BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU

GERMERSHEiM
Verfügbare Informationen zu "BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Germersheim
  • Forum: GERMERSHEiM
  • aus dem Unterforum: FENERBAHCELiLER BURAYA
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 15.03.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 8 Monaten, 23 Tagen, 16 Stunden, 3 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU"

    Re: BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU

    Germersheim - 05.08.2007, 13:09

    BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU




    Teknik Direktörümüz Zico ve Kaptanımız Alex, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi basın toplantısı düzenledi. İki takımın da güzel bir sezon geçirdiğini belirten Zico, "Her şeyden önce söylemeliyim ki burada olup, bu maçı oynayabilmek güzel bir duygu. İki takım da bu finali haketti. Umarım izleyen her taraftar için güzel bir maç olur" dedi.

    Teknik Direktörümüz Zico "3 kulvarda mücadele ederken, tek bir kadro üzerinde durmamız mantıklı değildir. Bu sene Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz bir takımımız olacak. Appiah'ın sakatlığı sürüyor, Lugano tatilden yeni geldi. Tümer de cezası sebebiyle oynayamayacak. Bizim elimizde oyuncularımız var. Hangi oyunculardan yararlanabileceğimizi düşünürsek, o oyuncuları oynatacağız. Yarın da böyle olacak" diye konuştu.

    Her iki takımda da birbirinden kaliteli futbolcuların olduğunu söyleyen Teknik Direktörümüz Zico, "Teker teker futbolculara dikkat etmektense, maçın içerisinde önemli olan rakibe saygı göstermek ve ciddiyet. Bu gibi maçlarda ciddiyeti kesinlikle bozmamak gerekir. Ciddiyeti bozarsak, maçı kaybederiz. Günümüz futbolunda hiçbir şekilde isimler maç öncesinde kazanmıyor. İki takımın da futbolcuları ismi olan, kaliteli futbolcular. Futbolda artık isimle kazanılmıyor" dedi.

    Transferlerle ilgili sorulan bir soruya ise Zico şu yanıtı verdi:
    "Transferleri yaparken, bunları hiçbir şekilde bir ya da iki maça göre almazsınız. Yarınki maç, bizim transfer politikamızda bir değişiklik yapmayacak. Fenerbahçe büyük bir kulüptür ve her zaman istediği futbolcuyu kadrosuna katabilir. Gelen futbolcu mutlaka daha iyi bir futbolcu olur. Ancak yarınki maçın transfere bir etkisi olmayacak."

    Takımımızın kaptanı Alex de Souza da iki takımın bu finali hak ettiğini vurgulayarak, "Geçen senenin en iyi takımları, ligi en iyi iki sırada bitiren takımlar karşılıklı oynayacak. Burada yaşayan Türkler, Almanlar ve ekran başındakiler güzel bir maç izleyecekler" dedi.

    Sakatlığı nedeniyle Brezilya'da tedavi gören Alex, şu an iyi durumda olduğunu ifade ederek, "Brezilya'dayken de çalışmalarıma devam etmiştim. Kocaelispor maçında 90 dakika oynadım. Yarınki maçın ortamı daha farklı. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Ayrıca forma numaram benim için hiç önemli değil, benim için önemli olan takımım adına en iyisini yapabilmek" şeklinde konuştu.

    Yeni transferlerin uyumuyla ilgili olarak da Brezilyalı futbolcu şunları söyledi:
    "Biliyorsunuz ki bize bu sene katılan oyuncularımız arasında Roberto Carlos var. Buranın futboluna biraz yabancı olan bir futbolcu. Diğer transferler de Türk futbolunu az da olsa bilen insanlar. Yarın kim oynayacaksa, Beşiktaş maçının ne kadar önemli olduğunu bilen oyunculardır. Yeni gelen oyuncular da takım içinde en kısa zamanda uyum sağlayacak. Çünkü futbolcu karakterleri bunu gösteriyor."



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum GERMERSHEiM

    AVRUPADA BASARI ZAMANI - gepostet von Germersheim am Sonntag 24.06.2007
    ÖNEMLi ACIKLAMA - gepostet von Germersheim am Sonntag 28.10.2007
    ALEX GÖREViNi YAPTI - gepostet von Germersheim am Donnerstag 14.12.2006



    Ähnliche Beiträge wie "BU MACI OYNAYA BiLMEK GÜZEL BiR DUYGU"

    SEHiDiMiZiN YAZDIGI DUYGU YÜKLÜ SiiRi - firtina (Freitag 29.06.2007)