:: Beovizijske carolije ::

Stevan Andjelković
Verfügbare Informationen zu ":: Beovizijske carolije ::"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Lady_fLame_saNi - neko
  • Forum: Stevan Andjelković
  • Forenbeschreibung: PRESELILI SMO SE NA NOVI FORUM WWW.STEVANANDJELKOVIC-FORUM.CO.SR
  • aus dem Unterforum: ARHIVA TEMA
  • Antworten: 4
  • Forum gestartet am: Freitag 03.11.2006
  • Sprache: serbisch
  • Link zum Originaltopic: :: Beovizijske carolije ::
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 11 Monaten, 25 Tagen, 10 Stunden, 38 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu ":: Beovizijske carolije ::"

    Re: :: Beovizijske carolije ::

    Lady_fLame_saNi - 21.01.2007, 18:01

    :: Beovizijske carolije ::
    Temu posvecujem jednom coveku,koji iskreno zasluzuje temu, haha. :lol: Covek je legendaa...ziva legenda ljudi. Iz dosade koliko znam, pise 'epizode' Beovizijske carolije. Pa neka se i vi malo nasmejete, ali da kazem, to je covek ciji nick mozete negde zapratiti kao i SINBAD, a ima i njegov fan sajt..hah :lol: www.sinbad-moreplovac.tk Ali evo kopiram vam triler beovizijskih carolija, to je tek pocetak. Ah da,ima i Stevana unutra. :lol: P.s. posto je ans forum cenzurisan, ono sto pise [cenzurisano] znaci nova grupa -s.e.X.t.o. :wink:


    TRAILER

    Previously on “Beoviijske čarolije”:
    Sinbad je osnovao sastav “[cenzurisano]” koji je jedan od najjačih konkurenata za odlazak u Helsinki na ESC kao predstavnik Srbije. Pored njih, kao ozbiljni kandidati pominju se dueti JK i Negativa i Flamingosa i Tijane Dapčević. Od nedavno, najmanja kvota u kladionicama (1.02) je ipak uz ime Cece Ražnatović koja je, nekim čudom, dospela na listu iako joj je pesma prvobitno odbijena.
    “[cenzurisano]” je činilo šest najpopularnijih cica naše estrade – Ana Nikolić, Ana Kokić, Xenia, Seka Aleksić, Sindy Models i Milica Todorvić. Zbog nesuglasica, ekipu je napustila Xenia i na njeno mesto je, regularnom audicijom, dospeo(la) Azis. Problemima nikad kraja, nekako se uspešno borimo sa njima i ulazimo u predizbornu kampanju. U planu je snimanje spota, koncertne aktivnosti i razna čuda, ali nam đavoli razni ne daju mira i prave zvrčke.

    Novi serijal vaše omiljene serije koja je u prvoj sezoni pridobila vaša srca, a i bila nominovana za 152 Emija i 211 Zlatnih globusa od kojih je osvojila samo dva – Emi za najbolje gostovanje u humorističkoj seriji pripao je Vesni Vukelić Vendi (pobedila Jelenu Tomašević, Dezmonda, Miru Škorić i Žvazbuku – dakle svih pet nominacija iz iste serije) i Globus za najbolju sporednu mušku ulogu otišao je u ruke Željku Joksimoviću (koji je maestralno nadigrao Momu i Dareta u “Beovizijskim čarolijama”, kao i Zijaha Sokolovića ”Ljubav, navika, panika” i Sean Hayesa ”Will & Grace”). U konkurenciji glavne glumice, nominovane su bile čak četiri iz “Čarolija” (ili kako je Amerikanci, zaluđeni istom, nazivaju ”Belcharmed”) - Seka, Ana Nikolić, Sindy i Milica Todorović, ali ih je potukla Nikita u maestralnoj ulozi tajnog agenta u seriji ”BombA”.

    Procureo tekst ”Svrake”!
    Šta to prčka zla teta Jeca?
    ”[cenzurisano]” pred raspadom!
    Ko je krtica?
    Novi plagijati?

    i još mnogo toga u vašoj omiljenoj seriji ”Beovizijske čarolije”.

