Een Nachtje met 3V3

Klassie 3v3!!!!
Verfügbare Informationen zu "Een Nachtje met 3V3"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Susanne - Lilove - R0bert... - Gusta
  • Forum: Klassie 3v3!!!!
  • Forenbeschreibung: ons forumpie!
  • aus dem Unterforum: Feestuhn!!!!!!
  • Antworten: 10
  • Forum gestartet am: Freitag 31.12.2004
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Een Nachtje met 3V3
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 8 Monaten, 5 Tagen, 3 Stunden, 50 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Een Nachtje met 3V3"

    Re: Een Nachtje met 3V3

    Susanne - 11.07.2005, 15:03

    Een Nachtje met 3V3
    Nou, lezen maar mensen. Kunnen ook de mensen die niet mee waren genieten van onze nacht.
    Maar ook de mensen die het wel weten kunnen het lezen.
    Dit verhaal is opgedragen aan Gusta en Renate, omdat ik had beloofd om het te schrijven.
    En hier is het dan ook.

    Een Nachtje met 3V3
    Door: Susanne

    En daar zaten we dan. Ik denk dat het rond 12 uur ’s nachts was. We zaten met de hele klas op een camping in Kamerik. Naja, de hele klas. Uiteindelijk was denk maar de helft meegegaan. Maar het was gezellig, dat zeker. Het vrijdag, de negende juli geloof ik. (glimlach) Sinds het een soort van Vakantie is raak ik de tel een beetje kwijt. Eens zien, nee, het was de achtste. We vertrokken om zeven uur. Misschien net iets later. We waren hier rond half acht, kwart voor acht. Rond negen uur stonden de tenten wel zo een beetje. En toen kon het beginnen.

    Mijn verhaal begint rond middernacht. De precieze tijd weet ik niet. Maar we zaten buiten. Rond de kaars die onze Mentor Frank had meegenomen. Zelf lag hij al te slapen, maar dat makte niet uit. Het was gezellig. Samen met Gusta en Annemieke, onze Geschiedenis lerares speelde ik een potje pesten. Ik verloor, dat weet ik nog steeds. Het was Volgens mij Annemieke die won.

    Na ons potje pesten had ik het spel gehaald wat mijn broer zelf heeft gemaakt, de naam ken ik niet. Of wel, maar ik weet het niet zeker. Volgens mij heette het Ages. Maar dat kan ik natuurlijk fout hebben. Het was in ieder geval erg leuk. Natuurlijk verloor ik weer, deze keer was Gusta de winnaar.

    Na dit potje hebben we wat gepraat. Dat dacht ik. Misschien deden we iets anders. We aten was, dronken wat. Of niet, eerder op die avond hadden we in ieder geval wel heel wat naar binnen gewerkt. Dat was toen onze mentor nog wakker was. Toen aten we chips, nootjes en stroopwafels. Stroopwafels. Ik moet toch nog glimlachen als ik daaraan denk. Onze Franse Lerares Nicky wilde wel een stroopwafel. Maar dan een verse, ze ging er naar zoeken, zonder resultaat. Uiteindelijk heeft ze toch een niet zo verse van de Aldi moeten nemen. Maar dat terzijde.

    Ik weet niet hoe ik er kwam, maar later op de avond stonden we bij de schommel daar op het veldje. Er waren twee schommels, de ene was bezet door um, ik weet het eigenlijk niet meer., de andere door Nicky, dat weet ik nog wel. Hoewel Nicky er wel op een rare manier op zat. Ze lag eerder op de grond, alleen haar benen lagen nog op de schommel. Ze kwam toen al snel weer omhoog. We praten iets, waarover weet ik niet meer. Ik weet alleen dat een van de jongens uit mijn klas langskwam, de schommel wegtrok en onze Franse lerares weer op de grond lag.

    Tussen dit deel en daarna ben ik wat vergeten, of toch niet. Ik weet nog dat Lianda was iets kwijt. Volgens mij het dopje van een flesje drank wat ze mee had. Ja, dat weet ik wel zeker. Omdat het zo donker was konden we het niet vinden. Zelfs niet met een zaklamp. Maar oké, als ik het goed onthouden heb heeft ze het de Volgende ochtend weer terug gevonden.

