Ena topic "apaleuto"...

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Ena topic "apaleuto"..."

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Ntk - Kid - psolid_snake - verginsteel
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Ό,τι να 'ναι..!
  • Antworten: 7
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Ena topic "apaleuto"...
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 1 Monat, 24 Tagen, 14 Stunden, 18 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Ena topic "apaleuto"..."

    Re: Ena topic "apaleuto"...

    Ntk - 22.02.2007, 21:49

    Ena topic "apaleuto"...
    Στα γενικότερα πλαίσια της βαρεμάρας και του έντονου προβληματισμού δια τα τεκταινόμενα καθώς και σε μια προσπάθεια να καυτηριάσω καταστάσεις με χιούμορ και να αυτο-σατιριστώ κάθισα και έγραψα την ώρα που περίμενα τον κολλητό μου από το Καλιπάδο (χωριό του δήμου Αρκαδίων στο νησί μου) να κατέβει πόλη για να πάμε για κόφι ένα συνονθύλευμα παπαρολογίας, βαρεμάρας, κατάστασης του στυλ δεν την παλεύω ΜΙΑ αλλά και ας πούμε μια μαλακία να περάσει η ώρα ευχάριστα, δεν είναι και τόσο gtp η κατάσταση..!!!

    Όταν το κωλοβάρεμα αρχίζει να σε βαράει… (Ωχ! Θέλει παραπάνω ψάξιμο ο τίτλος, τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε;!; )

    Αφιερωμένο στους Ξένο, Κωτσοκαλάβρυτο, Κόρακα (τον Μάστερ του είδους!), Φωτόνιο κτλ κτλ κτλ (βρε άντε γαμηθείτε άμα σας γράψω όλους θα ξεχάσω πώς να αρχίσω..!!!!!!)

    Μια φορά κι έναν καιρό, είχα γέρο πεθερό (τι έλεγα παραπάνω;! άκυρο πάμε από την αρχή..)

    Σε μια μικρή χώρα ονόματι Παγουρία (a.k.a The Lands Of Pagouriels) , είχαν έρθει το λοιπόν ένα σωρό παιδιά από άλλες «χώρες» με απώτερο σκοπό την μόρφωση αυτών και την μετατροπήν των σε επιστήμονες άξιους να μετέχουν στην επιστημονική κοινότητα τε και να σταθούν με καλές προοπτικές στην αγορά εργασίας όταν κι εφόσον αποφοιτήσουν… Παρ’ όλα αυτά, όλο πουστιές τε και μικροτσουτσουνιές περιπαιζόντουσαν για κάποιους από αυτούς… Κάποιοι τον πρώτο χρόνο το κωλοβάρεσαν όσο δεν πήγαινε και συνεχίζουν ακάθεκτοι, κάποιοι όποτε πήγαν να βάλουν μυαλό και να στρωθούν αρρώσταιναν (ούτε ο Θεός δεν το θέλει!!! Τι το προσπαθούν; Δε παν να γίνουν Αντμινιόνιοι;!; ) ενώ κάποιοι άλλοι αρχίζανε δυναμικά και μόλις πιάνανε τα κρύα πέφτανε σε χειμέρια νάρκη και άντε πάλι από την αρχή..!!! Εξαιρέσεις αποτελούν οι λαμπρές τε και πεφωτισμένες προσωπικότητες στυλ Φωτόνιος που αν και είναι από τα πιο καμένα άτομα που κυκλοφορούν στην πιάτσα και σε αυτήν την άτιμη, αχάριστη τε και άπληστη κενωνία τα καταφέρνει λαμπρά σε όλους τους τομείς ο παλιοξεκωλιάρης..!!!! Μόνο στους έρωτες τα έχει σκατώσει και φταίει μια Πουκουσίτισσα για αυτό… Άντε και στο διάοτσο δηλαδής..!!!!!!! Επίσης οφείλω να αναφέρω ότι υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων (ο θεός να τους κάνει) που αν και την σχολή την είχαν γραμμένη στο πέος τους από την αρχή και ούτε που πατάγαν το ποδάρι τους, με το που αρχίζανε οι καταλήψεις (ναι ξέχασα να σας το πω, έχουμε και έναν αγώνα να συντηρήσουμε!!!!!) ένα περίεργο πράγμα βρε αδελφέ… Η σχολή γινόταν δεύτερο σπίτι τους, για να μην πω πρώτο...! Και να πω εντάξει, για το άρθρο 16, το άσυλο, τους μανατζερέους κτλ να ξυπνήσουν τα παιδόπουλα να αντιδράσουν… Για τα βιβλία όμως τι τους καίει τόσο; Ο άλλος ένα χρόνο δεν είχε πάρει τον δεύτερο τόμο Γραμμικής..!!! Για τα ν+ν/2 που γίνανε ν+2 και τώρα ν*2 (+2 εξάμηνα άμα γουστάρει η σχολή) δεν θα πω τίποτα, λογικό είναι τα παιδιά να αντιδρούν, έτσι όπως το κωλοβαράμε, μην ξεπεράσουμε τα χρόνια και μας διώξουνε… Άμα είναι να μας διώξουνε από τώρα..!!!!!

