμε κανονικό και μας ξεράθηκε! Δεν βρέχει και πολύ εκεί στο Νότο...!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Karvouniaris - 06.10.2008, 20:22


    Καρδιτσαρα ΝΤΙΠ μυαλό ΝΤΙΠ μυαλό ΝΤΙΠ μυαλό...Η δεύτερη Α.Ε.Κ...Και φυσικά γ**ώ τον Ολυπιακό και τη Νίκη και όλη την Αυστρία!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    NARSIS - 06.10.2008, 20:36


    fotonios στο ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ θάμαι Γιαννιτσά!!! ο κολλητός μου ε΄΄ιναι απο κεί. πέρσι είχατε πολύ καλή ομάδα.....φέτος αρπάξατε μια 4αρα στη Δράμα :lol: αλλά σας πιστεύω

    Pifas!!!! μέσα είμαι!!!!

    Νtk το πλαστικό δέ θέλουμε να φύγει ρε....καλό μας κάνει!! εμείς μάθαμε να παίζουμε, οι φιλοξενούμενοι όμως....!!!! (κλασικός συλογισμός Έλληνα οπαδού!!!!)


    FORCA FIORO LEVANTE!!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 06.10.2008, 23:45


    Επειδή ο Φώντας μπήκε με άγριες διαθέσεις για την Καρδίτσα... Και επειδή μου αρέσει να δυναμιτίζω το κλίμα... Μαντέψτε με ποια ομάδα παίζει ο ΠΑΣ την Κυριακή!

    Ε ναι λοιπόν! Σωστά μαντέψατε! Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΣ Γιάννενα αυτή τη Κυριακή!

    Φώντα θα τον ρουφήξετε και θα σας δείρουμε κι από πάνω! :twisted:



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Karvouniaris - 06.10.2008, 23:51


    Τι να δείρετε ρε ψόφιοι??Όπως πέρυσι την Αελάρα στο κύπελλο ε;;;Που σας δέρνανε τα κάγκελα!!!Χοχοχο!!!Ματωμένοι θα φύγετε!!!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 07.10.2008, 01:28


    fotonios wrote: Narsako έρχεται και η ώρα σου σε 13 αγωνιστικές θα παίξουμε αντίπαλοι (Αναγέννηση Γιαννιτσών)
    Ρε Φώτη σόρυ κι όλας... Αλλά μέσα σε 13 αγωνιστικές μπορεί να χτυπήσει κανάς κομήτης τη Γη.

    NARSIS wrote: Pifas!!!! μέσα είμαι!!!!
    Ο καλός μας Νιόνιος μας έβγαλε από τον μπελά της δημιουργίας site με την πανέξυπνη μετονομασία του τόπικ. Εκτός αν θες να κάνουμε τίποτα με κτηνοβασία.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    fotonios - 07.10.2008, 10:20


    NARSIS wrote: fotonios στο ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ θάμαι Γιαννιτσά!!! ο κολλητός μου ε΄΄ιναι απο κεί. πέρσι είχατε πολύ καλή ομάδα.....
    Ναι βασικά ο φίλος σου μπορεί να είναι από Γιαννιτσά, αλλά το παιχνίδι αμφιβάλω αν θα γίνει Γιαννιτσά. Ξέρεις κάνουν κάποιες εργασίες στο γήπεδο και δεν ξέρω πότε θα τις τελειώσουν. Θα πας με τον φίλο σου Μυλότοπο να το δείτε το ματσάκι.

    NARSIS wrote: φέτος αρπάξατε μια 4αρα στη Δράμα :lol: αλλά σας πιστεύω
    Κοίτα βασικά το παιχνίδι με τη Δόξα ήταν μια κακιά παρένθεση. Όπως έμαθα δεν αξίζαμε να χάσουμε καθώς τις μαλακίες εκείνη τη μέρα τις έκανε ο τερματοφύλακας αλλά εντάξει δεν θα ψάξω δικαιολογίες, αφού χάσαμε δεν είμασταν άξιοι σαν ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι να κερδίσουμε.

