Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Panathinaikos kai adelfa swmatia...!"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Ntk - Karvouniaris - Kid - SpV - NARSIS
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Αθλητικά
  • Antworten: 22
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 6 Monaten, 8 Tagen, 16 Stunden, 51 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Panathinaikos kai adelfa swmatia...!"

    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Ntk - 02.10.2006, 13:42

    Panathinaikos kai adelfa swmatia...!
    Λοιπόν, τόσο καιρό ακούω τόσα για σχέση συνιδιοκτησίας μεταξύ Παναθηναϊκού-ΟΦΗ.. Η υπόθεση αυτή είχε ψαχτεί αλλά δεν θυμάμαι να βγήκε κάποιο αποτέλεσμα ή να βγήκε κάποιος και να είπε οι 2 ομάδες έχουν το ίδιο αφεντικό... Στην τελική δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τίποτα... Μόνο από αυτά που ακούμε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, επειδή όμως αυτά που ακούμε δεν είναι πάντα αλήθεια, το συμπέρασμα μας κινδυνεύει να είναι εσφαλμένο..! Έχω ακούσει ότι τον ΟΦΗ τον είχε ο αδελφός του Βαρδή... Από 'κει και πέρα δεν ξέρω τι παίζει στις σχέσεις των 2 ομάδων... Ξέρω ότι την πιο ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν την έχει κάνει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ... Ο ΟΦΗ την έχει κάνει!!!!! Και χθες πάλι, δεν γίνεται να είσαι αδελφό σωματίο με μια ομάδα και επειδή είσαι gtp αυτόν τον καιρό από άποψη απόδοσης και πολλών άλλων και να σου χώνει 3 γκολίνια και να τρέχεις..! Και μη μου πείτε ότι το έκανε για ξεκάρφωμα και μετά έκατσε να ισοφαριστεί..! Απλά ξύπνησαν οι παίκτες μετά και τρέχανε να προλάβουν τα ασυμάζευτα..! Τέλος πάντων... Η ομάδα ευτούνη τη στιγμή δεν είναι ομάδα!!!! Περιμένουμε κανάν προπονητή (ο οποίος επληροφορήθειν ότι δεν θα είανι ο Μπάγιεβιτς) μπας και αλλάξει η νοοτροπία και η κατάσταση γενικότερα..!

    Υ.Γ: Τι γίνεται με αυτόν τον Μόρις!;!;! Χθες δεν υπήρχε στο γήπεδο και τα 2 από τα 3 γκολ (αν όχι και τα 3) μπήκανε από δικό του λάθος!!! Δεν θα πω να απελαθεί, όπως λέγαμε και πέρσι μετά το τσεκούρι που έρριξε στον Τζόρτζεβιτς, αλλά παίχτες που δεν είναι σε κατάσταση να παίζουν ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο..! Και ειδικά αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που είναι η ομάδα, πρέπει να παίζουν μόνο όσοι είναι έτοιμοι!!!

    Υ.Γ2: Επιτέλους έπαιξε ο Λεοντίου!!! Δεν ξέρω αν είχε καλή απόδοση καθώς τον αγώνα τον άκουσα μόνο, δεν τον είδα... Αυτό είναι καλό πάντως... Συν του ότι ο Μαντζιος ξεκίνησε βασικός!!! (ή όχι; αν κάνω λάθος διορθώστε με..) Ο Βέλιτς στην τελευταία του εμφάνιση στον Παναθηναϊκό ως πρώτος προπονητής έδωσε ευκαιρίες στους μικρούς και η ομάδα είχε καλή απόδοση απο το 50' και μετά...

    Υ.Γ3: Τελικά καλύτερα να παίζει ο Ίβανσιτς παρά ο Γκονζάλεζ! Το παιδάκι, ούτε ηγέτης το παίζει, παιχτούρα είναι, αρχηγός της εθνικής της χώρας του, και βάζει και γκολ και ξελασπώνει την ομάδα..! Περιμένω όταν επανέλθει ο Γκονζάλεζ να αφήσει τα ηγετιλίκια και να φροντίσει με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα!

    Υ.Γ4: Ωραίο γκολ ο Σάλπι...!!!!!!!!!!!!!!! :P



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Karvouniaris - 02.10.2006, 14:12

    New coach?
    Τελικά τί θα γίνει??Θα έρθει ο Ντούσκο ή όχι??
    Αν έρθει πάντως ο Παο πάει για τσάμπιονς λιγκ, γιατί μετά τη χθεσίνη γκολάρα του Καλαντζή και την όλη εικόνα της ομαδάρας μου, το πρωτάθλημα φαίνεται να είναι ΒΥΣΣΙΝΙ!!!

