All about Basketball..

Remalia
Verfügbare Informationen zu "All about Basketball.."

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Kid - NARSIS - Ntk - nakmax - liakos - fotonios - lazpet - neo
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Αθλητικά
  • Antworten: 34
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: All about Basketball..
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 16 Tagen, 19 Stunden, 24 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "All about Basketball.."

    Re: All about Basketball..

    Kid - 08.10.2006, 23:20

    All about Basketball..
    Μετά την καθιερωμένη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Παναθηναικός νίκησε το Μαρούσι εις διπλούν και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο πρώτος τίτλος ήδη βάφτηκε πράσινος, 2 ακόμα μείνανε. :twisted: :twisted:



    Re: All about Basketball..

    NARSIS - 09.10.2006, 15:09

    ora na pesi o aftokratoras ap to 8rono...
    καλαααααα...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. δε θα πώ τιποτα αλλα. μετα το πέρας του πρωταθλήματος θα τα πουμε. δε θα σταθω σε μια οριακη ηττα σε ενα γήπεδο κεκλεισμενων των θυρών και μάλιστα οταν σε ολο τον αγώνα ειμασταν μπροστά.......θα τα πούμε στο πρωτάθλημα και στην ευρολίγκα....


    PS1: DEN EINIA KA8E MERA TOU AGIANIOU...

    PS2: xairomai pou mas ipotimate....etsi sinexiste......kai sto telos..... :wink:



    TADE EFH NARSIS



    Re: All about Basketball..

    Kid - 09.10.2006, 15:18


    Δεν είναι θέμα υποτίμησης. Είναι θέμα λογικής. Έχουμε καλύτερη διοίκηση, καλύτερο υλικό, καλύτερο προπονητή, εμπειρία κτλ κτλ. Στην ομάδα του Ολυμπιακού δεν μπορώ να βρω κανένα πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναικού. Αν βλέπεις εσύ κάποιο τέτοιο, τότε ευχαρίστως να το αναφέρεις.

    Πάντως τα "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" την ακούσαμε πέρσυ μετά την 30άρα στο ΣΕΦ, την ακούσαμε μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. 3-0 στα playoff για πλάκα. Οπότε καλό είναι να φτιάξετε ομάδα πρώτα που να μπορεί να χτυπήσει τον Παναθηναικό σε οποιοδήποτε επίπεδο και μετά να αρχίσετε τις δηλώσεις. :wink:



    Re: All about Basketball..

    NARSIS - 09.10.2006, 17:45

    kalaaaaaaa
    ouden sxolion



    Re: All about Basketball..

    Ntk - 09.10.2006, 19:40


    Βεβαίως και ουδέν σχόλιον διότι δεν σε παίρνει να μιλήσεις για μπάσκετ... Δεν λέω, πέρσι γίνανε προσπάθειες να φτιάξετε ομάδα οι οποίες συνεχίζονται και φέτος αλλά ακόμα είστε πολύ κάτω σε σχέση με τον Παναθηναϊκό!



    Re: All about Basketball..

    NARSIS - 09.10.2006, 20:37

    ouden sxolion
    ego 8amiliso otan prepi na miliso...os tote...ouden sxolion



    Re: All about Basketball..

    Kid - 26.11.2006, 22:28

    Re: ouden sxolion
    NARSIS wrote: ego 8amiliso otan prepi na miliso...os tote...ouden sxolion
    Ως τότε, εντός έδρας ήττα και από τον Άρη. Ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και χάνει και τα 2 ντέρμπυ μέσα στην έδρα της, μάλλον δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα και πολύ ρεαλιστικά.. Εκτός αν περιμένει ότι θα κερδίσει εκτός έδρας και τους 2. (ένα emoticon που να χτυπιέται κάτω από τα γέλια δεν υπάρχει?)



    Re: All about Basketball..

    Kid - 08.12.2006, 02:19


    Tromeros agwnas to Pao-Maccabi me tin gnwsth kataliksi.. :twisted:



    Re: All about Basketball..