    Ik ga verder. Weer iets later zaten we weer rond de kaars. Annemieke vertelde, waarover? Je moet het me niet vragen, volgens mij ben ik de helft weer vergeten, nog wel meer waarschijnlijk. Ik weet niet met welke reden, maar weer iets later zaten wij spekjes te roosteren boven de kaarsenvlam. We deden het eigenlijk niet, we probeerden het. Het werkte niet echt. Het eindigde toen zo dat we met het kaarsvet gingen klooien. Renate was de eerste die een poppetje had gemaakt. Daarna kwam die van mij, het was met een soort borstbeeld. Er was namelijk alleen een hoofd en een stuk van de borst. Daarna gingen we er nog gewoon mee door, zonder reden. Dan hadden we nog Lianda, eerst zeggen dat we kleine kinderen waren die met kaarsvet zaten te klooien. En daarna zelf erbij gaan zitten en even hard meedoen. Het was gewoon leuk, als tijdverdrijf.

    Tussen die tijd en de tijd dat wij naar bed gingen weet ik niet wat we gedaan hebben, misschien eindigde de avond voor mij wel met het klooien met kaarsvet. Of eigenlijk was het al ochtend. Rond kwart over twee zijn Renate, Gusta, Ik en Annemieke naar de wc ruimte gegaan. En hebben we onze tanden gepoetst, gewassen, maar de wc geweest. Daarna gingen we in onze tent liggen. De kerklok die vlakbij zat had op dat moment al half drie geslagen. Het was dus al ochtend op de negende juli.

    Ik lag net in bed, Naast me probeerde Renate in de goede houding te komen om de nacht door te gaan brengen. Net toen ze goed lag klonk er een knal, plof, boem. Ik weet niet, het kwam erop neer dat wij weer uit bed moesten. Dit was rond vijf over half drie. De knal was van Renate ’s luchtbed gekomen. Na even zoeken vonden we het gat. Het was best groot. Ondertussen was Gusta ook weer uit haar bed gekropen en kwam bij ons zitten. Wat moesten we nu doen, dat gat plakken. De spullen waarmee het moest vond Renate in een zak terug. Helaas was zij eerder op de middag op de lijm gaan staan, dus die was nu totaal onbruikbaar.

    Gelukkig had ik een bandenplaksetje, en daarmee deden we rond tien over half drie een poging mee. Mijn lijm en het rubber wat bij Renate ’s set zat. Dit mislukte en het plakte gewoon niet. Opnieuw heb ik lijm om het gat gesmeerd, dit hebben we even later drogen en daaroverheen hebben we een echt bandenplakkertje geplakt. We hoopten dat dit zou werken. En anders hadden we een probleem.

    Om kwart voor drie konden we het luchtbed opnieuw zichzelf laten opblazen. Dit hoorde tien minuten te duren. Dus wij moesten wachten. Buiten de tent hoorden we de anderen nog gezellig doorfeesten. Hun hadden volgens mij geen idee wat er bij ons gebeurde. Maar volgens mij kwamen er nog wel een paar binnenlopen toen wij het luchtbed aan het plakken waren. Of misschien maar eentje, maar dat doet er eigenlijk niet toe.

    Om tien voor drie draaiden we de stoppen van Renate ’s luchtbed dicht en gingen we weer liggen. We hoorden geen knal, geen plof, geen boem. Het bandenplakkertje hield stand. We lagen, we praten nog een beetje, maar slapen ging niet echt. Als het goed is kregen we rond drie uur een inval van een aantal uit mijn klas. De tent had drie ingangen, en via alledrie de ingangen kwam er eentje binnen.

    Dat herinnert me nog ergens aan, onze hoofdingang. Aangezien wij de tent hadden gespannen toen de deur half open stond kan de hoofddeur niet meer dicht. Iedere keer als we hem dicht wilden ritsen deed hij het niet en bleef hij open. Daarom moesten we onze deur dichtdoen met stukje klittenband en een haring aan de onderkant.

    Maar nu gaan we verder met het verhaal. Ze kwamen dus binnengestormd. Zeiden volgens mij iets, vroegen iets. En ze verdwenen weer, Gelukkig voor ons. Maar buiten ging het lawaai door, toen we er zelf hadden gezeten had ik niet door gehad hoeveel lawaai we eigenlijk maakten. Gewoon teveel lawaai, waar we later ook nog een klacht over hebben gehad. Maar nu die avond. Het was zeker al kwart over drie toen wij nog steeds wakker lagen. Echt moe was ik toen nog niet, maar toch had ik wel zin om te gaan slapen. Een aantal keren schreeuwde Annemieke door de tent heen dat ze stil moesten zijn. Maar geen van die waarschuwingen kwam bij hen aan, ze hoorden het niet.