    Είδατε με τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων 12.000 τρελαμένοι Λαρισαίοι ξαναγέμισαν το Αλκαζάρ...

    Αελ για μια ζωή...Είμαι πιωμένος είμαι ζαλισμένος, μαζί σου αελάρα για ΠΑΝΤΑ
    κολλημενος!!!



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 02.10.2006, 14:15


    Το πέναλτυ απλά δεν ήταν. Οπότε δεν φταίει ο Μόρις για το λάθος του διαιτητή. Τον αγώνα δεν τον είδα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
    Επίσης αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχουν στησίματα μεταξύ ΠΑΟ και ΟΦΗ θα ήθελα να μου εξηγήσει τις βόλτες που έκοβε ο Σηφάκης στον αγώνα με τον ολυμπιακό και τα 2 γκολ-δώρο που έκανε στην ομάδα του Πειραιά.



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Karvouniaris - 02.10.2006, 14:35


    Σωστός ο τζίμης...Αλλά δε φταίει μόνο ο Σηφάκης...Γενικότερα ο Ο.Φ.Η ς έπεσε πολυ μετα το 1-0..Είναι μεγαλη η διαφορά δυναμικού των 2 αυτών ομάδων όπως και να το κάνουμε...Ας είμαστε τουλάχιστων αντικειμενικοί...

    Ο όφη έχει "κλέψει πρωτάθλημα απ τον βάζελο πριν μερικά χρονια , ενώ όλοι θεωρούσαν την νίκη σίγουρη λόγω "αδελφου"...Επίσης όμως ο ΟΦΗ ήταν για αρκετα χρόνια κατι σαν δοκιμαστής παιχτών και συντηρητής ταλέντων για τον Βάζελο...

    Όπως και να' χει έφαγε 3 μέχρι κ από τον Εργοτέλη φέτος...Δεν έχει ομάδα...Για φούντο θα πάει...Πάτο!!!



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Ntk - 02.10.2006, 14:37


    Το άλλο γκολ όμως που προήλθε από ασυνενοησία Εμπεντε-Μόρις ήταν τραγικό λάθος του Μόρις... Είχε 4-5 επιλογές.. Να δώσει πάσα είτε στο άλλον κεντρικό αμυντικό, είτε στον Εμπεντε είτε να διώξει στο διαόλου το κέρατο..! Και ανταυτού άφηνε την μπάλα να τσουλάει προς τον Εμπεντε με αποτέλεσμα να την τσιμπήσει ο άλλος και να μας χώσει το γκολίνι..!!!!

    Για το θέμα Ντούσκο, ελάχιστες οι πιθανότητες πια... Πιο αναλυτικά στο <a href="http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/130756.html">contra.gr</a>!!!



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    SpV - 03.10.2006, 03:50


    ego to mono pou exo na po oti o vardinogiannis ektos apo tis mlk pou ekane to kalokairi mallon espase k ta plakakia me to aderfo somatio...den leo vevaia pos den to poulise kiolas...opoios eide to paixnidi katalavainei oti i kriti einai prasini...me ton olumpiaco o sifakis ekane mlk me ton pao paizetai...alloste se 2-3 xronakia ekei tha paizei..na min exasfalisei kalo symvolaio to paidi???

    -------------------------------SpV-----------------------------------



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 03.10.2006, 10:19


    Με τον Ολυμπιακό έκανε μαλακίες, με τον Παναθηναικό τα πήρε? :roll:



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 03.10.2006, 17:35

    ofh= pao 2
    na mh sizitame gia dedomena pragmata...oloi kseroume oti o ofh ine 8igatriki tou vazelou. endiksi ine ke oti to 3-0 egine 3-3 ke oti epi 8 xronia perni diplo sth kriti o vazelos eno sta 8 xronia exeis molis 2 dipla ke ena x o osfp. o maxlas einai ofh, ke 8elise nalaksi th katastasi, ala to miristikan oi vazeloi tou ofh ke ton edioksan ke den ton afisan na pari thn pae. its a paraga...