    Πάντως τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω φέτος δεν πρόκειται να περάσουμε ούτε εμείς ούτε η Δόξα ούτε ο Μακεδονικός. Ο Παναιτωλικός πάει για άνοδο γιατί θα τον ανεβάσουν όπως ανέβασαν πέρυσι την Καβάλα.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    NARSIS - 07.10.2008, 18:43


    Εγώ πιστεύω οτι δίκαια θανέβει ο παναιτωλικός. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο( άσχετα με το 2-1 στην Άμφισα....συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια). Εδώ και πέρσι στον δύσκολο νότιο όμιλο το πάλεψε μέχρι 2-3 αγωνιστικές πρίν το τέλος.
    τον σπρώξει δε τον σπρώξει το κοράκι το ίδιο είναι νομίζω.

    Δεύτερη θέση (μπαράζ) βλέπω τη Δόξα.....αλλα είναι ανοιχτό...και τα Γιαννιτσά μπορούν. Τον Μακεδονικό δεν τον πιστεύω.

    Δεν είχα ιδέα για τα έργα και τον μυλοπόταμα, ρε τον μλκ :lol: που θα με τρεχει πάλι :shock:



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    nakmax - 07.10.2008, 23:55


    Ελπίζω να ανέβει ο Παναιτωλικός. Έχει κάνει τόσες προσπάθειες ο πρόεδρός μας και αξίζει να ανέβει Β. Και κάποια στιγμή πάλι στην Α. Έχει τον κόσμο και την ιστορία για κάτι τέτοιο.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 12.10.2008, 22:34


    Εν τω μεταξύ ο ΠΑΣ κέρδισε μέσα στην Καρδίτσα 1-3 με χατ-τρικ του Σολάκη! Τουλάχιστον Φώντα δεν σας δείραμε όπως είχα απειλήσει γιατί έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας (ομολογώ πως δεν το ήξερα).

    Το περίεργο είναι πως οι δικοί μας φίλαθλοι δεν έχουν γυρίσει ακόμα και ίσως δεν γυρίσουν ώσπου να αφήσει η Αστυνομία ένα Γιαννιώτη που έριξε ένα καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο. Τέιιιιιν! Μάλλον θα πάει στον εισαγγελέα αύριο.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 16.10.2008, 13:26


    Αυτό το Σάββατο (18/10) παίζουν ο ΠΑΣ με τον Ατρόμητο ο οποίος έχει 5 νίκες σε 5 ματς. Ο Ατρόμητος έχει 15 βαθμούς ενώ εμείς 13... Ντέρμπι πρωτοπόρων δηλαδή. Εγώ θα πάω γήπεδο και αν θέλει κανά ρεμάλι να πάμε μαζί να μου το πει. Θέλω να πάω απέναντι από τη σκεπαστή και για οικονομικούς λόγους ( 10 euro αντί για 20) και για περισσότερο τζερτζελέ. Αλλά φοβάμαι για καμιά βροχή. Ψήνεται κανείς να πάμε; Φώντα; :?:



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 18.10.2008, 18:22


    Ο ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε σήμερα τον Ατρόμητο και πλέον είναι μόνος 1ος με 16 βαθμούς σε 6 αγώνες! :D Αύριο οι υπόλοιποι αγώνες όπου ίσως ο Ιωνικός με νίκη επί της Καλλιθέας φτάσει κι αυτός τους 16.



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    verginsteel - 18.10.2008, 20:21


    Bravo Pifa, να χαίρεσαι την ομάδα σου!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 29.10.2008, 00:00


    Ο ΠΑΣ κατάφερε να μην κερδίσει στην έδρα του Ιωνικού και να μείνει πρώτος στο πρωτάθλημα. Έφερε 1-1 γαμώτι μου. Αλλά και πάλι έμεινε αήττητος για 7η αγωνιστική και αν συνεχίσει έτσι η άνοδος δεν χάνεται...

    Βαθμολογία
    Ατρόμητος 18
    ΠΑΣ 17
    Ιωνικός 17
    Καβάλα 15
    Ολ. Βόλου 14



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Ntk - 29.10.2008, 14:53


    Pifas wrote: και αν συνεχίσει έτσι η άνοδος δεν χάνεται...

    Κάθε χρόνο για άνοδο ακούμε, θα πάρω μέχρι κι εγώ πτυχίο κι ο ΠΑΣ ακόμα δεν θα έχει ανέβει..!



