TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

GERMERSHEiM
Verfügbare Informationen zu "TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Germersheim
  • Forum: GERMERSHEiM
  • aus dem Unterforum: EN SICAK SPOR HABERLERi
  • Antworten: 7
  • Forum gestartet am: Mittwoch 15.03.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 8 Monaten, 2 Tagen, 15 Stunden, 18 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER"

    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:10

    TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER


    Törene Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Başkanımız Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyelerimiz, Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Nizamettin Algan, eski başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile yakınları ve sevenleri katıldı.
    Afacan'ın cenazesi daha sonra İskenderpaşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedileceği Çaykara'nın Ulucami Köyü'ne götürüldü.
    Törende bir konuşma yapan Başkanımız Nuri Albayrak, Mazhar Afacan’ın gerek Trabzon’da gerekse Trabzon dışında sosyal kişiliğiyle tanınan bir insan olduğunu ifade ederek, “Kendisi Trabzon ve Erzurum’da ticaret odası başkanlığı görevlerinde bulundu. Daha da önemlisi kulübümüzde başkanlık yaptı. Afacan’ı başkan seçildikten sonra çok daha iyi tanıma fırsatım oldu. Kendisine yaptığımız ziyaretlerde onun Trabzonspor’un en ufak sorunuyla bile alakadar olup çok iyi bir Trabzonsporlu olduğunu gördüm. Trabzon’da sohbet ettiğiniz her insan da size aynı şeyi söyleyecektir. Mazhar Afacan hastalığına rağmen kulübümüz hiç yalnız bırakmamış, hep yanında olmuştur. Bütün camiamızın başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin” dedi.

    Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Nizamettin Algan ise şöyle konuştu: “Mazhar Afacan’ı gençlik yıllarından beri tanırdım. O zamanlar işi gereği Erzurum’daydı ama 15 günde bir maç için aramızda katılıyordu. O dönemde Trabzon’u seven ve yakın olan bu arkadaşımız Trabzon’a geldikten sonra önce yöneticilik ardından da başkanlık yaptı. Trabzonspor’un bütün maçlarını yaz-kış demeden, sıhhatini bile ihmal ederek, son günlerine kadar takip etti. Geçen sezonun sonuna kadar aynı yerde yan yana maçlar takip etmiştik. Trabzonspor için Trabzonspor için her şeyini vermeye hazır olan bu arkadaşımız şimdi aramızdan ayrıldı ve kulübü bize emanet etti. Şimdi iyi bir şekilde emanetine sahip çıkabilirsek kendisi huzur içinde yatacaktır”

    Son konuşmayı yapan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise Mazhar Afacan’ın gençle genç, büyükle büyük olabilen karakteriyle Trabzon’a çok büyük katkılar sağladığını belirterek, “Afacan Trabzonspor’a gönül bağıyla bağlanmış, kendisinin kulübe fikren, manen ve madden büyük faydası dokunmuştur. Geçen yıl Kıbrıs Rum Kesimi maçını beraber seyrettik. Maçtan sonraki üzüntüsü nedeniyle bir rahatsızlık geçirmişti.
    Bu yıl da Allah’ın takdiri yine bir Rum takımıyla eşleştik. Yarın akşam 1-1’in rövanşını yapacağız. Eğer yarın tur atlarsak Mazhar Afacan o maçın üzüntüsünü tamamen unutacaktır inşallah” görüşünü seslendirdi.

    Canalioğlu ayrıca, Mazhar Afacan’ın 90’lı yılların başında Bağımsız Devleter Topluluğ ile yapılan ticaret sözleşmeleri için büyük çaba sarfettiğini vurguladı ve “Onun Trabzon’un sosyal hayatına ve ticaretine de büyük hizmetleri olmuştur. Kentimizin doğuya açılmasına yardımcı olmuştur” diye konuştu.

    Öğle namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazına ise Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile takım kaptanımız Hüseyin de katıldı.



    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:11








    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:12




    Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 01.06.2005–31.05.2006 dönemine ait olağan genel kurulu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.


    Divan başkanlığını Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu’nun yaptığı genel kurulda büyük hisse sahibi yatırımcı kuruluşlar da temsil edildi.