    Text Svrake ste pohvatali. Fora je bila, kao sto znate u tome da je Marina napisala “Belu vranu”, ali je zaboravila da potpise Ljilju umesto sebe i pesma je diskvalifikovana. Ondak se nekim cudom pojavila “Bela svraka” koja je usla na listu ucesnika. Naravno,m primetili ste da su pesme potpuno razlicite – u jednoj orao odlazi sa vranom, u drugoj sa svrakom. Eh te dve zene... i kad nisu zajedno, imaju iste ideje. Princip je isti, sve su ostalo nijanse!

    A ondak...

    EPISODE 3

    “Euro, Dollar and Grand”

    Festival nam na vrata kuca, a Marina se osilila pa nas rastura (bukvalno). Ovo je bila verovatno najnapetija nedelja od osnivanja grupe “[cenzurisano]” (a znate šta smo sve prošli). Šta se zapravo dogodilo?

    Naša draga Tucka je, nakon veoma plodnog “MB Grand festivala”, odlučila da uvede nova pravila i to samo dva meseca pred festival. Svi smo obavešteni da se moramo pojaviti u četvrtak u 15 i 45 u Sava centru jer neprisustvovanje sastanku znači automatsku diskvalifikaciju (bolesni su mogli da izostanu sa opravdanjem od lekara). Jedva ubedih ove moje nesrećnice da se vraćaju iz belog sveta u kom zarađuju za avion. Ne mogu da verujem da ih to još uvek drži, mislio sam da će do sutra zaboraviti.

    Okupismo se u sali i tačno u 15:45 pojavi se Marina Tucaković i to sama. Odmah nam je objasnila da je ceo kreativni tim Beovizije dao ostavku i da je ona sve preuzela na sebe. Nije htela mnogo da duži pa nam je ukratko objasnila zašto smo se okupili. Naime, Mary je odlučila da promeni sve – naziv festivala, propozicije, učesnike i žiri. Da, da, dobro ste pročitali (a sutra će biti zvanično u novinama), nema više Beovizije – vreme je za “Eurogrand”.
    Srećom pa nosim diktafon sa sobom. Evo šta nam je Marinče saopštilo (od reči do reči):

    Marina Tucaković: “Odlučila sam da sve promenim i da, kao nova zemlja, krenemo iz početka. Prvo, festival se od danas zove Eurogrand... da, da... Eurogrand! To je onako mladalački, moderno, veselo, lako ulazi u uši... Zatim... Promenjene su i propozicije – imaćemo dvajes četiri kompozicije od čega je 14 iz konkursa, a 10 ulazi direktno sa Grandovog MB festivala. Ne prvih deset, da ne bude zabune, već deset najuspešnijih. Molim za malo pažnje i tišine kako bih vam pročitala novu listu učesnika koja je jutros sastavljena. Ovo je tačka na i... Kraj! Tako mora da bude! Ujedno, ovim redom će se pesme izvoditi na prvom Eurogrand festivalu.”

    I onda je počela sa čitanjem. Napetost u sali je skočila na maksimum, ja sam prebledeo i triput se preznojio snažno stisnuvši Leontinu koja je kraj mene sedela, takođe vidno nervozna. Mara se nakašljala i počela da čita (prenosim vam redom imena, nazive pesama, autore, reakcije i delove stihova koje sam uspeo da upamtim kada smo kasnije preslušali sve pesme):

    1. Svetlana Ražnatović – Bela svraka
    (Madridario – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Čulo se samo nekoliko “Naravno!” i videh Cecu kako se zadovoljno smeška pognute glave, a zatim, zabacivši kosu, gleda oko sebe. Tekst vam je poznat, ali evo dela da neko ne kaže kako ne želim da joj pružim malo reklame. Ne zaboravite da je ovo poslednja Cecina saradnja sa Milijem!