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    Pifas - 30.10.2008, 01:52


    Έχουν αλλάξει τόσα πολλά Νιόνιο που δικαιολογείται η αισιοδοξία. Κι αν δεν ανέβουμε όμως και φέτος δεν θα τα βάψω και μαύρα. Η περσινή ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα θα ήταν στη μέση της βαθμολογίας... Τώρα σταθερά στις πρώτες θέσεις...



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    verginsteel - 30.10.2008, 17:57


    Πράγματι Πίφα, ο ΠΑΣ σχεδόν κατάφερε και ανέβηκε στην κορυφή! Τώρα θα κάνει μεταβολή και θα αρχίσει την κατρακύλα... :P



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    NARSIS - 11.11.2008, 19:40


    άλλα λεει το www.sportline.gr άλλα το www.mikriliga.gr


    σε περίπτση ισοβαθμίας ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ποιός πάει Δ?

    θέλω να πώ μετράει σα πρώτο κριτήριο η διαφορά τερμάτων του καθένα ή τα μεταξύ τους παιχνίδια?



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    NARSIS - 01.03.2009, 18:21


    οργανωμένο σχέδιο να πέσει η Ζάκυνθος μου μυρίζει.

    Δε μπορει η τελειωμένη Πρέβεζα να κέρδισε τον Μακεδονικό, ο Εορδαικος να μη μπορει να βάλει γκόλ στον υποβιβασμένο εθνικό κατερίνης, η Λαμία με μισούς παίκτες να κερδίζει 2-0 τον ΠΑΟΝΕ........................περιεργα δεν ειναι όλαυτά?

    νόμιζα στον νότιο όμιλο μόνο τα στήνουν.......τελικά παντου τα ίδια...



    Re: B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO

    fotonios - 17.04.2009, 15:42


    NARSIS wrote: οργανωμένο σχέδιο να πέσει η Ζάκυνθος μου μυρίζει.

    Δε μπορει η τελειωμένη Πρέβεζα να κέρδισε τον Μακεδονικό, ο Εορδαικος να μη μπορει να βάλει γκόλ στον υποβιβασμένο εθνικό κατερίνης, η Λαμία με μισούς παίκτες να κερδίζει 2-0 τον ΠΑΟΝΕ........................περιεργα δεν ειναι όλαυτά?

    νόμιζα στον νότιο όμιλο μόνο τα στήνουν.......τελικά παντου τα ίδια...
    Φίλε Narsi, αθώο μου παιδί...
    Είναι ορισμός οτι η ομάδα που θα ανέβει από οποιοδήποτε όμιλο της Γ Εθνικής στη Β, θα έχει πολλλλλλλλά χρήματα για να εξαγοράσει όχι μόνο δικά της παιχνίδια αλλά και αλλονών μικρότερων που θα είχαν σκοπό να πουλήσουν το παιχνίδι στον εκάστοτε αντίπαλο καθώς οι ίδιες δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα. Για παράδειγμα, το παιχνίδι τώρα που θα παίξουμε (Αναγέννηση Γιαννιτσών) με τον Παναιτωλικό που κυνηγά να ανέβει ως δεύτερος (την ίδια αγωνιστική παίζουν οι προβιβασμένη Δόξα Δράμας με τον Εορδαϊκό, που κυνηγά την άνοδο), έμαθα οτι θα το δώσουμε καθώς εμείς έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Psanxw atomo gia apo koinoy paraggelia... - gepostet von parsifal am Mittwoch 14.03.2007
    Gutsy Live Dvd - gepostet von twin am Sonntag 18.11.2007
    Endokrinologia 2 - gepostet von Karafotonios am Mittwoch 09.01.2008
    Mia fora kai enan kairo (Sxoliasmos kai axrhsta posts)... - gepostet von nakmax am Montag 19.11.2007
    Videoclips - gepostet von Ntk am Sonntag 26.11.2006
    Operating Systems... - gepostet von twin am Sonntag 06.05.2007



    Ähnliche Beiträge wie "B' & C' E8NIKH, KSEFRENOS ANTAGWNISMOS GIA THN ANODO"