    Kid - 06.02.2007, 14:07


    Μπαρτσελόνα, Εφές & Προκόμ οι αντίπαλοι του Παναθηναικού για την φάση των 16 στην Ευρωλίγκα. Σε περίπτωση πρόκρισης, αντιμετωπίζουμε τον 1ο ή τον 2ο του ομίλου του Άρη (Ντιναμό, Μάλαγα, Μπενετόν) ενώ ο γαύρος κληρώθηκε με ΤΣΣΚΑ, Μπανταλόνα & Παρτιζάν ενώ αν προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Ταού, Μακάμπι, Ορτέζ και Ρόμα.

    Πιστεύω ότι και οι 3 ομάδες μας μπορούνε να προκριθούνε - αν και κατά 95% 1 ή 2 θα προκριθούνε.



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 21.06.2007, 09:15


    AXAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXAAXAAXA.
    Περιμένω εναγωνίως να μιλήσει o Narsis. Για βάλε ρε Narsi ένα χρονικό προσδιορισμό του πότε θα μιλήσεις. "Θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω". Δηλαδή πότε; Περίμενες μήπως και μιλούσες σήμερα; Άρα, μπορεί να μιλήσεις σε ένα χρόνο αν πάρετε κανα πρωτάθλημα.
    Λοιπόν, δεν είμαι εδώ για να την πω σε κανέναν. Απλά μπήκα στα remalia να θριαμβολογήσω και είδα αυτό το topic και αυτά που είχε γράψει παλιά ο narsis. Και δεν μπορούσα παρά να απαντήσω.
    Τι λέγαμε λοιπόν; Α ναι... ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!!!

    Βγάζω το καπέλο μου στον Πίνι Γκέρσον. Καταπληκτικός τύπος, πολύ καλός προπονητής και με πολύ ήθος. Ούτε αυτός, ούτε ο Ματσιγιάουσκας (επίσης καταπληκτικός και είναι από αυτούς που φοβάμαι για τη νέα σεζόν) σταθήκαν στη διαιτησία. Αυτά να τα βλέπουν οι κάφροι δημοσιογράφοι. Και οι μεν και οι δε. Γιατί είμαι σίγουρος οτι αν έχανε ο Παναθηναϊκός σήμερα οι Derby,Ηχώ και Πράσινη δε θα είχαν τίτλους όπως "Τί τσιμπούσι ήταν αυτό" και "Και τα 3 μέσα", αλλά τίτλους σαν του Πρωταθλητή "Γκρίζοι Λύκοι" και θα στέκονταν στην υπερβολική τεχνική ποινή που δώσανε στον Ιτούδη, λες και εκείνη θα ήταν η αιτία που θα χάναμε. Υποκριτές όλοι. Αυτά είναι αισχρά πράματα και καραγκιοζηλίκια. Και κάποιος πρέπει κάποτε να βάλει γερά προστίματα ή να τις κλείσει εντελώς αυτές τις οπαδικές φυλλάδες. Μου έγινε δημοσιογράφος και ο Γκότζος... Έλεος δηλαδή. Επίσης δε μου άρεσαν τα καραγκιοζηλίκια των Γιαννακοπουλέων και δη του Θανάση, που στην ανάπαυλα του α' ημιχρόνου κατέβηκαν λυσασμένοι να κάνουν παράπονα στους διαιτητές. Καλοί, χρυσοί οι Γιαννακόπουλοι, αλλά δεν έχει καμιά δουλειά ο πρόεδρος της κάθε ομάδας να χτυπιέται στα πόδια του διαιτητή σαν τον τελευταίο κάφρο οπαδό. Για μένα αυτό είναι αίσχος. Δηλαδή ο Αγγελόπουλος τι έπρεπε να κάνει με κάτι σφηρίγματα και κάτι τεχνικές ποινές που δωθήκανε κατά του Ολυμπιακού στο β' μέρος; Να μπει μέσα με κανα τανκ; Η διαιτησία είναι μέρος του παιχνιδιού, κάποια λάθη θα γίνουν. Αυτά οι Γιαννακόπουλοι δε θα τα έκαναν ποτέ στον τελικό της Ευρωλίγκα, αλλά εδώ στην Ελλάδα που τους παίρνει να το κάνουν, το κάνουν.