    “Moje suze svud po zemlji padaju.
    Moje grudi više se ne nadaju.
    Odlećeš sa njom, sipaš so na ranu
    jer ti sada voliš jednu belu svraku.”

    2. Mira Škorić – Kvalitetan hit
    (Romario – Ljilja Jorgovanović – Romario)

    Znači, Bojan Tomović je ispušio, a na njegovo mesto je došla Mirka. Niko se nije usudio da pokaže negodovanje jer je pri pomenu svog imena, Mira ustala u novom S/M kostimu i popreko pogledala sve prisutne. Ljilja se baš potrudila da sastavi kvalitetan tekst, a Romario je očigledno osilio pa je prešao i na aranžmane. Deo teksta glasi (objaviću vam jednom ceo, sad bi bilo previše):

    “Najbolji druže, priče još kruže
    kako još uvek čitaš 'Ime ruže'.
    Rođeni brate, kume, stari svate,
    da li još uvek treniraš karate?
    Fi faj fo! Fi faj fo!”

    3. Jelena Tomašević – Uskoro
    (Shrek 2 – Aleksandra Milutinović – Željko Joksimović)

    Srećom, naša mučenica draga nije otpala. Sa suzama u očima je čekala da čuje svoje ime, a kada ga je čula, zaplakala je zagrlivši Shreka. Marina joj je grubo dobacila da je plačipička na šta je Jeca istrčala iz sale. Vratila se kada smo bili na broju 14. Tekst bih vam rado objavio, ali kao što i sami znate, reč je o instrumentalu.

    4. Indy – Hej seko
    (Shakira – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Indy je očigledno ostavila utisak onim “Batom” pa je dobila mesto i na Eurograndu. Mogu vem reći da je pesma hitična i verovatno će imati super prođu kod publike. Iskreno, ja se baš obradovah kada sam čuo da je i ona na listi iako je većina bila u fazonu ‘Ma jeste... ko je ona?’
    Marina nam je objasnila i da je Nataša Bekvalac sama povukla pesmu zbog blaženog stanja, na šta je Vendi dobacila da je mogao neko drugi da peva umesto nje jer joj je ovako propao tekst zbog neke šklopocije od Pokahontas. Kako god, evo vam dela teksta:

    “Hej, seko,
    pogledaj mi kukove!
    Hej, lutko,
    vidi ove lukove!
    Hej, mala,
    ne znaš ti k’o ja!
    Gledaj, mala,
    da bog da naučila!”

    5. Saša Matić – Pehar ‘vamo
    (Kiki Lesandrić – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Sledismo se svi kada smo čuli da su Julije otpale, a uleteo Matić. Opšta frka, svi potežu mobilne telefone, panika! Skontah da su se svi, pa čak i Ceca, uprpili jer je opšte poznato da kud Sale prođe, tu se festival namešta. Nama bilo svejedno jer se približio naš broj. Ukačih samo da je i ovo Ljilja pisala i počeh da lupam recke (za sada 4), a mislim da je pesma posvećena Marini:

    “Pehar ‘vamo, pobednik sam ja!
    Da je tako, ona zna... ona zna.
    Što zaradih, sve joj dadoh ja.
    Da je tako, ona zna... ona zna... ona znaaaaaaaaa.”

    6. [cenzurisano] – Hobotnica
    (Leontina Vukomanović - Sinbad Moreplovac - Željko Joksimović)

    Najveća radost (jer smo najmnogobrojnija ekipa), skakanje, pevanje, vrištanje, čak je i Joksimović skočio... Ludnica! Evo i sad se naježim kad se setim.
    O pesmi znate sve, a evo delića čisto da se podsetite:

    “[cenzurisano], [cenzurisano], [cenzurisano], [cenzurisano]
    ja ti dajem,
    mojne, mojne da, mojne da,
    da se kajem,
    vatra, vatra, velika vatra,
    kao Kleopatra,
    halo taxy, [cenzurisano] taxy,
    into the galaxy,
    uporedi moje mane
    na tenane,
    na tenane...
    MOJE LANE!”