    TADE EFH NARSIS



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 03.10.2006, 18:32


    Ο Γαύρος δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας στην Ευρώπη. Ο Παναθηναικός έχει κάνει νίκες στην Ευρώπη.

    Άρα ο ΠΑΟ έχει θυγατρικές και στην Ευρώπη.


    Η ανικανότητα του γαύρου να νικήσει τον ΟΦΗ δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ είναι υπερομάδα. Αν ήταν τέτοια θα έπρεπε να παίρνει πρωτάθλημα και να βγαίνει Ευρώπη. Για ξεκάρφωμα φάγαμε 3. Ναι, αυτό είναι, μας ανακάλυψαν. DAMN!


    :roll: :roll: :roll: :roll:



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 03.10.2006, 19:30

    GATE7 FOR EVER
    Μα εγώ δεν είπα οτι χάνει ο ολυμπιακός στη Κρήτη επειδή εχει υπερομάδα ο ΟΦΗ. χάνουμε επειδη με μας σκυλίαζουν. ενώ με σας παίζουν αποφασισμένοι να σας δώσουν 2πλό! και η Εθνική έχασε στην Αλβανία...τι σημαίνει αυτο? οτι έχει υπερομάδα η Αλβανία? οχι, αλλα σκύλιασαν για να πάρουν το πρίμ. όσο για το σύνδρομο κομπλεξικότητας που έχει η ομάδα και χάνει εκτός έδρας στο Champions L. .....είμαστε αρχιγκαντέμηδες. έχουμε 18 χ εκτός έδρας με γκόλ που δεχόμαστε μετά το 80. δέ πειράζει όμως....θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμίσει κιο φτωχός....

    Tade efh NARSIS

    PS: OEEEE OEEE OEEEE....3KE TETARTO STO KANAPEEEE, KAPELAKI GIALIA GIA NA DITE KALA KE MIS PEZOUME 10 PARAAAAAA!!!



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 03.10.2006, 20:24


    Επειδή παίζουν αποφασισμένοι να δώσουνε το διπλό μας ρίξανε 3 σε 50 λεπτά.
    Επειδή παίζουν αποφασισμένοι να δώσουνε το διπλό κάνανε θέατρο στο πέναλτυ που πήρανε.
    Επειδή παίζουν αποφασισμένοι να δώσουνε το διπλό έσωσε ο άλλος πάνω στην γραμμή στο 90 φεύγα.

    Παίζεις σχεδόν μια 10ετία στο Champions League, έχεις δώσει βαθμούς σε ανύπαρκτους - Μόλντε, Χέρενφεν, Μακάμπι - στην Κύπρο, ούτε καν στο Ισραήλ - και μου μιλάς για ατυχία? Έλεος δηλαδή. Ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο είναι. :evil3:

    Καλά κάνεις και το σνομπάρεις το UEFA, το χεις σηκώσει τόσες φορές, έχεις παίξει άλλες τόσες φορές τελικό, αμέτρητες φορές έχεις φτάσει στους 4 & στους 8 που βαρέθηκες πλέον να ασχολείσαι με τους τιποτένιους του UEFA και γι αυτό βγαίνεις πάντα τέταρτος στον όμιλο σου..



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 05.10.2006, 18:23

    peri.....''prasinis'' peristeras
    1) το να υπενίσεσε οτι εχεις πάει στους 4 του τσάμπιονς λίγκ, στους 8, σε τελικό.....δέ σε τιμά. μάλλον δίχνει οτι δέ γουστάρεις τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. αυτό φυσικά το λέω επειδη οπως θάπρεπε να ξέρεις Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΟ. στα σκοτινα χρόνια του φασισμου

    2) έξισες πληγες οταν είπες για μολντε, μακαμπι, χερεφεϊν. να σου θυμίσω όμως οτι εμείς έχουμε δεχτεί τις χειρότερες διαιτησίες στην Ευρώπη. το χέρι του ρομπέρτο κάρλος στη ισπανία με την ρεάλ το θιμάσε? το οφσάιντ στην ακριβώς επόμενη φάση στο γκόλ του αλεξανδρή? το γκόλ στο μονακό που δέν μέτρησε κε μας έληψε για να περάσουμε? τον μέρκ που μασ βίασε στη γαλλία με την λιόν και το γκόλ του γιανακόπουλου που δεν μέτρησε? μήπως θές να σου πώ οτι ο ολυμπιακός έχει χάσει 4 προκρίσεις απο γκόλ που έφαγε απο το 85 μέχρι το 94?
    προφανώς αυτά τα ξεχνας. γιατι έτσι σε συφέρει και γιατι τον βάζελο μια χαρα τον παει ( σε γενικές γραμμες)