    Καταθέτω τον απόλυτο σεβασμό μου και στον προπονητή Γκέρσον και σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού γιατί μας δυσκόλεψαν τρομερά σ'αυτή τη σειρά των τελικών. Και το μέγεθος και η δυσκολία του αντιπάλου, κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ικανοποίηση και το κατόρθωμα της κατάκτησης του τίτλου. Νικήσαμε φέτος την καλύτερη ομάδα (μετά από εμάς πλέον) της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια στον ευρωπαϊκό τελικό, την ΤΣΣΚΑ, και την δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό. Επίσης, συγχαρητήρια στον Παπανικολάου. Στον Ολυμπιακό τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν. Έβαλε 12 πολύ καθοριστικούς πόντους και έπαιξε πολύ ψύχραιμα και λογικά. Πολύ καλή απόδοση από έναν παίκτη που είναι μονίμως στον πάγκο. Ο μέγιστος προπονητής Ομπράντοβιτς τον χρησιμοποίησε την κατάλληλη στιγμή, ποντάροντας στην τεράστια εμπειρία αυτού του παίκτη σε τέτοια ματς. Είναι άλλωστε ο μόνος Έλληνας παίκτης με 2 triple crowns. Παικταράς ο Διαμαντίδης αλλά μερικές φορές τη διαφόρα την κάνουν και οι παλιές καραβάνες όπως ο Παπ και Φράγκι, αρκεί να ξέρεις πότε και πως να τους χρησιμοποιήσεις.
    Για να κλείσω, αιώνια στον ΠΑΟ να μείνει ο Ζέλιμιρ και ο Διαμαντίδης, Παύλο θεέ μην πάρεις την ΠΑΕ, και ραντεβού του χρόνου πάλι στον τελικό γαυράκια με ακόμα μεγαλύτερη μάχη. Αντε μήπως και κερδίσετε και ακούσουμε και πάλι τη φωνούλα του Narsi :wink:



    Re: All about Basketball..

    Kid - 21.06.2007, 14:16


    Για τον narsi δεν έχω να πω τίποτα, η ομάδα του μίλησε στο γήπεδο. :lol: :lol:

    Η διαιτησία των τελικών δεν ήταν αντίστοιχη με το επίπεδο των ομάδων και αυτό φάνηκε.

    Η μεγάλη ομάδα είναι ξεκάθαρο ποια είναι, οι τίτλοι του Αλβέρτη μόνο είναι περισσότεροι από όσους έχει ο γαύρος στην ιστορία του.

    Για την ταμπακιέρα τώρα..

    Μπάσκετ σοβαρό δεν παίξαμε, αν παίζαμε δεν θα φτάναμε καν σε 4ο παιχνίδι. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός ότι είχε να δώσει, το έδωσε, παραπάνω με αυτό το ρόστερ & προπονητή, δεν μπορεί. Αν αλλάξει προπονητή & PG να το συζητήσουμε, αλλιώς δεν έχει νόημα να ελπίζει ότι θα κερδίσει τον Παναθηναικό την επόμενη χρονιά. Η χρονιά μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη, σε αντίθεση με του Ολυμπιακού που έκανε το γνωστό 0/3. Ναι, βελτιώθηκε, αλλά προφανώς όχι αρκετά ώστε να πάρει κάποιον τίτλο. Ίσως του χρόνου.. Προς το παρόν, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. :lol: :lol:



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 21.06.2007, 14:33


    Να συμφωνήσω οτι μπάσκετ σοβαρό δεν παίξαμε. Κάθε άλλο. Πολλές φορές έγιναν τραγικά λάθη από παίκτες που δεν το περίμενα. Αν είχαμε τη φόρμα που είχαμε στο final four θα τελειώναμε τους αγώνες με 15-20 πόντους διαφορά και με 3-0. Που είναι ο Narsis, οεο?



