Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti

Akköy Forum
Verfügbare Informationen zu "Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Kartal_Muca
  • Forum: Akköy Forum
  • Forenbeschreibung: Akköyün bulusma noktasi
  • aus dem Unterforum: Besiktas
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 14.12.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 4 Monaten, 11 Tagen, 3 Stunden, 59 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti"

    Re: Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti

    Kartal_Muca - 17.12.2006, 21:24

    Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti
    MAÇ BAŞLADI

    Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Beşiktaş'tan geldi. İbrahim Akın'ın soldan ortasında Nobre'den önce Serhat kafayla topu uzaklaştırdı..

    3. dakikada Beşiktaş Nobre ile tehlikeli bir atak daha geliştirmek isterken Bashir son anda topu taca attı..

    5. dakikada Çaykur Rizespor gole yaklaştı, Altan'ın kullandığı kullandığı serbest atışta Beşiktaş cezaalanı karıştı, Runje son anda topa sahip oldu

    9. dakika. Rizespor'da Erhan Albayrak hakeme el kol hareketleri yapınca sarı kart gördü.

    14. dakika. Beşiktaş İbrahim Üzülmez'in golüyle1-0 öne geçti. Sol kanattan bindiren Üzülmez, Ricardinho'nun harika pasıyla ceza sahasında topla buluştu. Kaptan, çarprazdan yerden sol ayağının dışıyla harika vurdu. Kaleci Zdravkov'u geçen meşin yuvarlak ters taraftan direğin dibinden Rizespor ağlarına gitti.



    Bu golle Beşiktaş, İnönü'de Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçti.

    18. dakika. Beşiktaş mücadelede Bobo'nun golüyle farkı ikiye çıkarttı. Sol kanattan Ricardinho köşe atışını kullandı. Ön direkte Baki kafa ile topu arka direğe aşırttı. Altıpas içine düşen meşin yuvarlağa Rizespor savunması müdahele edemedi. Pozisyonda topu iyi takip eden Bobo, yakın mesafeden ayağının içiyle Zdravkov'u bir kez daha mağlup etti.



    Bobo'nun bu golüyle Beşiktaş, Rizespor karşısında 2-0 öne geçti.

    28. dakika. Beşiktaş, İnönü'deki mücadelede Rizespor karşısında rahat bir oyun çıkartıyor. Rizespor, kalesinde üst üste gördüğü 2 gole karşılık verme çabasında, Siyah-Beyazlılar savunmasında konuk ekibin ataklarını karşılamakta zorluk çekmiyor.

    36. dakika. İnönü'de Siyah-Beyazlı taraftarların müthiş şovu var. Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor karşısında 2-0 üstünlüğünü sürdürüyor. Konuk ekip, bu dakikada sağ kanattan Ferdi ile ceza sahasına girdi. Ön direkte Altan boşa çıkıp pas istedi. Savunmada Baki son anda araya girerek tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

    39. dakika. Beşiktaş orta sahadan Ricardinho ile hızlı çıktı. Sol kanattan bindiren İbrahim Üzülmez'e güzel bir ara pası çıktı. Üzülmez rakip ceza sahasının önündeki İbrahim Akın'a topu bıraktı. Akın, ceza sahası içindeki Nobre'yi pozisyona sokmak istedi. Havadan gelen pasta Rizespor savunması yerinde bir müdahale ile meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

    41. dakika. İnönü'deki mücadelede ilk yarı için son dakikalara girildi. Siyah-Beyazlılar'ın skorda ve oyunda üstünlüğü devam ediyor. Beşiktaş sağ kanattan Ricardinho ile köşe atışı kullandı. Penaltı noktası üzerine gelen topa Nobre yükselip vurdu. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

    43. dakika. Rizespor atağında topu ayağından açan Altan, araya giren Baki Mercimek'e faul yaptı. Hakem bu pozisyonda rakibinin bileğine basan Altan'a sarı kartını çıkarttı.

