Royal Decameron Montego Beach

Jamdown
Verfügbare Informationen zu "Royal Decameron Montego Beach"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: KaBAUKEr - Claudia - Souljah
  • Forum: Jamdown
  • Forenbeschreibung: www.jamdown.info
  • aus dem Unterforum: Hotels
  • Antworten: 4
  • Forum gestartet am: Dienstag 06.12.2005
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Royal Decameron Montego Beach
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 7 Monaten, 30 Tagen, 5 Stunden, 6 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Royal Decameron Montego Beach"

    Re: Royal Decameron Montego Beach

    KaBAUKEr - 09.07.2006, 21:35

    Royal Decameron Montego Beach
    Royal Decameron Montego Beach

    Het hotel ligt op vijf minuten rijden afstand van het vliegveld. Erg relaxed als je met vier uur vertraging aankomt. Claudia, je schreef dat toeristen die in Decameron Club Caribbean in Runaway Bay willen logeren soms vanwege overboekingen naar Royal Decameron Montego Beach worden gebracht, omdat dat hotel toch niet zo druk bezocht wordt. Wij hebben er niets van gemerkt dat het er niet druk is, maar ik begrijp het probleem wel. Toeristen die voor zon, zee, strand gaan, gaan waarschijnlijk naar Negril. Toeristen die het hele eiland willen zien, zullen eerder naar Runaway Bay gaan of naar Ocho Rios. Montego Bay ligt dan toch weer iets minder gunstig.

    Maar voor ons was het ideaal, omdat we over twee jaar richting Ocho Rios en Port Antonio (of iets dergelijks) willen. Royal Decameron Montego Beach heeft 133 kamers, allemaal met zeezicht vanaf het balkon of terras. Het is een all-in hotel dat aan het begin van de Hip Strip van MoBay ligt. De Hip Strip is een lange straat waar een heleboel hotels en souvenirshops zitten. Wij wisten meestal niet hoe snel we van die Hip Strip af moesten komen, omdat we ons liever onder de ‘echte’ Jamaicanen begaven, maar er zijn genoeg toeristen die niet verder komen dan de Hip Strip. Wat zeg ik? Er waren heel veel toeristen die zelfs niet eens van het hotel weggingen. Dat waren voornamelijk Amerikanen. Voor hen is Jamaica waarschijnlijk wat Salou voor Nederlanders is (denk ik, want ik ben nooit in Salou geweest).

    Bij het hotel hoefde je je niet te vervelen. Een speciaal entertainment team verzorgde de hele dag door activiteiten, zoals beachvolley, watersporten, beacholympics, enz. Oh ja, op sommige dagen gaven ze Jamaicaanse les of reggaedansles. Jammer genoeg waren wij op die momenten steeds niet in het hotel. Buiten het entertainmentprogramma om kon je gebruikmaken van twee zwembaden, een jacuzzi, kano’s, waterfietsen, je kon gezelschapsspellen lenen en je kon natuurlijk ook gewoon op het strand liggen. ’s Avonds bij het diner speelde een mentoband op de achtergrond. Daarna speelde de residentband covers van voornamelijk reggaenummers (en helaas speelden ze ook heel veel nummers van Celine Dion).

    Verder was alles heel goed geregeld. Het personeel is hartstikke vriendelijk. Het hele complex wordt ’s nachts schoongemaakt en de kamers zijn ook tiptop in orde.



    Re: Royal Decameron Montego Beach

    Claudia - 09.07.2006, 22:09


    Ze probeerde inderdaad mensen over te boeken naar dit hotel omdat ze zelf overboekt waren. Veel mensen vinden de hutjes leuk en de hoteleigenaar is dus gewoon gemeen! Jij gaat naar dat hotel om in een hutje te slapen, hij laat gewoon iedereen komen en heeft dan niet voor iedereen plek....en zo vult hij zijn hotel in Montego Bay. Wat natuurlijk niet weg neemt dat er ook mensen zelf kiezen voor het hotel in Montego Bay...zoals jullie nu ook doen! Maar als je niet hiervoor kiest is niet netjes dat ze zo behandelen in Runaway Bay...

    Er is dus wel een zandstrand bij het hotel, ik zag op je foto die loopplanken (hoe noem je zoiets?) namelijk?