    Re: All about Basketball..

    liakos - 21.06.2007, 19:21


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΣΥΝΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΚΕΡ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ :D :D :D



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 21.06.2007, 19:31


    Εγώ το παραδέχτηκα οτι παίξατε πολύ καλά. Λίγο πιο πάνω το έγραψα.8)



    Re: All about Basketball..

    Kid - 21.06.2007, 19:33


    liakos wrote: ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΣΥΝΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΚΕΡ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ :D :D :D
    Ίσως να είσασταν, ίσως όχι, μικρή σημασία έχει. Η κατακλείδα είναι ότι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε πολύ και με μερικές σωστές κινήσεις, μπορεί να φωνάξει παρών (τουλάχιστον στην Ελλάδα) τα επόμενα χρόνια. :D



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 26.09.2007, 19:35


    Και τώρα; Και τώρα τι; Να μας το δώσουν από τώρα να τελειώνουμε; Ε, εντάξει θα μου πεις στη θεωρία όλα είναι εφικτά. Μένει να τα δεις αν θα αποδειχθούν και στην πράξη. Για τι πράγμα μιλάω;
    JASIKEVIVIUS ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!!! ΝΤΕΛΙΡΙΟ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟ! ΠΙΘΑΝΟ TRIPLE CROWN ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Η κίνηση αυτή των Γιαννακοπουλέων ήταν η πιο καυλωτική των τελευταίων χρόνων. Όχι μόνο απέτρεψε πιθανή ενίσχυση του εγχώριου μεγάλου αντιπάλου (ο γαύρος τον κηνυγούσε από τις 5 Αυγούστου τον Jasikevicius, μέχρι και γαυράκια είχαν πάει στο αεροδρόμιο όταν είχε έρθει για το ολυμπιακό τουρνουά και προσπάθησαν να του φορέσουν κασκόλ της ομάδας αλλά εκείνος δεν ήθελε. Τώρα πιστεύω όλοι αυτοί θα είναι τάβλα με κομπρέσες στο κεφάλι) καπαρώνοντας για άλλη μια χρονιά τους εγχώριους τίτλους (εκτός και παει ο Ολυμπιακός και πάρει το Νοβίτσκι, σενάριο για γέλια δηλαδή) αλλά το σημαντικότερο, με αυτή την κίνηση βρίσκεται σε θέση ισχύος απέναντι στην μεγάλη του αντίπαλο στην Ευρώπη την CSKA. Ίσως να έρθουν πάλι τα πράγματα σε ισοροπία αν πάρει η CSKA τον Κιριλένκο. Όπως κι αν έχει θα πεχτεί μεγάλο ντέρμπι μεταξύ CSKA και ΠΑναθηναϊκού έτσι και βρεθούν αντιμέτωποι και φέτος.
    Η μεταγραφή του Jasikevisius είναι η μαγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, κόστισε 10εκ. (αμοιβή παίκτη και τα λεφτά που πείραν οι Golden State για να τον παραχωρήσουν) και μ' αυτήν το badget του Παναθηναικού έφτασε τα 25εκ ευρώ.



    Re: All about Basketball..

    Kid - 26.09.2007, 21:55


    Μήτσος, VSpan & Saras αναμένεται να κάνουνε όργια στην πράσινη περιφέρεια..

    "Backup" (σε εισαγωγικά γιατί σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική ομάδα θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι πλην ίσως της ΤΣΣΚΑ) ο Χατζηβρέττας, ο Sani-boy, ο Μίλος Βούγιανιτς, ο Περπέρογλου (έτερος διακαής πόθος του Ολυμπιακόυ :lol: ) και ο Ουίνστον.. Ενισχυθήκαμε και κάτω από την ρακέτα με την έλευση του Ζίζιτς, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάποια αδυναμία. Δηλώσεις Γκέρσον διαβάσατε ε? Αν όχι, παραθέτω την πιο σπαρταριστή: "Ο Σάρας δεν είναι καλύτερος του Γκριρ".

    Και το Μάη, θα ναι ωραία, με το πέμπτο για παρέα!