    45. dakika. Maçın ilk yarısında normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika işaret etti.

    Uzatma süresinde başka gol olmadı. Beşiktaş, İbrahim Üzülmez ve Bobo'nun ayağından bulduğu gollerle ilk 45 dakikayı, Rizespor karşısında 2-0 önde kapattı.

    MAÇTA İKİNCİ YARI

    İkinci yarıya her iki ekipte ilk yarıdaki 11'leriyle devam ediyor.

    50. dakika. Beşiktaş, sol kanattan İbrahim Akın ile sıfıra kadar inip ceza sahasına etkili bir top kesti. Arka direkte Bobo yükselip kafayı vurdu. Hakem bu pozisyonda Brezilaylı golcünün rakibine faul yaptığını işaret etti.

    52. dakika. Beşiktaş sağ kanattan yine etkili geldi. Ali Tandoğan, ceza sahasına yaklaştığı anda uzaktan şansını denedi. Sert giden meşin yuvarlak kaleyi bulmadı.

    54. dakika. Maçın ilk oyuncu değişikliği Rizespor'dan geldi. Konuk ekipte Hasan yerini Cemil'e bıraktı. Maçın bu dakikasına kadar Çaykur Rizespor'un Beşiktaş kalesine şutu yok.

    58. dakika. Beşiktaş atağı Ricardinho ile etkili gelişti. Sol kanattan ceza sahasına sokulan Brezilyalı yıldız, önünde ceza sahasına giren Bobo'ya ara pasını bıraktı. Savunmanın ayak koyduğu meşin yuvarlak sağ kanada açıldı. Nobre topu takip etti. Zdravkov'un müdahalesiyle yerde kalan Brezilyalı golcü penaltı kararı bekledi. Hakem devam dedi.

    60. dakika. Rizespor, Beşiktaş kalesine attığı ilk şutta golü buldu. Sol kanattan köşe atışını Altan kullandı. Altıpas üzerine gelen topa Erhan Albayrak iyi yükselip kafayı vurdu. Ters taraftan direğin dibine giden meşin yuvarlağa kaleci Runje sadece bakakaldı. Ağlarla buluşan top skoru 2-1'e getirdi.



    Rizespor'un golüyle maçta şimdi durum 2-1 oldu.

    62. dakika. Rizespor'a Die Cire yerini Murat'a bıraktı.

    64. dakika. Beşiktaş, 3. golüne Nobre ile çok yaklaştı. Ceza sahası önünde aldığı topla hareketlenen golcü isim yerden sert vurdu. Kaleci Zdravkov sağına kapanarak topu ilk anda çeldi. Boşta kalan topu Bobo takip etti. Altıpas içine çevrilen meşin yuvarlağa yine Nobre vurdu. Golcü isim yakın mesafeden dar açıdan topu dışarı vurdu.

    65. dakika. Rizespor'da Fatih yerini Jeliç'e bıraktı. Saffet Susiç, sahaya tüm kozlarını sürdü.

    68. dakika. Beşiktaş tribünlerinin ısrarla gol istediği Nobre, taraftarını kırmayarak bu isteğe gol ile yanıt verdi. Rizespor'un farkı bire indirdiği anlarda bile etkili futbolunu sürdüren Siyah-Beyazlılar rakip kalede üst üste net pozisyonlar buldu.

    Bu dakikada Nobre sağa kanattan rakip ceza sahasına girdi. Üst üste şık çalımlarla önünü boşaltan Brezilyalı yıldız, Zdravkov'u yanından plase bir vuruşla Rizespor ağlarını sarstı.



    Nobre'nin şık golüyle Beşiktaş, Rizespor karşısında 3-1 üstün duruma geçti.

    74. dakika. Rizespor, bu dakikada Murat Uluç ile 2. gole çok yaklaştı. Beşiktaş savunmasının arkasına atılan topa hareketlenen Murat için ofsayt bayrağı kalkmadı. Kaleci Runje ile karşı karşıya kaldığı anda Rizesporlu futbolcu net fırsatı değerlendiremedi. Daha doğru bir ifade ile kaleci Runje rakibine gol izni vermedi. Mutlak bir pozisyonda topu kornere çelmeyi başardı.