    Genel Kurulda söz konusu döneme ait net kar 25 milyon 25 bin 650 YTL. olarak açıklanırken, yasal kesintilerin ardından ortaklara dağıtılacak olan toplam brüt temettü tutarı 21 milyon 521 bin 930 YTL., olarak kesinlik kazandı.

    Gündeme göre genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu, bağımsız dış denetim raporu ile bilanço ve kar-zarar cetveli okunarak müzakere edildi.

    Ayrıca 01.06.2005–31.05.2006 dönemi karının dağıtımı için yönetim kurulunun sunduğu teklif de görüşülerek genel kurulun oy birliğiyle kabul edildi. Bu teklife göre brüt kardan ilgili yasal kesintiler yapıldıktan sonra kalan tutarın, 31.10.2006 tarihine kadar temettü olarak dağıtılmasına ve dağıtımın kesin tarihiyle yerinin belirlenmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verildi.

    Trabzonspor Sportif A.Ş. Genel Müdürü Sinan Zengin, genel kurulun son derece olgun bir havada geçtiğini belirterek, “Şirketimizin sergilediği başarılı performans ortaya çıkan rakamlardan açıkça belli olmaktadır. Piyasalarda yaratılmaya çalışılan çeşitli spekülasyonların aksine son derece şeffaf ve incelenebilir bir yapı oluşturduğumuzu bütün büyük yatırımcılarımız da yeniden görmüş oldular. Değerli yatırımcılarımız yaptığız görüşmelerde bu doğrultudaki memnuniyetlerini ve güvenlerini de açıkça dile getirdiler” diye konuştu.

    Zengin, tüm yatırımcılarımızın şirketimizle ilgili bilgi ve belgelere İMKB ile SPK kaynaklarından ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.



    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:13





    Kulübümüzün resmi ürün markası TS Club “SPOR İSTANBUL 06 ULUSLARARASI SPOR FUARI” 'nda stand açtı.


    İstanbul Harbiye Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 23 - 27 Ağustos günü sona erecek olan fuarda yer alan TS Club pavyonu, 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.
    23.08.2006 15:58:00



    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:13




    Forvet oyuncularımızdan Ergin Keleş, sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor'a kiralık olarak verildi.



    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:14





    Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni bugün saat 14.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisileri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Lazaroni APOEL ile oynanacak UEFA Kupası rövanşında ilk maçta alınan 1-1’lik skorun kendileri için avantaj olduğunu belirterek, “Turu geçmek için bir 90 dakikamız daha var. Rakibimizi burada yenerek tur atlamak istiyoruz. Bu yüzden, onlardan daha iyi oynamak mecburiyetindeyiz” dedi.




    Afacan için başsağlığı
    Sözlerine hayatını kaybeden eski başkanlarımızdan Mazhar Afacan için tüm Trabzonspor camiasına ve Afacan ailesine başsağlığı dileyerek başlayan Lazaroni, daha sonra takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

    Kaçan pozisyonlar
    Beklenen sonuçların alınmasının Trabzonspor için en önemli konulardan biri olduğunu kaydeden Brezilyalı teknik adam, “Ekibimiz Gaziantepspor maçında birçok pozisyon buldu ama bunları değerlendiremedi. Devamında gelen ufak bir hata ise bütün çalışmayı alt üst etti. Futbolcularıma bununla ilgili çok uyarıda bulundum. Umarım bundan sonra bu tarz hatalar yapmayacağız” diye konuştu.

    Yenilerin durumu
    Almanya’da geçirilen hazırlık kampından bu yana takımda önemli değişiklikler olduğunun altını çizen Lazaroni, “Ekibimizden ayrılanlar ve aramıza yeni katılanlar oldu. Yeni futbolcularımız daha tam form tutamadılar. Onların arkadaşlarına alışmaları da biraz zaman alıyor” görüşünü seslendirdi.

    Tek eksik gol
    Lazaroni şunları söyledi: “Sadece Kayserispor karşılaşmasının ikinci yarısında takımın iyi organize olamaması ve oynanan kötü futbol beni şaşırttı. Fakat, APOEL, Vestel Manisaspor ve Gaziantepspor maçının ikinci yarısında iyi oynadık. Tek eksik goldü. Ben futbolcularıma güveniyorum çünkü gol atacaklarının sinyalini ürettikleri pozisyonlarla verdiler. Umarım kısa zamanda galibiyetlere ulaşacağız.”