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 26.09.2007, 22:41


    Αλήθεια; Είπε αυτό το πράμα; Αχα.... αχαχα.... αχαχαχα....ΑΑΑΑΧΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑχαα
    ΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Πολυ καλό πράγματι. Είπε κι ένα άλλο καλό. Οτι ο Παναθηναϊκός πείρε τον Jasikeviciuc επειδή φοβάται τον Ολυμπιακό.



    Re: All about Basketball..

    fotonios - 27.09.2007, 21:32


    Kid ο ΠΑΟ έχει πολύ καλή πληρότητα σε όλες τις θέσεις αλλά οι ποιότητα των guard έξω από την ρακέτα (Χατζηβρέτας, Σπανούλης κ.α.) και των playmakers (Διαμαντίδης, Saras κ.α.) είναι δυσανάλογη και νομίζω πως η CSSKA ίσως να υπερτερεί σε αυτό το τομέα (μόνο σε αυτό) και ειδικά αν έρθει και ο KIrilenko πράγμα απίθανο.



    Re: All about Basketball..

    Kid - 27.09.2007, 21:54


    Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, λες ότι οι παίχτες που έχουμε στις θέσεις 1-2-3 είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους στο 4-5. Σίγουρα δεν υπάρχει 5άρι αξίας Σάρας στην Ευρώπη διαθέσιμο, αλλά ότι καλύτερο μπορούσε να έχει ο Παναθηναικός το έχει.. Απλά ανυπομωνώ να δω τον Σάρας να βγάζει backdoor στον Μάικ.. Θα γκρεμιστεί το ΟΑΚΑ.. 8)



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 05.11.2007, 00:01


    Πολύ καλό ματς το σημερινό. Δίκαια νικήσαμε τον Ολυμπιακό ο οποίος ήταν πολύ καλός. Απίστευτος ο Σπανούλης με τους 27 πόντους του και τις ασσιστ που μοίρασε. Από τη μεριά του Ολυμπιακού πολύ καλός ήταν ο Γκρίρ και ο Μασιγιάουσκας στο πρώτο μέρος.



    Re: All about Basketball..

    Kid - 05.11.2007, 14:07


    Με προβλημάτισε ο Παναθηναικός χθες, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ καιρό μέχρι να αρχίσουμε να ανησυχούμε..



    Re: All about Basketball..

    fotonios - 20.03.2008, 16:36


    Να λοιπόν που η κακή αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα φάνηκε και χτες όπου ηττήθηκε από την Παρτιζάν με 82 - 73!
    Φαινόταν παιδιά το θέμα πιστεύω. Η δυσκολία με την οποία κέρδιζαν ακόμα και τα πιό εύκολα παιχνίδια εντός έδρας ήταν χαρακτηριστική. Ακόμα και το υπερθεϊκό τρίποντο από το κέντρο του Διαμαντίδη στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Siena όπου πήρε τη νίκη και παράλληλα εκ νέου ελπίδες για πρόκριση δεν ήταν τελικά αρκετό ώστε να δώσει την αγωνιστική ανάταση που χρειαζόταν στην Ευρώπη.
    Μια ομάδα με τον πιο πλήρη κατ'εμέ παίκτη της Ευρώπης, Διαμαντίδη περιτριγυρισμένο από τον (κάποτε) καλύτερο Ευρωπαίο play-maker, Γιασικεβίτσιους και μια πλειάδα άλλων παικταράδων όπως Σπανούλης, Μπατιστ, Μπετσίροβιτς, Ουίνστον κ.α. δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο να συγχρονιστεί αγωνιστικά, ανεξήγητα κατά την άποψη μου.



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 22.03.2008, 04:15


    Δε νομίζω ότι ισχύει το "κάποτε". Αν δεν είναι ο καλύτερος σίγουρα είναι στους 2-3 καλύτερους. Και έναν τέτοιο παικταρά ώφειλε ο Παναθηναϊκός να τον εκμεταλευτεί καλύτερα. Ίσως ήταν ξαφνική η προσθήκη του στο ρόστερ. Θα δούμε στο μέλλον αν και το βλέπω χλωμό καθώς οι ομάδες του Ομπράντοβιτς ποτέ δεν ήταν προσωποκεντρικές.



    Re: All about Basketball..