    3) για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δε θα πώ περισσότερα....θα σου πώ μόνο οτι και μεταξύ σας τα βαζέλια ξέρετε καλα οτι ο όφη ειναι θυγατρική σας. προφανώς αυτή τη φορά δε τα ωρήκατε στα λεφτα η επαναστάτησαν επιτέλους....γιαυτο δέν αρπάξατε το διπλό μετα απο πολλάααααααααα χρόνια.


    PS: eides omos re pedi mou.....deksia ke vazelos pane mazi san ideologies. opos gavros ke aristerismos. oi perisoteroi deksioi ine vazeloi. ke oi perisoteroi pasokatzides gavroi....tpt den einai tixeo safth th zoi telika


    PS2: h agapi gia th dimokratia ke o agonas gia th epikratisi ths kata tou fasismou ine kinoniki igia, de to leo ego. o Sokraths to egrapse



    TADE EFH NARSIS



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 06.10.2006, 17:34


    Επιχειρήματα 0, ως συνήθως.

    Πετάμε και μία φράση που είπε ένας αρχαίος και νομίζουμε ότι στηρίζουμε τις μπούρδες που γράψαμε. :roll:

    Απέδειξε ότι μας πήγε η χούντα στον τελικό.
    Απέδειξε ότι όσες φορές έχουμε πάει στους 4 & στους 8 πήγαμε επειδή κάποιος πλήρωσε.

    Αυτά περί διαιτησίας είναι αστεία, το καταλαβαίνεις και μόνος σου.
    Προς μεγάλη σου απογοήτευση, ποδόσφαιρό παίζεται και μετά το 80ο λεπτό, δεν τελειώνει το παιχνίδι όποτε βρεθεί μπροστά ο γαύρος.
    Τα 5 που έφαγες από την Ρεάλ τα θυμάσαι ή μόνο το χέρι? Και αφού έχεις τόσο καλή ομάδα γιατί δεν νίκησες κανέναν από τους 25-30 αγώνες που έχεις δώσει εκτός έδρας?

    Τα σχόλια περί δεξιών αριστερών και λοιπά είναι ανούσια, αστήρικτα και προσβλητικά. :evil:



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 06.10.2006, 20:31

    GATE 7 FOR EVER
    καλά κανουν και είναι ετσι όπως ειναι τα σχολια μου, εγω έτσι τα γουστάρο και δε θα λογοδοτίσω σε κανέναν. και κυρίως σε κανέναν αντιδημοκρατικό.

    τι θές ανθρωπέ μου να σου αποδείξω? οτι η χούντα σας πήγε τελικό? ε αφού ετσι έγινε εγω τι φταίω? μήπως να σου φέρουμε τον πατακό και τον παπαδόπουλο να σου γράψουν στο φόρουμ οτι πράγματι σας πήγαν γουεμπλει αυτοι? μερικα πράγματα ''φιλε'' δεν εχουν απόδειξη (η καλύτερα για να διατηριται το κατεστιμένο δεν ΠΡΕΠΕΙ να έχουν). πχ....δε μπορείς να ισχυριστείς οτι επειδη δεν εχει ακόμα βρεθει η απόδειξη τετραγονισμού του κύκλου οτι ο κύκλος δε τετραγονίζεται. επίσης ξέρεις οτι 1+1=2. μπορείς όμως ναταποδείξης? οχι, αλλα ισχύει. για να μήν αναφερθώ σε χιλίαδες αναπόδεικτα αξιώματα τησ Γεωμετρίας που όμως ισχύουν.

    επίσης να σου πώ οτι δέν εφαγα 5 απ τη ρεαλ αλλα 3. ακομα να σου πώ οτι ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΜΠΑΛΑ θα γνώριζες οτι η ψυχολογία μετρά πολυ, και είναι λογικό μετα απο πολλά διαιτητικα λάθη εισ βάρος σου σε μια ξένη έδρα να δεχτείς ένα γκόλ ( νομος του ποδοσφαίρου¨αν κάνεισ πολλες ευκαιρίες αλλα δε σκοράρεις θα φάς γκόλ) και απο κεί που είχες άψογη απόδοση τώρα ρακος ψηχολογικά να φάς αλλα 2.
    μήπως δε πιστεύεις στη ψυχολογία? μήπως νομίζεισ οτι θάχανε η μαντσεστερ απ τα κουρέλια σας αν δέ βάζατε το κολοφαρδίστικο γκόλ του σειταριδι απ τα 5689 μέτρα? της μαμίσατε τη ψυχολογία μετα απο ένα τέτοια καθαρα τυχερό γκόλ.