    7. Ivana Jordan – Vizantijska žutica
    (Xenia – Ivana Jordan - Loona)

    RAIvana je preživela! Reakcija nije ni bilo, kao da nije ni pročitala njeno ime.
    Sve vam je poznato, a evo i dela teksta:

    “Osmeh nesta sa mog lica,
    ne čuju se krila ptica,
    uskoci, hajduci, previše je poturica,
    a mene je zahvatila vizantijska žutica.”

    8. Romana & Ivana Ćosić – Harizma
    (Mari Mari – Teodora Bojović – Aleksandra Radović)

    Na radost muške populacije, Romana i Ivana su prošle dalje i moći ćemo da na sceni, uživo, vidimo šta su nam ove dve vatrene devojke spremile. Ritam obećava, a tekst je vrlo zanimljiv:

    “Osmjeh na mom licu ti vidjeti nećeš.
    A zaštoooooooo se popuuuuut robota ti kreeeeećeš?
    Zvr, mr, fr, kr, harizma se traži.
    Ma dooooovooooljaaaaan je samo glaaaas, ostaaaaaaalo su laaaaaaaaži!”

    9. Vendi – Sibilarizacija jednovalentnog katalizatora metodom sofisticirane optimizacije
    (Zlata Petrović – Isidora Bjelica – Suzana Mančić)

    Naravno, i naša velika Vesna Vukelić je prošla dalje tako da ćemo imati i tri minuta kulturno-obrazovnog programa na našem dragom Eurograndu! Konačno sam čuo i tu, toliko puta prepričavanu pesmu, za čiji se tekst već uveliko šuška kako će dobiti nagradu za najbolji. Moram priznati da ništa ne razumem, ali, u duhu našeg naroda, poštujem sve što ne razumem. Dakle, savršenstvo... (ovde vam dajem malo više na uvid jer zaslužuje)

    “Još se sećam ljudi i njihovih looks,
    jotovali smo se jedne noći letnje,
    tvoj otpornik razbio je moj binarni fluks,
    bio si moj oksidant posle duge šetnje.
    Kolektor, emiter i baza,
    tvoja sam kalandrirana maza.
    Moja valenca diferencirala se,
    šarane moj, optimiziraj me!

    K, G, H u C, Z, S,
    najlepše stvari degradiraju!
    K, G, H u Č, Ž, Š,
    osećanja korodiraju!
    Piklovano L u O,
    dandrofilija je ortodoksna!
    Bilo a, pa nestalo,
    ti persono paradoksna!”

    10. Zorica Andrijašević – U banani
    (Romario – Ljilja Jorgovanović – Romario)

    Kvalitet se ponovo potiskuje pa je tako otpala Ceca Slavković što smo svi izbukali i izviždali, a malena Svetlana se samo nasmejala i napustila salu pognut glave. Njenu “Fotosintezu” zamenila je nova hrvatska zvezda sa svojom “Bananom”. Velika Marina nas je ućutkala rečima da će svako izražavanje verske i nacionalne netrpeljivosti i mržnje, kao i bilo kakve pretnje, biti strogo sankcionisane direktnom nominacijom za izabacivanje.
    Ljilja (5) je očigledno imala problema sa rečima i jezicima prilikom sastavljanja teksta, ali dobro... svakako se od nje očekuje da će imati nulu na kraju glasanja!

    “Kažeš da sam dobra treba,
    dobra kao vekna kruha,
    a ja sama stojim u mraku,
    ostavi me, nešto sam u banani!”

    11. Slavica Ćukteraš – Drndoš
    (Romario – Ljilja Jorgovanović - Aleksandar Milić Mili)

    Elmu i Acu Pejovića zamenila je Slavica koja je oduševljeno skočila sa mesta i zapevala refren nove pesme. Neću vam ništa više govoriti, samo poslušajte ovo Ljiljino (6) remek-delo:

    “Hokus-pokus, drndoše,
    daj bar malo veselije!
    Hokus-pokus, drndoše,
    ponašaj se zrelije!
    Nisam ti ja svaka,
    nisam riba laka,
    na meni ne istresaj se,
    hokus-pokus, drndoše!”

