Forum Polisiyesi

Untitled
Verfügbare Informationen zu "Forum Polisiyesi"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: hanifi - rap_story - oznur - gece
  • Forenurl: Klick
  • aus dem Unterforum: Fıkralar & Hikayeler
  • Antworten: 5
  • Forum gestartet am: Donnerstag 07.12.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Forum Polisiyesi
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 2 Monaten, 16 Tagen, 17 Stunden, 57 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Forum Polisiyesi"

    Re: Forum Polisiyesi

    hanifi - 09.02.2007, 23:54

    Forum Polisiyesi
    Hikaye:

    Korkutucu bir sessizlik evi sarmıştı. Kadın ürkek adımlarla odadan odaya dolaşıyordu. Bir şey arıyordu ama peşinde dolaşan gölgeden habersizdi. Kadın aradığını bulmaktan ümidini kesmiş ve
    yorgun bir halde, pencere kenarındaki sandalyeye oturdu, dışarı bakmaya başladı. Peşinde dolaşan adam, kadının oturduğunu görünce saklandığı yerden çıktı. Ses yapmamaya çalışarak sırtı kendisine
    dönük kadına yaklaşmaya başladı. Kadına iyice yaklaşınca yakalamak ister gibi ellerini kadının boynuna doğru uzatır. . . o anda kadın ani bir hisle geri döner, adam hiç vakit geçirmeden atılır, kadının sırtına ve Kadini oracik da öldürür. Ertsei gün Kadinin Esi yurtdisindan Eve gelir ve Kadini ölü bulur hemen Polise haber verir…..

    Derya (Büyük Sef)
    Özlem Öz (Amir)
    Öznur (Özel Emniyet Psikologu)
    Emel (Özel Olay yeri Doktoru)
    Bahar (Amir)
    Ali (Özel Emniyet Dedektivi)
    Ebru (Olay yeri Tespit)
    Volkan, Hakan ( Yunus)
    Yesim (Özel Emnyiet Dedektivi)
    Kübra (Şahin)



    Yunuslar ve Şahinler. Yunuslar daha çok asayişle ilgili konulara müdahil olmakla birlikte, genelde toplu gezerler ve bir motosiklete iki kişi binerler. Öndeki sürücü, arkada oturan artçı diye adlandırılır. Kıyafetleri kırmızı siyah ve beyaz renklerden oluşmaktadır. Armalarında başında kep bulunan bir yunus balığı figürü yer alır. Şahinler ise Yunusların aksine motosiklete genelde tek binerler ve tek motor halinde devriye gezerler. Bölgelerindeki trafik aksamalarına ve yoğunluklarına ayrıca trafik kazalarına bakarlar. Bu görevlerinin yanısıra normal polislik görevlerini de (asayiş) sağlamakla yükümlüdürler. Şahinler genelde eskort ve yol açma hizmetlerinde kullanılmakla birlikte olaylara hızlı müdahaleleri ve sempatik polis tavırlarıyla insanlara daha yakın görünmektedirler. Şahinlerin kıyafeti fosforlu sarıdan yeşile dönmüş ayrıca lacivert ve beyaz da bulunmaktadır.



    Re: Forum Polisiyesi

    rap_story - 09.02.2007, 23:58


    Onlar toplumun eminiyeti,güveni için uğraşmaktadırlar...



    Re: Forum Polisiyesi

    oznur - 14.02.2007, 14:47


    bütün polis arkadaşlar birbiri ile iyi geçinirdi..herkesin farklı ruh hali vardı.belki de başarılı olmalarının sırrı her birinin farkı düşünce ile hareket edip birbirlerinin aklına gelmeyen detayları paylaşmalarıydı..

    emel: herkesin sevdiği bir özel olay yeri doktoruydu..herkesin morali bozuk olduğu zaman bile o espirileri ile ortamı yumuşatırdı..

    derya:plan yapma konsunda uzmandır neredeyse..genelde planları o kurardı ve de başarılı olurdu..