    είπες και μεγάλη κουβέντα τρομαρα σου....
    τα περι διαιτησίας είναι αστεία ε?
    πολυ ωραία.....μη ξανακουσω βάζελο τοτε να λέει για διαιτησία στο πρωτάθλημα και παραγκες. η αν θέλετε να μιλάτε για παράγκες να μηλατε για το χάλι σας....που έπρεπε να βγει η ΝΔ για να πάρετε πρωτάθλημα ( γιατι και απο δω ειναι φανερό οτι το αθλιτικοπολιτικο μου σχόλιο ηταν σωστό). και πώς?? με κεινη την απαράδεκτη φάση που είδε η ''δέν είδε'' ο ΔΟΥΡΟΣ πανω στο τζιοβάνι. ΄φάση που και ο ίδιος παραδέχτηκε και απο τότε δεν διαιτητευσε ξανά.

    εγω φίλε με επιχειρήματα μιλάω ΠΑΝΤΑ. αυτό άλοστε διακρίνει τους δημοκρατικούς απ τους αυταρχικούς φασίστες. εσεις ΜΟΝΟ κατω απ το τραπέζι είστε ικανοί να πάρετε τίτλος.....και δέν μας απασχολεί αν το δέχεστε η όχι, μας αρκεί που ξέρουμε πως μέσα σας ξέρετε την αλήθεια.
    αλλα φυσικά τον να κρίβεστε στα μισοσκόταδα και στα σοκάκια ειναι παλία σας τέχνη....απο τις ''λαμπρές'' μέρες του 67.
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.....ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    kai kati allo....vale nakouseis to 'akordeon''...ksereis...ekeino pou leei ''de 8a perasei o fasismos....'' saresei? stafierono
    PS: 8ANATOS STOYS FASISTES...........DIAFONI KANEIS?????????????????


    TADE EFH NARSIS



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Ntk - 07.10.2006, 16:06


    Δεν θα κάτσω να παπαρολογήσω ειδικά από τη στιγμή που συγχέ(ζ)ετε τα αθλητικά με τα πολιτικά... Και επίσης ούτε καν θα κάτσω να διαβάσω τις ασυναρτησίες σου Ναρσή..Αλλά μην ξανακούσω παπαριές ότι η χούντα πήγε τον Παναθηναϊκό στο Γουεμπλεϊ, ότι Παναθηναϊκός και Δεξιά πάνε μαζί και ότι οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί είναι δεξιοί... Σε λίγο θα μας πεις και ότι ο Κόκκαλης είναι αριστερός...! Έλεος δηλαδή...

    Υ.Γ: Γιατί δηλαδή η Χούντα να πάει μια ιδιωτική ομάδα στον τελικό και να μην πάει την ίδια την Εθνική Ελλάδος σε τελικό; Με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετούσε και θα αποπροσανατόλιζε όλο τον ελληνικό λαό, και όχι μόνο τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που στην τελική είναι λιγότεροι σε σχέση με τους γαύρους... Επίσης την εποχή που πήγε ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ είχε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και από τους καλύτερους προπονητές, ειδάλως όσο και να την έσπρωχναν δεν θα πήγαινε ποτέ μέχρι εκεί.. Και αν δεν είχε φάει κάτι φόλες ο Οικονομόπουλος θα το είχε σηκώσει κιόλας και τώρα θα σκυλιάζατε ακόμα πιο πολύ και θα λέγατε ότι μέχρι και ο Φράνκο έστειλε λεφτά και έσπρωξε την ομάδα..! Αλλά τέτοιες μικροτσουτσουνιές είναι γνωστές για τους και καλά "φιλάθλους" του ΟΣΦΠ.