    "Transferleri engellemiyorum"
    Brezilya’da süren transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bir gazetede yayınlanan iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Lazaroni, “Geçen gün bir gazetede benimle ve oradaki yönetim kurulu üyemizle ilgili bir yazı çıktı. Yazıda sanki biten transferleri ben engelliyormuşum gibi bir hava yaratılmış. Bu kesinlikle doğru değil. Ben ne kadar transferi önemsiyorsam kulüp de konuya aynı derecede önem veriyor” açıklamasını yaptı.

    “Kulübe yardım ediyorum”
    Transferde kulübe yardımcı olmaya çalıştığını ve kulübe fayda sağlayacağını düşündüğü isimlerle bizzat konuştuğunu açıklayan Lazaroni, “Beşiktaş’a transfer olan Ricardinho, Hertha Berlin’deki Gilberto, Jorge Wagner ve Marcio Mossoro ile konuştum. Kendileri Trabzonspor’da oynamaktan mutlu olacaklarını söylemişlerdi. Benim de ülkemde bir saygınlığım var. Anlaştığımız oyuncuları Trabzon’a getiremezsek bu benim için de pek iyi olmaz” dedi. Lazaroni son olarak kaleci arayışı içinde olmadıklarını da sözlerine ekledi.



    Re: TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER

    Germersheim - 23.08.2006, 15:15





    Takımımızın UEFA Kupası 2. ön eleme turundaki rakibi APOEL akımı, Trabzon'a geldi.


    APOEL takımı kafilesini ve 100'e yakın Rum taraftarı taşıyan uçak, daha önce Suriye üzerinden belirlenen Trabzon'a geliş rotasını birkaç kez değiştirdiği ve belirlenen rota dışına çıktığı için saat 15.20 yerine 17.50'de Trabzon Havalimanı'na indi. 2.5 saat rötarlı olarak Mea Havayolları ile Trabzon'a gelen kafileyi, havalimanında Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu çiçeklerle karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan APOEL Kulübü Başkanı Kyriakos Zivanaris, 1-1 berabere biten ilk maç sonrası Trabzon'daki rövanş maçının kendileri için çok zor geçeceğini belirterek "Bizim için çok zor bir maç olacak. Umarım turu atlayan taraf biz oluruz. Bunun için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

    Bu eşleşme ile iki kulüp arasında iyi bir dostluk kurulduğunu da kaydeden Zivanaris "Bizi çok iyi karşıladılar. Bir sorunumuz yok. Bizim için buraya gelmenin, herhangi bir Avrupa ülkesine gitmekten farkı yok" şeklinde konuştu.
    APOEL kafilesi, pasaport işlemlerinin ardından kamp yapacakları Maçka İlçesi'ndeki Sümela Otel'e giderken, Rum taraftarlar ve basın mensupları ise kendilerini bekleyen otobüslerle Trabzon kent merkezindeki otellere hareket etti.

    APOEL, yarın saat 19.00'de maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda son çalışmasını yapacak.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum GERMERSHEiM

    FRANKFURT FENERDEN TOKATI YEDi - gepostet von Germersheim am Donnerstag 14.12.2006



    Ähnliche Beiträge wie "TRABZON SPOR DAN 23.08.2006 BAZI HABERLER"

    TRABZON SPOR SHOW - Germersheim (Dienstag 22.05.2007)
    Trabzon raporu - hanifi (Freitag 24.08.2007)
    Serkan Balci Haziran'da Trabzon'da - semih (Freitag 01.06.2007)
    TRABZON SPOR APOEL i SAF DISI BIRAKTI - Germersheim (Freitag 25.08.2006)
    TRABZON SEHRIMIZ!!! - xoflum (Samstag 22.04.2006)
    FENERBAHCEDEN 23.08.2006 TARiHLi HABERLER - Germersheim (Mittwoch 23.08.2006)
    GALATASARAY DAN 23.08.2006 TARiHLi HABERLER - Germersheim (Mittwoch 23.08.2006)
    SAMPiYONLAR LiGiNDEN EN SON HABERLER - Germersheim (Mittwoch 23.08.2006)
    hallo spieler von dostluk spor.... - Osman (Freitag 28.04.2006)
    Kamp Kadrosu-Trabzon Maçı - musti2491 (Samstag 23.09.2006)