    Kid - 22.03.2008, 11:45


    Ο Saras σίγουρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και ίσως θα μπορούσε να μας είχε δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο μαζί με τον Σπανούλη αν βάζανε από 1 τρίποντο ο καθένας τις κρίσιμες στιγμές με την Siena και την Partizan. Ήταν άτυχοι και χάθηκαν τα σουτ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Saras για τον αποκλεισμό. Αν δεν τραυματιζόταν ο Τσαρτσαρής με τον Τομάσεβιτς, ίσως τώρα να μιλάγαμε για την πρόκριση με 6-0 στην επόμενη φάση. Ο Πρκάτσιν ποτέ δεν εγκλιματίστηκε ενώ ο Ντικούδης είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ. Ο Μπατίστ τρέχει αλλά ΔΕΝ είναι το βαρύ πεντάρι, ο Ζίζιτς απέχει μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από αυτό που ήταν πέρσυ στον γαύρο και στην ουσία αυτή την περίοδο μείναμε χωρίς ψηλούς. Αναγκαστήκαμε να παίζουμε με 4άρι τον Ουίνστον (που απ' ότι φαίνεται τελικά ΔΕΝ κάνει για τον Παναθηναικό, τουλάχιστον άμεσα) και να μην έχουμε και τον Σίσκα (το καλύτερο 3άρι στην Ευρώπη) να είναι ένας δεύτερος εγκέφαλος μέσα στο παρκέ.
    Ο Μήτσος πλέον μάλλον κοντεύει να σκάσει από την κούραση αφού πλέον παίζει δεν ξέρω και γω πόσα χρόνια χωρίς διακοπές, τα σουτ δεν μπαίνουν (αντίστοιχο φαινόμενο υπήρξε και 2 χρόνια πριν με την Τάου) και γενικά η ομάδα περνάει μία κρίση. Όσο όμως έχουμε τον Ζέλικο στον πάγκο, δεν φοβάμαι τίποτα.. Ακόμα και πλήρως αποτυχημένη να είναι η χρονιά (που ήδη είναι εδώ που τα λέμε), με αυτόν τον προπονητή ξέρουμε ότι του χρόνου πάλι πρώτοι θα μαστε. Γιατί αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες, δεν μένουν ποτέ σε μία καλή (ή κακή) σεζόν, πάντα συνεχίζουν.. 8)



    Re: All about Basketball..

    nakmax - 22.03.2008, 13:09


    Με κάλυψες...



    Re: All about Basketball..

    fotonios - 24.03.2008, 18:28


    Είναι αλήθεια ο,τι υπήρχε ένα πρόβλημα με τους ψηλούς τελευταία στον ΠΑΟ. Μπορεί ο Μπατίστ να είναι ένας ψηλός παίκτης με δυνατότητες αλλά χωρίς την δύναμη που θα παίρνει μαζί του ο,τι βρίσκει. Επίσης με τον Παναθηναικό να έχει μόνο αυτόν μπροστά καταντούσε λίγο προβλέψιμος στο παιχνίδι του και έτσι βαρούσε περιφεριακά σουτ με ρίσκο και αναποτελεσματικότητα.
    Πάντως εγώ δεν είπα ο,τι έφταιγε ο Saras. :wink:

    Έχω να πω επίσης πως δεν περίμενα από τον ΟΣΦΠ να περάσει στους 8 ούτε πως ο ΑΡΗΣ θα έκανε μια αξιόλογη πορεία, το κατά πόσο ήταν αξιόλογη βέβαια είναι υποκειμενικό.



    Re: All about Basketball..

    lazpet - 25.03.2008, 12:29


    fotonios wrote:
    Έχω να πω επίσης πως δεν περίμενα από τον ΟΣΦΠ να περάσει στους 8 ούτε πως ο ΑΡΗΣ θα έκανε μια αξιόλογη πορεία, το κατά πόσο ήταν αξιόλογη βέβαια είναι υποκειμενικό.