    Υ.Γ2: Αφήστε τις δικαιολογίες για τους διασυρμούς σας στην Ευρώπη... Όταν παίζετε χωρίς ανταγωνισμό στην Ελλάδα είτε λόγω παράγκας, είτε λόγω ότι οι αντίπαλοι σας (άρα και η ομάδα μου) αντιμετωπίζουν κρίση και είναι G.T.P, λογικό είναι να ρουφήξετε τον τρόμπονα και όλη την φιλαρμονική του δήμου... Και από τους τόσους τρόμπονες σας έχει δημιουργηθεί -και το παραδέχεστε και οι ίδιοι- τέτοιο κόμπλεξ που ακόμα και ομάδες κατώτερές σας αδυνατείτε να την νικήσετε στην έδρα τους...

    Υ.Γ3: Από 'δω και πέρα ο καθένας να ασχολείται με την ομάδα του... Καλή η κριτική και η ελευθερία έκφρασης αλλά όταν προσβάλλεις την ιστορία και το λαό μιας ομάδας, καθώς και διαστρεβλώνοντας την ιστορία κατα πως σε βολεύει μόνο και μόνο για να νιώσεις ανώτερος - και ακόμα χειρότερα όταν δεν ζούσες καν εκείνη την εποχή και η όποια γνώμη έχεις είναι επηρεασμένη από ανεξακρίβωτες γνώμες άλλων-, αυτό δεν θα γίνεται σε καμία περίπτωση ανεκτό και τα topics θα κλειδώνονται...

    Υ.Γ4: Σχετικά με την τελευταία πρόταση του Υ.Γ3, ναι ρε είμαι Παναθηναϊκός (και όχι Βάζελος) και αμά θέτε πείτε και με και φασίστα... Το ότι είμαι ιδεολογικά το έχω εκφράσει, το ξέρω εγώ και ας λέτε ότι θέλετε...

    Υ.Γ5: Γίνετε επιτέλους αντικειμενικοί και μην αιθεροβατείτε... Και όχι μόνο για τα αθλητικά, για όλους τους τομείς και κυρίως για την πολιτική... Ναρσή, διάβασε αυτά που σου είπε o parsifal στο ανάλογο τόπικ.. Έχει απόλυτο δίκιο...

    Υ.Γ6: Η μόνη ιδεολογία που έχει μείνει είναι στην τέχνη και στη μουσική... ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ....



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 07.10.2006, 18:25

    xeretismata sthn eksousia...
    de 8a soy po oti o kokkalis ine aristeros.....8a sou po afto pou dexete opios ke na rotisis: o kokalis einai pasokatzis. eno o vardinogianis neodimokratis.
    asinartisies leei o narsis????? poli orea....pos to eksigis esi oti 7 xronia eperne prota8lima o olympiakos ke molis nikise h nd pire prota8lima o vazelos ( oso mas lete gavrous 8a sas leme vazelous) me kini thn apistefti fasi ston giovani???????????? akouo epixirimata


    oso giafto pou ipes gia th texni ke th mousiki simfono, ala 8a sou po afto pou ipe o maxairitsas.....'''...ta pada sth texni ksekinoun ke telionoun sthn aristera...''

    TADE EFH NARSIS



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Ntk - 07.10.2006, 20:28


    Πέρσι δηλαδή που πήρατε εσείς πρωτάθλημα ποιος ήταν στην κυβέρνηση; Το ΠΑΣΟΚ; Η Ν.Δ ήταν... Η λογική σου όπως αποδεικνύεται απλά δεν στέκει...



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 07.10.2006, 21:06

    &#957;&#945;&#953; &#945;&#965;&#964
    αυτό ελειπε μόνο....να μας πάρετε και περσι το πρωτάθλημα. αφου έγινε σάλος με τη φάση του τζιοβάνι και την απόφαση του Δούρου. αν ξανα υπήρχε τέτοια απόφαση διαιτητη και περσι.....θά πεφταν κεφάλια. θέλω να πώ οτι δε σας έπερνε να κάνετε και 2ρη φορά τετοια...μεγαλοτσουτσουνιά

    όλα έχουν ένα όριο...


    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΑΡΣΗΣ



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 08.10.2006, 09:43


    Και την τριάρα που φάγατε στο Κύπελλο την είχαμε πάρει με "μεγαλοτσουτσουνιά" ή απλά σας είχαμε σκίσει και σας κάναμε πλάκα μέσα στο γήπεδο?