    Μια και είπα για καταλήψεις, ας αναφερθώ λίγο κι εκεί... Πολύ ωραία περνάμε στις καταλήψεις βρε παιδιά και δίκαιος ο αγώνας κακό χρόνο να ΄χει η Μαριέττα… Και εκδηλώσεις εποικοδομητικές γίνονται, και συζητήσεις, και προβολές, και τον χαβαλέ μας κάνουμε και κόσμο γνωρίζουμε και και και και… Αλλά πού είναι ο κόσμος βρε παιδιά;!; Πού είναι η συμμετοχή; Γαμιέται ο Δίας και όλο το 12άθεο!!! Και ποιος ρωτάει δηλαδή… Που στον 1.5 μήνα καταλήψεων ούτε 3 μέρες δεν έχω κάτσει συνολικά μέσα, που λείπω 2 βδομάδες απ’ τα Γιάννενα και που πήγα και για καρναβάλι στας Πάτρας..!!!! (Γαμάτα πέρασα και έγινα και λιώμα…!!!!! Για αυτό δεν έχω τύψεις! Ακόμα κοιμάμαι όλη μέρα από την κούραση..!) Έχω αρχίσει όμως να αναρωτιέμαι που πάει αυτή η ιστορία… Έχω γαμωβαρεθεί..!!!!!!! Είσαι στα Γιάννενα, λες άντε και γαμήσου, δεν θα φύγω, θα προσπαθήσω κι εγώ να συμμετέχω στην κατάληψη και να βοηθήσω όσο μπορώ με την παρουσία μου κι ας μου τα γαμωσκίζουν οι γονέοι από κάτω, άντε και κατέβα να σε δούμε, και τι κάνεις εκεί πέρα, αφού είναι κλειστή η σχολή, και που θα πάει αυτή η κατάσταση, και καλύτερα να σε στέλναμε Αγγλία με τόσα λεφτά που χαλάμε… Κι εγώ να τους λέω, Τζίμης δεν γίνομαι, εδώ πα θα κάτσω και μη μου τα διογκώνετε περεταίρω γιατί έχω και τους φίλους μου εδώ πα ενώ κάτω μόνο τα σκυλιά και τα γατιά μου έχω κι ούτε ένα μέρος να πιεις έναν καφέ δεν βρίσκεις που να έχει κόσμο… Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, να μην έχεις και γκόμενα να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου δια «στοργήν και τρυφερότηταν» ενώ σιγά-σιγά τα κολλητάρια σου ο ένας μετά τον άλλον να αρχίζουν να φεύγουν για τα σπίτια τους… Τότε μένεις μοναχός σου και αναρωτιέσαι «τι στον πούτσο να κάνω τώρα εγώ;!; Έκοψε και τη θέρμανση από το πανεπιστήμιο το πρυτανάκι οπότε επειδή είσαι και φιλάσθενος πλέον γαμώ την μονοπυρήνωση κι έχεις περάσει και ίωση μετά αμυγδαλίτιδας πρόσφατα, δεν πας γιατί θα το γαμωδαγκώσεις και θα ξαναρρωστήσεις και θα γένεις και πάλι ρεντίκουλο ότι δεν κάνεις για τα κρύα κλίματα της παγουρίας και καλύτερα να πάρεις μεταγραφή για το Πανεπιστήμιο της Τζαμάικα… Οπότε το παίρνεις απόφαση και σηκώνεσαι και φεύγεις..!!!!!!!!!! Φεύγεις και πας σπίτι σου να ξεκουραστείς από το καθισιό..! Έτσι φεύγω κι εγώ τώρα και πάω για καφέ διότι από την ακατάσχετη παπαρολογία εστέγνωσα..!!!!!!!!!

    Συνεχίζεται…



    Re: Ena topic "apaleuto"...

    Kid - 22.02.2007, 22:20

    Re: Ena topic "apaleuto"...
    Ntk wrote: Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, να μην έχεις και γκόμενα να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου δια «στοργήν και τρυφερότηταν»
    Καλά όλα τα άλλα, έχουνε αληθοφάνεια, αυτό όμως είναι καραμπινάτο ψέμα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



    Re: Ena topic "apaleuto"...

    psolid_snake - 23.02.2007, 03:04


    Καλά δεν έχω λόγια να εκφραστώ για αυτό το post!!!!
    Θα μπορούσε να μετονομαστεί σε ατελείωτο κωλοβάρεμα...
    Όσο για το θέμα της γυναίκας τι να πω?? Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.... (Φώτη μου φαίνεται πως μας δουλεύουν οι τυπάδες)!!!
    Όσο για το απίστευτο αυτό κωλοβάρεμα... πραγματικά έχω βαρεθεί τις διακοπές (τουλάχιστον αυτό γίνεται για κάποιο λόγο!!!)
    Άντε λοιπόν αφού βαριέσαι και δεν βρίσκεις καφετέρια έλα πάνω που είναι γεμάτες από παιδάκια που κωλοβαράνε μαζί μας!!! :roll:



