Savo za Partizan

www.Brcko.co.sr
Verfügbare Informationen zu "Savo za Partizan"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: cevapusa
  • Forum: www.Brcko.co.sr
  • Forenbeschreibung: Dođite da se družimo!
  • aus dem Unterforum: Sport - Спорт
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Sonntag 05.12.2004
  • Sprache: serbisch
  • Link zum Originaltopic: Savo za Partizan
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 11 Monaten, 22 Tagen, 18 Stunden, 45 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Savo za Partizan"

    Re: Savo za Partizan

    cevapusa - 19.05.2005, 09:06

    Savo za Partizan
    Vraćanje bivših asova iz inostranstva pokazalo se, barem u slučaju Partizana, kao pun pogodak. Kralj, Mirković, Nađ, Tomić, Ćirić doneli su crno-belima neophodno iskustvo koje je posebno došlo do izražaja u nastupima Partizana na međunarodnoj sceni.

    Slična, veoma pozitivna iskustva, imaju i u Smederevu (Zorić), Vojvodini (Dunđerski, Govedarica), OFK Beogradu (Simić, Damjanac, Stolica), Železniku (Matijašević), Crvenoj zvezdi (Ranđelović)... Možemo li neki sličan transfer očekivati i ovog leta?

    Partizan očekuju veliki izazovi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a da bi se domogli velike evropske scene neophodna su pojačanja, posebno u špicu napada. Na koga bi crno-beli, iz inostranstva, mogli da računaju? Kežman je "nemoguća misija", nešto realnija bila bi opcija Andrije Delibašića koji se nije naigrao ni u Majorki, ni u Benfici, gde se obreo na pozajmici, a najatraktivnija varijanta bio bi - Savo Milošević. Kapiten plavih ima još dve godine ugovora sa Osasunom, ali je posle sjajnog starta veći deo sezone presedeo na klupi. Finansije možda i ne bi bile tolika prepreka kao eventualna želja Miloševića da živi u Španiji. Alternativa bi mogao da bude i Stanko Svitlica, jedan od najboljih strelaca nemačke druge lige, dok se pozitivno o povratku Niše Savljeića iz Francuske u Humsku odavno izjasnio i direktor Partizana Nenad Bjeković.

    A Crvena zvezda? Spisak igrača koji su igrali na "Marakani", a koji nisu u svojim klubovima u prvom planu ili kojima ističu ugovori je poduži: prvi pik bi mogao da bude Goran Drulić (posebno ako klub napuste Pantelić i Žigić). Bivši "bombarder" crveno-belih je odradio četvorogodinji ugovor sa Saragosom, voleo bi da karijeru nastavi u Španiji, ali... Novi ambiciozni povratak Crvene zvezde na evropsku scenu mogao bi na "Marakanu" da dovede i Gorana Bunjevčevića (retko igrao u Totenhemu), Branka Boškovića (višak u PSŽ), Bojana Đorđića, Nenada Lalatovića, Ivana Gvozdenovića, Dragana Mladenovića...



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum www.Brcko.co.sr

    molim brzi odgovor - gepostet von marijana am Mittwoch 16.08.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Savo za Partizan"

    Partizan - Makabi, Zvezda - Braga! - vojvodinac (Freitag 26.08.2005)
    Partizan_ch - Rettungsschwimmerhase (Sonntag 11.06.2006)
    Partizan Beograd - gospoda (Donnerstag 28.09.2006)