    12. Bojan Bjelić – Black cock down
    (Stanko Škugor – Dean – Boško Jakovljević)

    “Onaj” lobi je očigledno odradio svoje pa se pri čitanju Bojanovog imena začuo niz usklika od strane B.B. (pevač), B.J. (aranžer, maneken i voditelj), D. (tekstopisac i pevač), S.Š. (muzičar i maneken), Ž.J. (muzičar, producent i mnogo bitan lik), S.V. (moda), M.U. (podzemlje), M.K. (biznismen), B.T. (politika)...
    I ovu pesmu sam to veče prvi put čuo. Mogu vam reći da je urađena stvarno svetski, na engleskom i da daje mnogo prostora za sjajan nastup. Da Bjelić malo bolje barata jezikom (engleskim, ne mišićem – za njega kažu da nema mane), ovo bi nam bio ozbiljan konkurent. Lyrics:

    “I’m dancing in the club, got nothing to hide,
    see your [cenzurisano] smile, wanna go for a ride.
    Your chocolate skin spins my world aroun’.
    Alert! Alert! Black cock down!”

    13. Jelena Karluša & Negative – Sile zla
    (Pheobus, Jelena Karleuša, XXX, Negative - Marina Tucaković, Jelena Karleuša, Ivana Pavlović - Jelena Karleuša, XXX)

    Trinaestica je, naravno, ostala u rukama nečastivih sila odnosno njihove vladarke. Niko nije bio preterano iznenađen, pa ni sama Jelena jer je to bilo i očekivano. O pesmi znate sve, pa evo samo dela teksta:

    “To su sile zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Zar napadaju mene?
    Sile zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Zlo na zlo da krene?
    Sile zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Ništa ne shvatam ja...
    Sile zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Ali zla sam i ja!!!
    Đavo i ja smo kao nokat i prst,
    i svi dobro znaju gde stavljam svoj krst,
    i svi me se plaše jer sam satanske vere!
    O vidiš li ovo, brate Lucifere?”

    14. Marija Šerifović & Milan ‘Neverne bebe’– Lepota nije prelazna
    (Marta Savić, Ćana – Mile Kitić, Era Ojdanić – Sergio Moby)

    E ovo je bio šok! Marina je odlučila da ipak ostavi nekog kvalitetnog!? Svi smo bili zbunjeni, ali nam je istovremeno bio drago što je bar neko od pravih muzičara preživeo.
    Tekst je lep, malo zbunjujući i bizaran, ali lep. Mislim da je narodnjačka radionica ovog puta uradila pravu stvar.

    “Godine bola, samoće i tuge,
    a ti si svo vreme ljubio druge.

    Ako umrem sada, kupi kastanjete
    pa mi na grobu zaigraj k’o dete.”

    15. Nataša Kojić Keba – Ranjena, a tiganjem hranjena
    (Nataša Kojić Keba – Mlađan Dinkić – Dragan Kojić Taša)

    Mlađana Kebinica je ostala na svom broju i zadovoljno je poskočila sa mesta grleći taticu (matičara). Pozdravili smo je aplauzom jer ipak je mlada i treba joj podrška.
    Tekst je simpatičan kao i melodija, sve je nekako vrcavo, kao da je sa Leontinine “Čarolije”. Procenite sami:

    “U ogledalu odraz je moj,
    volim da vidim osmeh svoj,
    al’ ovih se dana ne smejem često
    jer Milica iz šestog tri mi zauze mesto.

    Ranjena, a tako mlada,
    patim od ljubavnih jada.
    Ne voli me Milan više!
    Ranjena, a tiganjem hranjena!
    Milica plus Milan u spomenaru piše.”