    Om tien voor half vier kwam Annemieke weer uit haar bed. Ze is de tent uitgelopen en heeft de mensen daar duidelijk gemaakt dat ze stil moesten zijn. Ze kwam weer terug en ging weer liggen. Renate en ik volgden dit via een kleine kier die we hadden gemaakt. Gusta deed waarschijnlijk hetzelfde, of niet. Ik heb het eigenlijk nooit gevraagd. Na dit gingen we weer liggen. We wisselden een paar woorden en gingen liggen.

    Vijf voor half vier was het rustig, buiten hoorde je nog af en toe een stem. Maar verder was het stil. We konden eindelijk rustig gaan slapen. Om half vier hoorden we de kerkklok nog slaan. Dat betekende dat we op dat moment nog wakker waren. Ik tenminste wel, Renate ook, dat weet ik zeker. Maar Gusta?? Vanuit onze kabine konden we niet met haar communiceren. Hoewel zij zei dat ze ons wel hoorde, terwijl wij haar niet hoorden. Tussen half vier en vier uur zijn we in slaap gevallen. Een diepe slaap. Want pas ’s Morgens om kwart voor acht werden we wakker. In totaal hadden we dus ongeveer vier uur geslapen.

    Van Gusta hoorde ik dat ze ergens later nog wakker is geworden. Zij zou dus maar iets van drie uur hebben geslapen. Ik hoorde later ook nog wat er was gebeurd nadat Annemieke eruit was gegaan en had gezegd dat ze stil moesten zijn. Ik weet alleen niet of alles daarvan waar was. Onze Franse lerares zou er weer bij gezeten hebben, zij was al eerder dan ons naar bed gegaan. Ze was er weer bij gaan zitten omdat ze niet kon slapen. Later is zij dan ook in haar auto gaan liggen en heeft daar de nacht doorgebracht.

    Ook heb ik gehoord dat Tom daarna gewoon de kaars heeft uitgedaan, hoe weet ik eigenlijk niet. Ik heb het gehoord, maar ik ben het vergeten. Vanaf dat moment zouden ook de rest van de mensen naar bed zijn gegaan. Maar zoals ik hoorde vielen de laatste ongeveer om vijf uur in slaap. En werden ze rond zes uur, half zeven wakker. Een stuk eerder dan mij dus.

    Dit was dus zo ongeveer onze avond, acht. En na deze avond zou er nog een dag, een nacht en een dag komen. Op dat moment wist ik nog niet dat dit weekend nog veel langer zou gaan duren en mijn lichaam het niet zo erg prettig zou gaan vinden. Dat ik later gewoon in zou storten van vermoeidheid. Maar gelukkig viel het toch nog wel een beetje mee, alles kwam toch wel weer goed. Een heel gezellig weekend, dat voor mij te lang duurde. Maar ik zal het echt nooit meer vergeten. Naja, nooit meer. Binnen een paar weken weet ik er niets meer van, behalve als ik weer terug lees wat ik hier heb geschreven. Dan zal ik me die avond weer herbeleven en genieten van die ene avond, die zo lang duurde en heel veel in zou gebeuren.



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Lilove - 11.07.2005, 15:49


    hier komt mijne :D

    Het is kwart over zeven als we bij de aldi vandaan weg gaan richting kamerik.... Om ± kwart voor acht komen we aan en beginnen meteen met het opzetten van de tenten, eer dat alles staat zien wij dat de klok intussen richting negen uur is bewogen.... Iedereen nestelt zich en Frank tovert zijn kaars tevoorschijn,,, ik zoek naar mijn gitaar en begin maar meteen te spelen,, het is ineens doodstil en ik merk dat velen naar mij zitten te luisteren. Samen met Kees speel en zing ik het liedje Margharita van Marco Borsato en met Rick speel en zing ik het nummer One of Us van Joan Osborn...

    Later weet ik onder de luifel een stoel (van mezelf) te bemachtigen en kom tussen Kees en Nicky in te zitten.... Ik weet nu al niet meer waar alles over ging, wel weet ik dat heel erg heb gelachen om Nicky die haar sokken (tot aan de knieën) ging showen. In dat licht zagen ze er zwart met wit uit dus ik zo: heej vette sokken, ik heb ze ook alleen met bredere strepen.... "ja", zegt ze, "maar dit is geen wit wat je hier ziet".... Ik dacht even na, en toen snapte ik het,,, "je gaat me toch niet vertellen...." "haha jawel, geel met zwart", antwoorde ze. Toen verhuisde ze naar de schommel waarna ik nog 3 kwartier bleef zitten, we hadden het over van alles en nogwat en qua drank ging het oowk wel goed :P....