    Ασε μας ρε fotonie που αμβισβητεις κιολας την πορεια της ομαδας του Αρη, ο,τι καλυτερο μπορουσαμε καναμε αλλα ο θεσμος της Euroleague ειναι πολυ δυσκολος,ειχαμε και πολυ μικρο budget συγκριτικα με τις αλλες ομαδες ημασταν και λιγο ατυχοι,μια χαρα αξιολογη ηταν του χρονου θα τα καταφερουμε και θα μπουμε στην οχταδα.....



    Re: All about Basketball..

    Kid - 25.03.2008, 13:16


    lazpet wrote: fotonios wrote:
    Έχω να πω επίσης πως δεν περίμενα από τον ΟΣΦΠ να περάσει στους 8 ούτε πως ο ΑΡΗΣ θα έκανε μια αξιόλογη πορεία, το κατά πόσο ήταν αξιόλογη βέβαια είναι υποκειμενικό.

    Ασε μας ρε fotonie που αμβισβητεις κιολας την πορεια της ομαδας του Αρη, ο,τι καλυτερο μπορουσαμε καναμε αλλα ο θεσμος της Euroleague ειναι πολυ δυσκολος,ειχαμε και πολυ μικρο budget συγκριτικα με τις αλλες ομαδες ημασταν και λιγο ατυχοι,μια χαρα αξιολογη ηταν του χρονου θα τα καταφερουμε και θα μπουμε στην οχταδα.....
    Καταλάβατε οι Αρειανοί ότι δεν προκριθήκατε επειδή χάσατε εδωμέσα από τους Τούρκους ε? :wink:



    Re: All about Basketball..

    fotonios - 27.03.2008, 20:23


    lazpet wrote: fotonios wrote:
    Έχω να πω επίσης πως δεν περίμενα από τον ΟΣΦΠ να περάσει στους 8 ούτε πως ο ΑΡΗΣ θα έκανε μια αξιόλογη πορεία, το κατά πόσο ήταν αξιόλογη βέβαια είναι υποκειμενικό.

    Ασε μας ρε fotonie που αμβισβητεις κιολας την πορεια της ομαδας του Αρη, ο,τι καλυτερο μπορουσαμε καναμε αλλα ο θεσμος της Euroleague ειναι πολυ δυσκολος,ειχαμε και πολυ μικρο budget συγκριτικα με τις αλλες ομαδες ημασταν και λιγο ατυχοι,μια χαρα αξιολογη ηταν του χρονου θα τα καταφερουμε και θα μπουμε στην οχταδα.....
    Βρε παλιό-lazpet, έχεις τόσο καιρό να ποστάρεις και τώρα που ποστάρεις μου την λες. Αφού συμφωνούμε ο,τι δεν περιμέναμε και οι δύο να τα πάει καλά ο Άρης.

    Καλός έμαθα ο τελικός χτες. Εντάξει, ψιλοαναμενόμενο το αποτέλεσμα. Πάντως ρε πούστη και με τόσα λίγα άτομα μέσα στο γήπεδο και έγιναν επεισόδια! Ε, τί να πω.



    Re: All about Basketball..

    neo - 28.03.2008, 00:08


    Πραγματικά πολύ ωραίος τελικός.Όποια και από τις δύο ομάδες και να το σήκωνε, το άξιζε εξίσου.Πολύ ενδιαφέρον είχε και η μάχη των Ομπράντοβιτς και Γιαννάκη με τον 1ο να χτυπάει στην περιφέρεια(δοκιμασμένη τακτική και στο τελευταιο παιχνιδι κυρίως με τον Ουίνστον) και τον 2ο στη ρακέτα.Γενικά πάντως είδαμε έναν Ολυμπιακό να χάνει στις λεπτομέρειες(πού είναι οι 10ρες και οι 20αρες kid :?:) και να πλησιάζει ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό, σαν σύνολo, απ' ότι με τον Γκέρσον.Το ύφος του Δράκου τη στιγμή της απονομής σίγουρα αφήνει υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες ματσάρες στη σειρα τελικών...

    Υ.Γ. το post αυτό αφιερώνεται στον fotonio!



    Re: All about Basketball..

