Tulumba Tatlisi

Gurbetyolu
Verfügbare Informationen zu "Tulumba Tatlisi"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: __dJ_aLi__
  • Forum: Gurbetyolu
  • Forenbeschreibung: Hosgeldiniz
  • aus dem Unterforum: Koch Rezepte
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Montag 19.02.2007
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: Tulumba Tatlisi
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 2 Monaten, 1 Tag, 24 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Tulumba Tatlisi"

    Re: Tulumba Tatlisi

    __dJ_aLi__ - 27.02.2007, 20:39

    Tulumba Tatlisi
    Tulumba Tatlısı
    Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk 2
    Süre 40 dk.
    Kaç Kişilik 8
    Yöntem
    1 Çorba kaşığı tereyağı
    5 Kahve fincanı su
    5 Kahve fincanı un
    4 Adet yumurta
    1 Tutam tuz
    Kızartmak için sıvıyağ
    Şerbeti için :
    2 Su bardağı su
    500 gr tozşeker
    1 Çorba kaşığı limon suyu




    Hazırlanışı

    Öncelikle şerbeti hazırlayın.
    Bunun için suyu tencereye alın.
    Tozşekeri ekleyin.
    Kaynayınca limon suyunu ekleyip, karıştırın ve bir-iki taşım kaynatın.
    Ocaktan alıp, soğumaya bırtakın.
    Hamuru için tereyağını ve suyu tencereye alın.
    Su kaynayınca unu azar azar ilave edin.
    Karıştırarak 5-6 dakika pişirin.
    Ateşten alıp, soğutun.
    Daha sonra yumurtaları ve bir tutam tuzu karışıma yedirin.
    Elinizle yoğurun.
    Sıkma torbasına doldurun.
    Sıvıyağı hafifçe kızdırın.
    Sıkma torbasındaki hamuru baş parmak kalığında yağa sıkın.
    Sallayarak kızartın.
    Soğuk şerbetin içine atın.
    15 dakika bekletip, servis tabağına alın ve soğuk veya ılık olarak servis yapın.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Gurbetyolu

    Yaşanılanları - gepostet von Caglaraga am Samstag 24.02.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Tulumba Tatlisi"

    Elmali Mozaik Tatlisi - _Admin_ (Mittwoch 16.08.2006)
    Billur Tatlisi - _Admin_ (Mittwoch 16.08.2006)
    CILBAK TATLISI - musti2491 (Samstag 23.09.2006)