    76. dakika. Beşiktaş maçtaki 4. golüne İbrahim Akın ile yaklaştı. Ceza sahasında bir anda topu önünde bulan İbrahim Akın kötü vurdu. Savunmaya çarpan top bu kezde ALi Tandoğan'ın önünde kaldı. Bu futbolcuda kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı kalenin üzerinden auta attı.

    79. dakika. Orta sahada rakibinin formasını arkadan çeken Ali Tandoğan sarı kart gördü.

    81. dakika. Beşiktaş'ta Ali Tandoğan, yerini Fahri Tatan'a bıraktı.

    82. dakika. Beşiktaş, 4. gole bu anda çok yaklaştı. Sahanın yıldızı Ricardinho ceza sahası önünde Bobo ile ver-kaç yaptığı anda şut pozisyonu buldu. Yerden köşe giden topu ilk hamlede Zdravkov uzanıp çeldi. Boşta kalan topa iki Beşiktaşlı futbolcu birden hareketlendi. Net pozisyonda Fahri, ile Nobre birlikte topu auta atmayı başardı. Zor olanı el birliği ile yaptılar.

    84. dakika. Rizespor'da hakeme el kol hareketi yapan Serhat sarı kart gördü. Futbolcular çok ucuz sarı kart görmekte adeta yarışıyorlar.

    86. dakika. Maçın son bölümleri oynanıyor. Beşiktaş, İnönü'de çok rahat bir futboldan sonra 3-1'lik üstünlüğünü sürdürüyor. Rizespor bugün ne savunma yapabildi, ne de etkili ataklar geliştirebildi. Kalesinde birçok pozisyon yaşayan konuk ekip, bulduğu golede attığı tek şutta kavuştu.

    89. dakika. Beşiktaş atağı yine Ricardinho ile gelişti. Sağ kanattan bindiren Nobre topla buluştuğu anda yerden sert vurdu. Zdravkov direğin dibinden kaparak meşin yuvarlağı kontrol etti.

    90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika işaret etti. Bu dakikada Beşiktaş, 4. gole Nobre ile yaklaştı. Ceza sahası içinde bir anda meşin yuvarlağı önünde bulan Nobre, şutunu attı. Yasin son anda araya girerek topa ayak koydu. Yükseklik kazanan meşin yuvarlak kaleci Zdravkov'un ellerinde kaldı.

    90+1. dakika. Rizespor'da rakibine sert giren Jeliç sarı kart gördü.

    Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmadı. Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda sahasında konuk ettiği Rizespor'u rahat bir futboldan sonra 3-1 mağlup etmeyi başardı.

    Beşiktaş, bu galibiyetle grupta puanını 6'ya çıkattı.

    MAÇ SONUCU: BEŞİKTAŞ: 3-1 :ÇAYKUR RİZE



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Akköy Forum



    Ähnliche Beiträge wie "Besiktas Rize´yi yorulmadan gecti"

    Lucescu Besiktas'in hocasi ilan edildi! - semih (Dienstag 29.05.2007)
    besiktas - M_A (Dienstag 26.06.2007)
    Besiktas Istanbul - angelnight (Mittwoch 12.07.2006)
    Besiktas resimlerine devam - Altay (Freitag 25.05.2007)
    Besiktas'tan Koevermans harekati - ladybjk (Samstag 18.08.2007)
    Gecti artik gecti... - KoNyALi_AsEnA (Mittwoch 04.01.2006)
    BJK Besiktas - Real Madrid (Donnerstag 17.05.2007)
    Besiktas JK - galatasaray_hagi (Mittwoch 19.07.2006)
    an besiktas - ManU (Montag 21.05.2007)
    BJK Besiktas - ManU (Donnerstag 17.05.2007)