    özlem:herkes bir sorun olduğu zaman ona giderdi..genelde şikayetler için özlemin kapısına giderlerdi..o da herşeyi yoluna koymaya çalışırdı genelde de başarılı olurdu...sözü dinlenirdi,ikna kabiliyeti yüksekti.

    bahar:bahar da kendi halindeydi..özlem ile birlikte amirdiler ama bahar pek ortalarda görünmezdi..üzerine düşen görevi yapar ve köşesine çekilirdi..

    ebru:cıvıl cıvıl neşe doluydu..tam bir aşk böceğiydi...romantik ve hayalperest bi polisti..erkek arkadaşı ile arası bozulduğunda yanına yaklaşmamak lazımdı...

    kübra:çok kouşurdu, kendisi de çok konuştuğunun farkındaydı..bazen şüphelileri sorguya çekerdi ve şüpheliler onun laf ebeliğine dayanamaz hemen şuçlarını itiraf ederlerdi.bu konuda başarılıydı.

    öznur:psikologdu ve de elbette herkes sırrını ona açardı..içlerini döküp rahatlarlardı...şüpheli ve gözaltındakilerin yanısıra arkadaşlarının sorunlarıyla da ilgileniyordu..belki de herkesle ilgilendiğinden olacak ki herşeye burnunu sokardı...psikologdu ama olaylara bile gittiği olurdu...illa herşeyde olacaktı ve herşeye karışacaktı

    volkan:kimseyi takmaz,sallamaz kendi halindeydi..yakışıklı olduğundan bu avantajını sıkça kullanırdı ve çok kız arkadaşı vardı..tam bir kazanovaydı..

    hakan:avukatlık eğitimini yarıda bırakıp polis olmaya karar vermişti..hazır cevap ve biraz da agrasifti...arkadaşları onun huyunu ii bildiklerinden onun sözleine pek alınmazdı.çok şüpheciydi..uçan kuştan şüphelenirdi...

    yeşim:dedektifti ve bu yüzden ince eleyip sık dokurdu..sessiz sakindi.hatta küçük bir sırrı vardı oda bazı geceler bir gece kulübünde DJlik yapardı...dedekif olmadan da zaten Djlik yapıyordu...

    Ali:özel dedektifti..tam bir vatan aşığıydı..sessiz sakin görünür ama içinde fırtınalar kopardı..arkadaşları onu çok severdi.Ali için hayat yaşamak için vardı..kimseyi takmaz kendi bildiğini okurdu...bazen bütün arkadaşlar toplanırdı ve toplantıyı da ali düzenlerdi ama onun hep bi işi çıkardı..



    Re: Forum Polisiyesi

    gece - 22.02.2007, 01:32


    eşinin cansız bendeni ile karşılaşan adam dehşet içinde kalır biran ne yapacagını bilemez ve birden kendini toparlar hemen tlf koşar ve olayı polise anlatır çok gecmeden olay yerine bizim ekip gelir çok titiz şekilde olay yerinde incelemeler yapılır cinayet gayet profosyenel bi şekilde işlenmiştir ama böyle bi cinayeti kim ve nasıl işleyebillirdi akıllara takılan sorunun cevabı neydi acaba???



    Re: Forum Polisiyesi

    oznur - 22.02.2007, 08:57


    cinayeti planlayan kişi çok iyi tasarlamış olmadı.kocasının seyehatten dönceğini bilen biriydi ve onu tam da o gece öldürdü.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled

    saçma espriler - gepostet von komando am Samstag 11.08.2007
    öpücük nedir? - gepostet von oznur am Samstag 15.09.2007
    turkcell ik defa iyi bişii yaptı :) - gepostet von oznur am Mittwoch 20.12.2006
    sevgililer günü - gepostet von oznur am Mittwoch 14.02.2007
    msn nickinde ne yazıyor? - gepostet von oznur am Freitag 27.07.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Forum Polisiyesi"

    Tote Hose im Forum?!? - Ingo Buttenberg (Donnerstag 12.07.2007)
    Neues Forum unter GPZ / GPX 600R Plauderecke - Motorqueen (Mittwoch 18.07.2007)
    Forum auch für nicht registrierte Benutzer freischalten??!! - cecile (Donnerstag 12.07.2007)
    Neues Forum - El Grandemente (Donnerstag 12.07.2007)
    Komunikationsleere in unserem Forum!!! - 8ball (Mittwoch 12.09.2007)
    Mein Naruto Forum - Auron_Dark (Dienstag 20.11.2007)
    bestellliste fürs forum zippo - kawabiker76 (Samstag 18.08.2007)
    Dockers Forum - Olaf S. (Donnerstag 30.08.2007)
    Forum - DArkGirl (Donnerstag 12.07.2007)
    komm nimmer ins Forum - Anonymous (Montag 25.07.2005)