Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?

www.Brcko.co.sr
Verfügbare Informationen zu "Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: cevapusa
  • Forum: www.Brcko.co.sr
  • Forenbeschreibung: Dođite da se družimo!
  • aus dem Unterforum: Filmovi i muzika - Филмови и музика
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Sonntag 05.12.2004
  • Sprache: serbisch
  • Link zum Originaltopic: Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 10 Monaten, 6 Tagen, 10 Stunden, 1 Minute
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?"

    Re: Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?

    cevapusa - 20.06.2005, 12:07

    Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?
    Otkako je završila kratku bračnu avanturu, Jelena Karleuša uživa u slobodi, bez namera da se brzo upusti u neku novu ozbiljniju vezu. Pošto je u pitanju jedna od najpoželjnijih srpskih "raspuštenica", Nacional je angažovao stručnjake iz tri agencije za posredovanje, koji su, posle ekspertske analize, izneli svoje predloge ko bi mogao da bude najbolji sledeći Karleušin izbor.

    Emilija Paligorić, bivši vlasnik agencije "Od srca do srca", smatra da bi Jeleni Karleuši preporučila vezu s nekim ozbiljnijim, već realizovanim muškarcem.

    - Jelenine veze, bar one koje su bile medijski eksploatisane, bile su burne, ali relativno duge. Ona, verovatno, nije htela da pravi spektakl od svog privatnog života, ali to nije mogla da izbegne, jer je spektakularno sve što joj se dešava. Ona privlači pažnju javnosti, ali i pojedinih gradskih plejboja, koji misle da je mogu privući svojim bogatstvom, imidžom, poreklom. Ne verujem u to. Kad bi mene pitala, preporučila bih joj muškarca koji je sam stekao ime i novac. Verujem da bi se samo uz nekog samouverenog, čak i starijeg, osećala komotnije. Takav čovek bi mogao da joj ponudi sve što treba autentičnoj estradnoj zvezdi - mir, razumevanje za specifičnosti posla, stabilnu vezu i strpljenje za njene hirove, koji su svojstveni za svaku jaku i neobičnu osobu - kaže Paligorićeva. S njenim mišljenjem se ne slaže Dušan Čvorović iz agencije "Spiritus".

    - Jelena Karleuša je suviše mlada i energična da bi se vezala za nekog starijeg, posebno ako on nema veze s estradom. Ma, njoj bi najviše odgovarao neko poput, recimo, Željka Joksimovića. Željko je iz istog miljea, a ne trebaju mu nekakve lude avanture. Njih dvoje bi bili savršen estradni par. Sklopili bi lepo i korisno. Takođe, ne bi bilo loše ni kad bi našla isti emotivni puls s nekim sportistom. Tu bih joj predložio rukometaša Vladu Mandića. Oboje imaju izuzetnu energiju, svojstvenu samo hrabrim i uspešnim ljudima.

    Ne, nikog s političke scene ne mogu da zamislim uz Jelenu Karleušu. Pa, naši političari, ovako smotani i nezgrapni, ne samo što ni fizički ne bi mogli da budu pandani Karleuši, već ne bi mogli ni da podnesu teret slave koja nju prati. Ona bi političarima mogla da posluži samo kao dobar učitelj, da ih uputi kako da osvoje mase i steknu popularnost - rekao je Čvorović. Njegova novosadska koleginica Jelena Alimpijević, zahvaljujući čijoj posredničkoj veštini je sklopljeno, kako ona kaže, oko 500 srećnih veza i brakova, smatra da ni političari nisu isključeni.

    - Šteta je što na našoj političkoj sceni nema mladića koji bi, makar iz sasvim racionalnih razloga, stisli petlju i upustili se bar u flert s Karleušom. Prvi koji bi to uradio privukao bi pažnju javnosti i zavist muškaraca. Trenutno, mislim da bi se na to osmelio samo Nebojša Bakarec, ali njemu je interesantnije da se tetovira, maše mačevima i piše pesme Luni Lu. Strašno! Neka bude muško, pa nek startuje Jelenu, nek njoj napiše pesmu! Možda bi se za tako rizičnu avanturu ohrabrio samo Vladimir Božović.

    On je lep, hrabar i seksi. Pretpostavljam da bi ga Jelena izlečila od viška "crnogorštine", ali sigurno bi uživao - rekla je Alimpijevićeva. Svi eksperti za provodadžisanje slažu se samo u jednom - konačnu odluku moraće da donese sama Jelena, a oni imaju poverenja u njen izbor.

    Kraj za Bojana Ljubavna priča s Bojanom Karićem je završena i tu nema pomirenja - smatraju eksperti koje je Nacional zamolio za komentar mogućeg obnavljanja veze bivšeg bračnog para. - Nikome nikad ne bih preporučila da pokuša s obnavljanjem onog što nije uspelo. Ne ulazeći u procenu toga ko je kriv za raspad njihovog braka, mislim da bi za oboje bilo bolje da nastave svako svojim putem - rekla je za Nacional Jelena Alimpijević.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum www.Brcko.co.sr

    molim brzi odgovor - gepostet von marijana am Mittwoch 16.08.2006
    Ekonomska IVa maturanti 1991 - gepostet von nuanda am Montag 31.07.2006
    Trazim Branku Borojevic - gepostet von Predo am Dienstag 04.04.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Zeljko Joksimovic ili Vlada Bozovic?"

    Zeljko [Jakob] - MOrpHyDeLuXE (Sonntag 30.01.2005)
    Zeljko - zeljko (Montag 02.10.2006)