    Επίσης γιατί δεν μας λες για την κόκκινη που δεν πήρε ο Γεωργάτος στο 30 σε κείνο τον αγώνα? :roll:



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 08.10.2006, 13:31

    peri diaitisias
    Ασε ρε φίλε το κύπελο....αλλη ιστορία είναι το κύπελο. το πολύ χρήμα είναι στο πρωτάθλημα. στα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα του ολυμπιακού μόλις 2 κύπελα κερδίσαμε. για τη κόκκινη έχεισ δίκιο....ήταν κόκκινη.
    ίσωσ πραγματικά να μην την είδε καλά τη φάση ο διαιτητής....πρεπει να δεχτείς οτι καμια φορά κανει και λάθη που δεν ειναι αισχεμένα αλλα ανθρώπινα....ανθρωπος ειναι
    μήπως το γκόλ των νορβηγών χτες ηταν οφ σαιτ? δεν ηταν, αλλα ευτυχώς για μας βοηθός και διαιτητής δε το είδαν!
    ΄δε θημάμε και που ήταν ο διαιτητής στη φάση του γεωργάτου....ίσως ήταν μακριά. στη φάση όμως του τζιοβάνι θυμάμε πολύ καθαρα οτι ηταν δίπλα.....ο τρομπόνας.


    PS: 8erma sixaritiria sthn e8niki mas gia th niki me tous norvigous....min peftoume oloi pano sto rexagel na ton fame. ekane ananeosi an ke argise....evale ton samara pou htan apsogos, evale meta ke ton amanatidi pou itan fotia, vasiko ton anatolaki pou itan telios.............thn estise apsoga thn omada. kai pali bravo mas


    PS2: tora pou leme gia dietisia 8imi8ika ke ena sin8ima....''poulimene dietiti, 8a sou fame to afti, ke kati alo pou ine pio megalooooo (leeeeeme tora pio megalo)...''

    TADE EFH NARSIS



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    NARSIS - 10.10.2006, 11:19

    ego milao me epixirimata PADA
    loipon gia na mi lete oti leo malakies.....na pate www.sportline.gr kai na dite th dilosi gomez gia ofh ke vazelo. 8elo meta na mou ipostiriksete oti den einai 8igatriki sas o ofh.....de to lew ego, o gomez to leei....gia pigete na dite...



    TADE EFH NARSIS



    Re: Panathinaikos kai adelfa swmatia...!

    Kid - 10.10.2006, 14:32


    Κανά στοιχείο υπάρχει ή απλά πέταξε την μαλακία του και ο Γκόμεζ και επειδή το είπε έτσι είναι?

    Τόσοι και τόσοι παίχτες ήρθαν στον ΠΑΟ από τον ΟΦΗ, γιατί χάλασε μόνο η δική του μεταγραφή?

    Τι εστί Βαρδινογιάννης - και ειδικά ο Βαρδής - για την Κρήτη ξέρεις ή απλά λες για να λες?

    Η δήλωση του Γκόμεζ είναι τόσο αξιόπιστη όσο η δήλωση του Σπάθα, δηλαδή από μόνη της απλά δεν στέκει.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    For selling - gepostet von tasosos am Freitag 09.11.2007
    Arthro 16.. - gepostet von Kid am Donnerstag 18.01.2007
    Radio 1 Legends - gepostet von Kid am Montag 22.10.2007
    Interesting links - gepostet von verginsteel am Dienstag 26.09.2006
    fortwsh selidas - gepostet von twin am Montag 16.07.2007
    Windows (s)Vista - gepostet von Thinker_ am Donnerstag 12.10.2006
    Monomaxia sto El-Fatso!!! - gepostet von parsifal am Samstag 10.02.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Panathinaikos kai adelfa swmatia...!"

    Kai Oswald(Unterhaching) - Manu (Mittwoch 18.10.2006)
    †Wolfen† alias Kai - sido2 (Sonntag 19.02.2006)
    AVATAR - recep (Freitag 10.10.2008)
    kai - toni (Freitag 14.04.2006)
    Panathinaikos & Uefa Cup: Season 06-07 - Kid (Donnerstag 28.09.2006)
    Who the F. is Kai Wegner? - tim (Donnerstag 29.12.2005)
    Na-Kai - Nikoloja (Mittwoch 04.10.2006)
    Omofylofiloi & Alzheimer (psties te kai mikrotstsnies) - Do Urden (Freitag 26.01.2007)
    Kai Meyer - Frostfeuer - sabineb. (Dienstag 20.02.2007)
    @ Kai Pilawa - Kickes (Donnerstag 28.04.2005)