    Opeens kreeg ik een opwelling :P waarbij ik Heidi maar eens ging opzoeken, ze stond oowk bij de schommel en ik was zo ontzettend melig dat ik aan Gusta heb gevraagd of ze mee ging om Frank's auto koprollen. Heidi begeleidde ons. Ik was helemaal zeik nat van het vochtige gras. Toen ik weer rechtop stond begon alles te draaien. Na even een tijdje rustig te hebben gestaan, wachtend tot alles weer een beetje normaal er uit zag, liep ik naar de schommel toe. Nicky hing helemaal achterover en, ik zou ik niet zijn, als ik haar daar bij nog even wat verder hielp... Hup bij de benen vast gepakt en zo achterover gegooid. Daar lag ze dan, op de grond, te lachen..... Als of dat nog niet genoeg was kwam Roy het daarna nog eens proberen, succesvol.....

    Frank en Nicky gingen na een tijdje naar bed (Nicky wat later) maar Annemieke bleef er gezellig bij zitten.... We hebben het werkelijk waar over alles en niets gehad maar toch was het heel gezellig. Toen Annemieke ook naar bed ging was het ongeveer 2 uur 's nachts.... We hadden al een wandeling achter de rug waar wij onze sporen hadden achtergelaten.... Iedereen was al wat "gezellig" toen om 3 uur ineens een soort zombie uit haar tent kwam zetten, mevr. Steenkamer, "ja ik kon niet slapen, dus ik denk, ik kom er maar bij zitten".... Na een half uurtje kom Annemieke boos uit haar tent zetten om ons eens even te vertellen dat dit echt niet meer zo kan.... Ze had gelijk, maarja, maak dat maar eens wijs een aan clubje van 8 á 9 pubers + Nicky, kortom 10 pubers :P) Tegen half 5 lag iedereen lekker in bed en gingen de eersten slapen, ik heb rond kwart voor 5 mijn ogen gesloten...

    Ik doe mijn ogen open en word verblind door de velle zonnestralen die de opengelaten tent binnen dringen... Het is kwart over 6 en dus heb ik 1,5 uur geslapen.... Na een tijdje met m'n slaapzak voor de tent te hebben gezeten kwam ik erachter dat dit geen zin had... Slapen ging toch niet meer lukken dus ik kon net zo goed wat gaan doen.... Ik heb m'n skeelers aangetrokken en ben zo'n 3 à 4 kilometer wezen skeeleren. Dat was zooooo heerlijk, lekker in de mist, ik zag misschien 10 meter vooruit maar verder moest je maar kijken wat er kwam.... Ik heb echt serieus genoten.... Toen ik terug kwam zag ik dat Frank z'n deur open stond, ik wenste hem goede morgen en hij vroeg of ik was wezen skeeleren, ik vertelde het verhaal en hij zei dat hij het leuk vond. Ik ben de tafel schoon gaan maken omdat het eten daar op moest komen te staan maar de hele tafel was zeik nat vanwege het douw.....

    Rond 8 uur was iedereen al lang en breed wakker behalve 1 persoon. De minst ervaren kampeerster van allemaal: Nicky.... Ik zei dat ik dacht dat ze in de auto was gaan slapen omdat haar tentje open was en dat klopte naar mijn idee niet.. Ik werd zo'n beetje voor gek verklaard maar iedereen piepte wel anders toen we een autodeur open zagen gaan en aan de onderkant van de deur een hoofd, ondersteboven, zag verschijnen.... Ze kwam echt uit die auto vallen.... We zijn er lachend naar toe gelopen en daar heb ik dus die foto gemaakt..... Ze zat er helemaal doorheen....

    Rond half 10 zijn we richting Woerden gaan fietsen, ik skeeleren, en daar hebben we ff gelopen en hebben toen een terrasje opgezocht. We hebben lekker koffie (en andere dingen) gedronken en toen zijn Nicky en Frank allerlei lekkernijen wezen halen.... De ene helft is daarna naar de weet ik het wat markt gegaan :P en toen bleef de andere helft lekker zitten... Daarna zijn we weer terug gefietst en geskeelerd en hebben we lekker de hele middag niets gedaan...

    's Avonds was het rustig en hebben we heel leuk zitten praten over allerlei mysterieuze dingen die mensen niet konden verklaren... En hoe erg je soms bezeft dat je niet zonder je vrienden kan, dat je soms zo bang kan zijn en dat mensen zo verschillen.... Echt heel fijn was dat,,,, Iedereen was al best wel moe dus tegen 1 uur lag de helft voor pampes en om half 2 is de tent dicht gegaan en sliepen de meesten.

