Sampiyonluk Hayal

Untitled
Verfügbare Informationen zu "Sampiyonluk Hayal"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: ts-hakan-ts
  • Forenurl: Klick
  • aus dem Unterforum: Galatasaray
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 07.12.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Sampiyonluk Hayal
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 11 Tagen, 7 Stunden, 11 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Sampiyonluk Hayal"

    Re: Sampiyonluk Hayal

    ts-hakan-ts - 14.04.2007, 11:11

    Sampiyonluk Hayal
    Şaş'a göre şampiyonluk hayal

    Hasan, şampiyonluk yolunda mucize beklemenin yanlış olduğunu söyledi, "Kalan haftalarda Fenerbahçe 4 maç kaybetmez" dedi




    Galatasaray'ın dün iyileri arasında kendini gösteren Hasan Şaş, bel ağrısı içinde sahayı terk etti. 17 yaşından bu yana bel problemi yaşadığını, zaman zaman tedavi için yurt dışına gittiğini belirten sarı - kırmızılı futbolcunun üç ayda bir Almanya'ya giderek iğne olduğu vurgulandı.
    Gençlerbirliği karşısında 3-1'lik skorla galip gelmenin güzel olduğunu söyleyen Hasan, "Bu saatten sonra kazanmaktan başka bir çare düşünmüyoruz. Mucize beklemek yanlış olur. Haftalar çok daraldı. Eğer 13-14 hafta kalsaydı, belki şampiyonluktan bahsedebilirdik. Ama Fenerbahçe'nin kalan haftalarda 4 maç kaybedeceğini düşünmüyorum. İkincilik şansımız tabii ki sürüyor, bunu sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştu.


    120 bin YTL için

    Ankara 19 Mayıs Stadı'nı kiralayan Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin oluşturduğu "Ortak Girişim Grubu", 120 bin YTL ödemediği için abone olmadı, bu nedeniyle dünkü maç yine taşıma suyla oynandı. Stadın sularının kesik olması nedenle Keçiören Belediyesi tankerleri, üç araçla stadın deposunu doldurdu. Öte yandan 23 Nisan gösteri hazırlıklarının da su olmaması nedeniyle 10 gündür yapılamadığı ortaya çıktı.
    İki takımın taraftarları da karşılaşma öncesinde "Kahrolsun PKK" ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" tezahüratlarıyla teröre lanet okudu. Gençlerbirliği takımı sahaya "Mülteci çocuklar için el ele", Galatasaray da "Çocuklarınızın aşılarını zamanında yaptırmayı unutmayın" yazılı pankartla çıktı.


    Kral kızağa çekildi

    Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Gençlerbirliği karşısında forvette sürpriz yaptı. Son haftaların formsuz ismi Kaptan Hakan Şükür'ü kenara alan Belçikalı çalıştırıcı, gol yollarında Ümit Karan - Necati Ateş ikilisine şans tanıdı. İki futbolcu da attıkları goller ve futbollarıyla takımın kurtarıcısı oldu.
    Gerets, ikinci devrenin son bölümünde ikisini de çıkarıp, Hakan Şükür ve Hasan Kabze'yi sahaya sürdü. Hakan en son 18 Kasım'da oynanan Antalyaspor karşılaşmasında yedek kulübesine oturmuştu. Öte yandan sarı - lacivertli taraftarlar maçın ardından Hakan Şükür'e 50 tane atkı ve flama attı. Sarı - kırmızılıların emektar ismi, bunları tek tek engelli seyircilere dağıtarak gönül aldı.


    Savunma vermeyecek

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaraylı Fatih Gökşen'den savunması istendi. Beşiktaş-Ç.Rize maçındaki yönetimi nedeniyle özellikle hakem Aytekin Durmaz aleyhine demeç veren sarı - kırmızılı yöneticiye üç gün süre verildi. Hakemleri eyyamcılıkla suçlayan Gökşen, istenen yazıyı göndermeyeceğini, sözlerinin arkasında olduğunu belirtti. Fatih Gökşen'in bundan dolayı ceza alabileceği ifade edildi.


    Gürsoy'u ziyaret ettiler

    Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle bir süredir Ankara GATA'da tedavi gören Galatasaray eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy'u, sarı - kırmızılı yöneticiler yalnız bırakmadılar. Önceki gün Gürsoy'u ziyaret eden yönetici Fatih Gökşen'den sonra, dün de maç öncesinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, GATA'ya giderek Gürsoy'a "Geçmiş olsun dileğinde bulundu. Gürsoy'un, geçirdiği operasyonun ardından çok daha iyi olduğu öğrenildi.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled

    Avatar nasil yaparim diyenler iste cevap (Resimli anlatim) - gepostet von hanifi am Freitag 08.12.2006
    ARTIK İMKANSIZ - gepostet von ebru am Dienstag 23.01.2007
    erkeklere özel kurs - gepostet von oznur am Montag 04.06.2007
    Akrep ~~ Burcunun Özellikleri ~~ 23 ekim-22 kasım - gepostet von hanifi am Sonntag 07.01.2007
    Admin Ve Moderatörler Nasıl Kızdırılır - gepostet von komando am Freitag 10.08.2007
    msn nickinde ne yazıyor? - gepostet von oznur am Freitag 27.07.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Sampiyonluk Hayal"

    Sampiyonluk Notları - Germersheim (Montag 14.05.2007)
    Meerbaum-Eisinger, Selma - Ich bin in Sehnsucht eingehüllt - wolves (Montag 18.02.2008)
    'Bu sampiyonluk direnisin simgesi' - semih (Freitag 01.06.2007)
    Hüseyin ve Hayal - GüLoC@N (Donnerstag 21.12.2006)
    HAYAL - chuku (Freitag 02.03.2007)