    Ik heb gehoord dat het eten hier erg goed zou moeten zijn, klopt dat?

    Het ziet er goed uit verder, niet te groot en niet te klein....



    Re: Royal Decameron Montego Beach

    KaBAUKEr - 10.07.2006, 18:35


    Hmm, da's niet echt netjes nee om zo met je gasten om te gaan.

    Er is inderdaad een zandstrand. Niet supergroot, maar ook weer niet zo klein dat je hutjemutje op elkaar ligt. En het is alleen voor hotelgasten. Ik heb me daar eigenlijk best kwaad over gemaakt. Nutteloos, ik weet het. Maar we hoorden dat de kust in MoBay zo is vol gebouwd met hotels dat de 'echte' Jamaicanen nog maar bij een paar hele kleine stukjes strand terecht kunnen om te relaxen. Dat vind ik dus echt te gek voor woorden. Maar ja, als toerisme daar zo'n belangrijke bron van inkomsten is, is het misschien wel weer logisch. Ik voelde me er in ieder geval best lullig onder.

    En het eten, tja... Dat was inderdaad supergoed. Er zijn twee restaurants. Eentje waar je a la carte kunt eten en een restaurant met een buffet. Je kon er drie keer per dag schandalig veel verschillende gerechten eten. En als je dan tussendoor nog iets wilde kon je tot 1 uur 's nachts terecht in de grillbar voor een hamburger of een pizza. En dan nog zijn er mensen die klagen. Vooral van die Amerikanen die zo dik zijn dat ze amper op een stoel passen. We kwamen er eentje tegen bij de grillbar. Hij had een bord met pizza, eentje met chickenwings en nog een bord met een hamburger, klaagde over het eten in het restaurant (was niet zijn ding), schraapte de bovenkant van de pizza eraf, at die op, stapelde toen de drie borden op elkaar en liep weer weg :roll:. Daar kan ik dus heel slecht tegen. Het personeel daar loopt de benen onder hun kont om alles voor jou te regelen en dan je daar op zo'n manier mee om. Oef, ik word nog kwaad als ik eraan denk!



    Re: Royal Decameron Montego Beach

    Souljah - 19.08.2006, 22:43


    In mobay kan je als inwoner kiezen tussen twee Dump up (so most a dem call it)beaches eentje ligt net voor de hipstrip en is echt een rotzooi de tweede ligt aan de bottom road>dead end beach ook best een zooitje maar het heeft zeker wel zijn charmes. Vorig jaar ben ik één keer naar aquasol gegaan, 300 JA $ entree voor een iets groter en schoner stuk strand. Verder gingen vroeger veel locals naar Doctor's Cave beach maar das ook minder geworden (entree) dus als ik in Ja ben ga ik naar dead end, gratis en vooral in de weekends heerlijk sfeertje, wat jerk en festivals eten bij buccaneer en ik ben weer in me element. MAAR! het is idioot dat er zo weinig is voor de people of JA...en ookd at de stranden weinig worden schoongemaakt vorig jaar lag het wier bij dead end tot vlak bij het zand...zonde



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Jamdown

    Reggae Sundance 2006 - gepostet von Claudia am Sonntag 25.06.2006
    Port Royal - gepostet von jamdown am Dienstag 06.03.2007
    Blessed new year - gepostet von strandman am Mittwoch 03.01.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Royal Decameron Montego Beach"

    Nachholspiel Royal Gost vs DC Lumberjacks - Markus Netuschil (Sonntag 11.11.2007)
    Royal Rumble 2006 - Rey-619 (Samstag 04.02.2006)
    Clan War vs Royal Assassins - G$p0t (Donnerstag 11.05.2006)
    Casino Royal - dubliner (Donnerstag 23.11.2006)
    Faceman - Def. Warri <Battle Royal> - Faceman (Freitag 06.01.2006)
    Royal Rumble 2006 - Mister Portable (Mittwoch 01.02.2006)
    Royal Rumble 1993 - JM Hardy (Sonntag 24.06.2007)
    Yoma - Beloved (Mittwoch 23.04.2008)
    WWE: DoR 2 - Royal Rumble - 30 Teilnehmer auf Hard geschafft - dejost (Donnerstag 03.05.2007)
    Royal - royal (Samstag 07.04.2007)