    Op zondag was het ook nog best vroeg eer dat iedereen wakker was, lekker gegeten en daarna nog lekker op onze handdoekjes gelegen. Om tien uur/ half elf moest Annemieke naar het treinstation in Woerden omdat ze een uitje had met de sectie geschiedenis, ze werd gebracht door Nicky dus die twee waren weg en Frank was tennissen, kortom: Leidingloos!!! :P.....

    Om half 1 zijn 12 leerlingen gaan kanoën maar omdat ik me niet zo lekker voelde had ik daar niet zo'n zin in en met mij nog 4: Tom, Heidi, Susanne en Nicky.... Wij zijn vast naar het meer gegaan waar Tom, Heidi en Susanne op de stijger zijn gaan zitten en Nicky en ik het water in zijn gedoken en bijna het hele meer heen en weer hebben gezwommen, dat was echt lekker man... Eenmaal terug aan de kant zijn we op het gras gaan liggen en tegen half 3 even terug gegaan om Tom uit te zwaaien.... Toen we weer bij de camping aankwamen kwam de rest ook net terug van het kanoën, we hebben daar nog een hele tijd gezeten en toen maar terug naar het meer, nog ff gezwommen bla bla bla... Lekker gelegen en toen terug naar de camping om spullen in te gaan pakken,,,

    Wat volgde was de terugreis en het afscheid nemen enzo....

    nou da was ehm Groetjes

    Lian



    Re: Een Nachtje met 3V3

    R0bert... - 12.07.2005, 18:17


    Leuke verhalen, maar waarom staat 'ie bij spelletjes???

    Bij feestuhn trouwens ook? Volgens mij kan hij bij spelletjes wel weg :?:



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Susanne - 12.07.2005, 19:17


    Volgens mij ook. Omdat ik zelf niet helemaal op zat te letten had ik het bij spelletjes gepost. En het is dus verplaats naar hier.
    Maar daar kan hij dus weg.



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Gusta - 12.07.2005, 19:29


    leuk joh, dat jullie de verhalen hier hebben opgeschreven. Er valt niet veel meer aan toe te voegen, alleen is zaterdagmiddag een beetje overgeslagen: annemieke die voor pampus lag, daarna kwam ze er weer bovenop en won ze triviant met tom, koude, smakeloze en zoutloze patat gegeten en daarna kletsen met de helft van de groep terwijl de andere helft bij het meer ging drinken.

    ik zou mijn versie er ook nog bij kunnen zetten, maar dat lijkt me niet nodig. Het geeft heel goed weer hoe het weekend is verlopen!



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Lilove - 16.07.2005, 10:26


    ik lag ook nog op de grond, op m'n handdoek en Nicky was aan het opruimen, kom ze zo'n beetje boven me staan tilt me op zegt ze: ja ik was toch troep aan het opruimen, dus ik denk deze moet er ook bij :P



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Gusta - 16.07.2005, 15:57


    ze pakt je terug! ik vraag me af hoe annemieke en nicky de volgende dag hebben doorgebracht, slapend of toch nog actief...



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Lilove - 21.07.2005, 11:49


    nou annemiek weet ik niet, van nicky weet ik het wel, ik citeer: "toen ik 's ochtends, rood verbrand en wel, in mijn auto naar school reed moest ik al aan jullie denken. Na een hele dag "geweldige" vergaderingen kon ik weer die sauna instappen en nog met m'n hoofd bij gister zitten. Kortom, veel actie zat er niet in"

    dat was um :P



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Gusta - 22.07.2005, 14:30


    haha, gelukkig mochten wij uitslapen!



    Re: Een Nachtje met 3V3

    Lilove - 22.07.2005, 15:45


    zeg dat wel :P



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Klassie 3v3!!!!



    Ähnliche Beiträge wie "Een Nachtje met 3V3"

    3v3 3 Königs Cup - jumper0815 (Samstag 24.02.2007)
    Spoilerfir een E12 - Roorda (Freitag 14.07.2006)
    huisverwarming en nog een beetje verjaardag - Wouter - Blaat (Donnerstag 18.05.2006)
    Even zomaar een Actie! - Floji-San (Montag 03.04.2006)
    er is nu een foto van panservuisten - mortierstrijker (Donnerstag 03.11.2005)
    kleine foto van één van mijn legsels - Johnny naaktgeboren (Mittwoch 23.02.2005)
    sou een volvo well ech och - Dr. M-Power (Dienstag 21.11.2006)
    Even zomaar nog even een actie - Karst (Mittwoch 05.04.2006)
    Vraagjes voor een verslagje! (Doe het zoals je zelf wilt) - Floji-San (Freitag 21.04.2006)
    Hoe stel ik een avater in? - Administrator (Dienstag 25.01.2005)