    16. Aleksandra Radović – Zamena
    (Aleksandra Radović – Aleksandra Radović – Darko Dimitrov)

    Zbunjujuća situacija ponovo – Aleksandra je odlučila da ipak učestvuje na festivalu i oduzela je Marimari pesmu. Marina je to pozdravila rečima: “Nadam se da će Aleksandra stvarno doći na festival, a ako se to ne desi, imamo spremnu rezervu da uskoči sa klupe!”
    Tekst... veoma čudno... ne znam kako da objasnim... pogledajte:

    “Kada ti dođu loši dani i ne peva ti se,
    tu sam ja da menjam, ne sekiraj se.
    Kada ti se dlanovi zalede i više nisi lepa,
    samo me izuci iz svog levog džepa.”

    17. Flamingosi & Tijana Dapčević – Eh, muškarci
    (Luis - Ognjen Amidžić, Marinko Madžgalj, Dragan Brajević – Pink team)

    Naravno! Oduševljenje u sali iako smo svi znali da će tako biti. Ipak su oni među favoritima. Evo i dela teksta iako ga, siguran sam, znate:

    “Da lupimo vratima i pobegnemo bestraga,
    nikad nam slava nije više trebala,
    našu ste sreću svu u bol pretvorili,
    a to vam nije trebalo, Bezimeni!
    I sad vas tučemo pred svima da bi bolelo,
    slobodnim stilom, ma koliko bahato,
    mož’te da birate da l’ da nestanete il’ potonete,
    a to vam nije trebalo...
    oooooooooooooooooooooo
    a to vam nije trebalo!”

    18. Tina Ivanović & Dara Bubamara – Živimo za ljubav
    (Svetlana Ražnatović – Sandra Nikolić – Jelena Karleuša)

    Ljubav uvek pobeđuje, pa tako i u ovom slučaju. Simboličnost u naslovu pesme je višeslojna jer je ovo:
    - iskrena ispovest Sandre Nikolić
    - zakopavanje sekira i saradnja JK i Cece
    - opstanak prijateljstva Dare i Tine iako su novinari pisali drugačije
    - predivna balada čiji refren glasi:

    “Samo sam za ljubav rođena,
    novčanikom nikad nisam vođena.
    Nisu za mene dolari, evri, lire
    što iz džepova tvojih vire.
    Ne tražim ja Guči i Versaće,
    sa tobom nosim i prdare-gaće.
    Na kolena padam, tvoja sam sva.
    Samo od ljubavi živim ja!”

    19. Tanja Savić – Izduvala
    (Romario – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Da ne budem proglašen rasistom i šovinistom (i ko zna kojim –istom), neću reći da se ovde i nije nešto drastično promenilo (ili sam upravo rekao). Ljilja (7) u proverenom izdanju:

    “Izduvala, od svog jada,
    tako mlada, pet komada.
    Izduvala, a vučem još,
    od toga raste mi grudni koš.”

    20. Marija Mara – Gola
    (Kiki Lesandrić – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    A našeg je Žvaku zamenila, niko drugi, do diskvalifikovana MB-ovka Marija Mara! Sramota! Sigurna i očigledna nameštaljka!
    Još jedna Ljiljina (8) baljezgarija:

    “Gola, do bola,
    moja je mera dva do tri cola.
    Mokra i vrela,
    nigde nema ‘vakih dimenzija tela.
    Toliko je vruće da oko nas prži!
    Pošalji je napolje, neće da izdrži.”

    21. Nikola Rokvić – Isti kalup
    (Romario – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Zbog povlačenja Goce Tržan (blaženo stanje), Nikolin ulazak nije ni najmanje sporan. Podržan je aplauzom, a kasnije i čusmo budući veliki hit u kome je sve nekako jako poznato, a opet novo i samo Ljilji (9) svojstveno.

    “Oprosti meni mučenom,
    tvojom željom tučenom,
    što nikada nisam varao teeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    Jer ja sam tvoj, zauvek tvoj,
    željo moja, nisam više svoj,
    a ti povredi meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!”

