Verfügbare Informationen zu "Krem Karamel"
Qualität des Beitrags: Beteiligte Poster: _Admin_ Forum: Kaan-FM-Forum Forenbeschreibung: Forum aus dem Unterforum: Tatlilar Antworten: 1 Forum gestartet am: Mittwoch 16.08.2006 Sprache: türkisch Link zum Originaltopic: Krem Karamel Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 9 Monaten, 3 Tagen, 22 Stunden, 1 Minute
Alle Beiträge und Antworten zu "Krem Karamel"
Re: Krem Karamel
_Admin_ - 16.08.2006, 20:48Krem Karamel
-Karamel: 50gr. şeker, 2 çorba kaşığı su
- 1 yumurta ve 1 yumurtanın sarısı
- 1 çorba kaşığı toz şeker
- 125 ml. süt
- yarım vanilyanın özü (bunun yerine vanilyalı şeker kullanabilirsiniz)
1- Karamel veya ufak sufle kaplarını yağlayın. Şekeri ve suyu orta ateşte açık kahverengi olana kadar kaynatın. Kaplara paylaştırın.
2- Yumurtayı ve yumurta sarısını şekerle birlikte krema haline gelene kadar çırpın. Sütü vanilya özüyle birlikte kaynatın. Çok yavaşça akıtarak yumurtalı karışımın içine karıştırın. Kaplara boşaltın.
3- Fırını 125 C'ye ısıtın. Kapların ağzını alüminyum folyoyla kapatın ve fırına dayanıklı bir kabın içine yerleştirin. Kapların yarısını geçecek kadar sıcak su koyup, fırına verin. Yaklaşık 1 saat kadar fırınlayın.
Krem Karameli bir gün önceden yapmakta fayda var. Karamelin çözülmesi 12 saati buluyormuş.
[b]Not : Bu ölçülerle 2 kap Krem Karamel çıkıyor.
Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken
Weitere Beiträge aus dem Forum Kaan-FM-Forum
Melekler.. - gepostet von KAAN am Montag 25.09.2006
Ähnliche Beiträge wie "Krem Karamel"