    Re: Ena topic "apaleuto"...

    verginsteel - 23.02.2007, 16:58


    Quote:
    Ntk wrote:
    Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, να μην έχεις και γκόμενα να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου δια «στοργήν και τρυφερότηταν»

    Καλά όλα τα άλλα, έχουνε αληθοφάνεια, αυτό όμως είναι καραμπινάτο ψέμα.

    Δεν ξέρω γιατί ο Kid λέει ότι ο Ντκ ψεύδεται,αλλά φαντάζομαι θα έχει τους λόγους του...

    Κ μου φάνηκε ότι ο φίλτατος αντμινιόνιος έγραψε το τεράστιο αυτό ποστ είτε φορτισμένος συναισθηματικά, είτε υπό την επήρρεια ναρκωτικών/αλκοόλ (κάτι που ο ίδιος αρνείται...). Όπως και να έχει, δεν έχει κι άδικο...



    Re: Ena topic "apaleuto"...

    Ntk - 23.02.2007, 21:44


    Μικροτσουτσουνιάζετε και με συκοφαντείτε... Το ποστ το έκανα γιατί είχα κέφια και είχα ένα κενό χρόνου οπότε είπα να κάνω κάτι σαν ιστοριούλα αλλά τελικά μου βγήκε αλλιώς..!!! Επίσης γιατί αμφισβητείτε την μπακουροσύνη μου;! Αφού είμαι single και συγκλονιστικός για την ώρα..!!! :roll:



    Re: Ena topic "apaleuto"...

    psolid_snake - 23.02.2007, 22:31


    Είσαι λίγο καιρό μόνος για να λέγεσαι single... Ρώτα και τους χρόνιους (λόγω χρόνου) μπακούρηδες fotonio,εμένα...
    Εισαι σε amateur επίπεδο ακόμα!!!!
    Τι μου κατσικόθηκες στην Ζάκυνθο... θες να βρεις συντοπίτισσα???
    Καλά είναι και εδώ... από θέμα γυναικών τουλάχιστον!!!!



    Re: Ena topic "apaleuto"...

    Ntk - 24.02.2007, 02:45


    Ναι ενώ η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ καιρό "dual"...! Τζου ρε λάκη!!!!! :P Όποτε γουστάρω θα ανέβω ρε..! Λες και είμαι απελπισμένος και ψάχνω για γυναίκα κάνεις..!!! Ξέρεις τι ωραία που είμαι εδώ πέρα;! Ούτε έγνοιες, ούτε τίποτα... Χαλάω και λιγότερα λεφτά, βρίσκω και άνθρωπο στο σπίτι να με περιμένει το βράδυ που γυρνάω (η μάνα μου: "Πού ήσουν μέχρι τέτοια ώρα; Και παίρνεις και το αυτοκίνητο και ανησυχώ!!" - αυτό πάλι που το βάζεις;! Έχω και αυτοκινητάκι εδώ πέρα..! Τζιτζί είμαι!) γενικά μια χαρά... Από Δευτέρα που θα αρχίσω να βαριέμαι θα έρθω...! ;) :roll:



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    24 - Season 6 - gepostet von parsifal am Samstag 13.01.2007
    ssh - gepostet von twin am Donnerstag 17.05.2007
    Remalia olou tou kosmou - gepostet von StoRmbriNgeR am Donnerstag 15.02.2007
    Greek Cult Music - gepostet von Ntk am Montag 16.07.2007
    Lebentis! - gepostet von twin am Montag 12.03.2007
    Tell us your opinion! - gepostet von Admin_Ntk am Samstag 02.09.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Ena topic "apaleuto"..."

    Neues Forum - Off Topic - Rade0n (Freitag 13.07.2007)
    the good old GENERAL TOPIC - Korppi (Dienstag 21.08.2007)
    an alle mit 17zöllern - Jan_THÜ (Freitag 16.05.2008)
    zurück-ausm-urlaub-melde-topic - Kobe (Samstag 14.07.2007)
    Off-Topic - shadowstorm (Donnerstag 03.06.2004)
    *+Hot Topic!+* Unterhaltung zwischen mir und einem Türken! - Reki (Donnerstag 09.09.2004)
    Regeln für das Off-Topic (bitte lesen) - dominik (Donnerstag 13.05.2004)
    Chat Topic - Jeff Hardy (Dienstag 25.05.2004)
    Das ULTIMATIVE Trash Topic! - Shane McMahon (Dienstag 22.06.2004)
    Ein standart Topic: Skillungen - Furon (Dienstag 17.07.2007)