    22. Darko Filipović – Jesu l’ čvarci uspeli?
    (Romario – Ljilja Jorgovanović – Romario)

    Naravno, znali smo da će Koktelčići ispušiti, ali nismo očekivali baš zaobljenog buldoga kao zamenu. Aplauz se čuo samo iz njegovog tabora jer smo svi na čitanje naziva pesme ostali zaleđeni (kao dlanovi). Ne znam ko je ovde lud, ali ružniji plagijat nisam nikad čuo. Ljilja (10) je dotakla dno!

    “Kad bih znao kako si, ko ti svinje kolje,
    ko ih sada prlji i pravi kobaje bolje.
    Jesu l’ čvarci uspeli?
    Je l’ još mast te opija?
    da je tibi da umoči pa da zavija!”

    23. Stevan Anđelković – Kao devica
    (Kiki Lesandrić – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Prvo novo mesto pripalo je mlađanom Stevanu. Od šoka se umalo nije onesvestio, stvarno nije očekivao da će baš on proći u glavni žreb. Podržasmo ga aplauzom.
    Pesma je potpuno u njegovom, edipovskom fazonu kome je Ljilja (11) pristupila kao pravi psiholog:

    “Obuci me kao devojčicu,
    pa me vodi na pijacu,
    da svi vide kako sam ti lep.
    Navući ću onu košuljicu,
    napravi mi frizuricu,
    sliku tvoju već stavih u džep.

    Ne brini, majko, nisam još umak’o,
    sećam se dobro svake tvoje reči.
    Ne plači, majko, suza tvoja lako
    svaku grešnu želju u trenu mi spreči.”

    24. Ana Nikolić – Njam, njam (Pajac i Zvončica)
    (Aleksandar Milić Mili – Ljilja Jorgovanović – Aleksandar Milić Mili)

    Skandal za kraj! Dok Marina objašnjava kako je pesma stigla sa zakašnjenjem i uletela na upražnjeno mesto, “[cenzurisano]” tim prostrelnim pogledima napada Anu. Pognute glave, počinje da drhti od nervoze i tiho govori: “Sve ću vam objasniti!”
    Tekst neću objaviti. Ne zato što mi smeta ova izdaja, već ćete u sledećoj epizodi čuti Anino objašnjenje, a ujedno ćemo joj posvetiti celu epizodu kako bi promovisala pesmu.

    Nadam se da ste nakon ovoga naoštrili čula i dlanove jer naš “Eurogrand” i lista izvođača obećavaju gomilu skandala i velikih hitova! Ako ste brojali, Ljilja (12) je zauzela polovinu liste i time postala verovatno najuspešniji preduzetnik meseca novembra tekuće godine.

    Iskreno Vaš,
    Sinbad[/quote]



    Re: :: Beovizijske carolije ::

    neko - 20.05.2007, 18:12


    joj sani ti se napisala a ja neznam ko je on!!



    Re: :: Beovizijske carolije ::

    Lady_fLame_saNi - 20.05.2007, 20:00


    Na pocetku sve pise. :D Ono crno tamno. To je jedan decko koji u prosto vreme pise malo zezancija, pa je i Stevu ubacio, pa sam rekla da kopiram... :wink:



    Re: :: Beovizijske carolije ::

    neko - 20.05.2007, 22:19


    aham!ok hvala na informacijama



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Stevan Andjelković

    :: Ko vam je omiljen? :: - gepostet von :: saNi :: am Freitag 03.11.2006
    Nemanja Stevanović - gepostet von mrgud am Donnerstag 07.06.2007
    grand kabare - gepostet von mrgud am Sonntag 18.03.2007
    about stevan - gepostet von neko am Sonntag 27.05.2007
    ::član meseca januara:: BOBY_BOSNA :: - gepostet von Webmaster-aco am Samstag 27.01.2007



    Ähnliche Beiträge wie ":: Beovizijske carolije ::"

    Kulinarske carolije - ELLE (Samstag 04.11.2006)
    Bad Dreams - Hip-Hop Carolije - BoODA (Montag 28.05.2007)