    Kid - 28.03.2008, 11:59


    neo wrote: Πραγματικά πολύ ωραίος τελικός.Όποια και από τις δύο ομάδες και να το σήκωνε, το άξιζε εξίσου.Πολύ ενδιαφέρον είχε και η μάχη των Ομπράντοβιτς και Γιαννάκη με τον 1ο να χτυπάει στην περιφέρεια(δοκιμασμένη τακτική και στο τελευταιο παιχνιδι κυρίως με τον Ουίνστον) και τον 2ο στη ρακέτα.Γενικά πάντως είδαμε έναν Ολυμπιακό να χάνει στις λεπτομέρειες(πού είναι οι 10ρες και οι 20αρες kid :?:) και να πλησιάζει ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό, σαν σύνολo, απ' ότι με τον Γκέρσον.Το ύφος του Δράκου τη στιγμή της απονομής σίγουρα αφήνει υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες ματσάρες στη σειρα τελικών...

    Υ.Γ. το post αυτό αφιερώνεται στον fotonio!
    Φίλε Neo η διαφορά έφτασε το +13, απλά μετά το μαλακίσαμε και γι αυτό δεν το τελειώσαμε εκεί το ματς. Κατά τα άλλα, αναμενόμενο το αποτέλεσμα.



    Re: All about Basketball..

    neo - 31.03.2008, 22:31


    Δε νομιζω οτι το μαλακισε ο ΠΑΟ και δεν το τελειωσε το ματς εκει.Αρκετες φορες η διαφορα εφτασε στο +6, +8 αλλα ποτε δεν καταφερε-αν οχι να τη μεγαλωσει- να τη διατηρησει, λογω αμυντικων αδυναμιων.Όσο για το αναμενομενο, δε νομιζω οτι ουτε οι μεν ουτε οι δε ηταν σιγουροι για το αποτελεσμα.Ο ΠΑΟ, πιο "δεμενη" ομαδα που ομως ερχοταν απο αποκλεισμο στην ευρωλιγκα και ο ΟΣΦΠ ομαδα με νεο προπονητη, μολις ενα μηνα, με προκριση επι της Ρεαλ.Παντως, ενδιαφερον θα ειχε και η συμμετοχη του Sofo...



    Re: All about Basketball..

    liakos - 01.04.2008, 21:37


    Αφού δεν κατάφερε να πάρει το κύπελο είπε να κάνει κάτι καλό στην ευπωλίγκα 1-0 άλλη μια την Πέμπτη και πάμε για final four
    Κάτι εχει καταφέρει ο Γιαννάκης για ενα μήνα που είναι στην ομάδα



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Poios ston poutso eisai!?!?!? - gepostet von painbringer am Mittwoch 18.10.2006
    problem with Ubuntu feisty... - gepostet von twin am Dienstag 05.06.2007
    Prothesi psifou en opsi 16is Septemviou - gepostet von nakmax am Donnerstag 23.08.2007
    Apof8egmata - Sofies - Paparo8ewries..!!! - gepostet von Ntk am Samstag 14.04.2007
    Omofylofiloi & Alzheimer (psties te kai mikrotstsnies) - gepostet von Do Urden am Freitag 26.01.2007
    Gutsy Gibbon Release Candidate - gepostet von twin am Samstag 13.10.2007
    Stomio... - gepostet von twin am Montag 18.12.2006



    Ähnliche Beiträge wie "All about Basketball.."

    Aus dem All - r3cord (Sonntag 02.04.2006)
    @all - Dragon Heart (Sonntag 15.04.2007)
    Memory loss? - Scandiaca (Mittwoch 11.06.2008)
    STYLE > ALL - halla (Sonntag 28.01.2007)
    HI @ all - |T-e||>Rene<| (Sonntag 27.03.2005)
    Irgendwo in England - Casperia Lestrange (Samstag 23.08.2008)
    @ All - RBs - Alex (Sonntag 01.10.2006)
    About Poems - angelcrow (Sonntag 25.09.2005)
    New documetary about Canadian nightfighters - Denis (Donnerstag 11.10.2007)
    WoW-Beta - Xsiraja (Mittwoch 04.04.2012)