SIRLAR DÜNYASI

:.DERSLER.::.YARDIMFONU.:
Verfügbare Informationen zu "SIRLAR DÜNYASI"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Sinopenser57 - T-Boy
  • Forum: :.DERSLER.::.YARDIMFONU.:
  • Forenbeschreibung: Carsi Gelsenkirchen
  • aus dem Unterforum: Sohbet-Muhabbet-Tartisma
  • Antworten: 6
  • Forum gestartet am: Freitag 09.06.2006
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: SIRLAR DÜNYASI
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 10 Monaten, 16 Tagen, 23 Stunden, 3 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "SIRLAR DÜNYASI"

    Re: SIRLAR DÜNYASI

    Sinopenser57 - 26.06.2006, 22:00

    SIRLAR DÜNYASI
    Slm arkadaslar... buraya hayatinizda yasadiginiz mucize ve ona benzer seyleri yazabilirsiniz isterseniz.Ayni sirlar dünyasinda oldugu gibi.Paylasmak isteyen arkadaslarimiz varsaaa ne mutlu, yoksa can sagligi.Örnegin hic ummadiginiz bir anda, tam hersey kötüye giderken, birden herseyin düzelmesi, yada nebilim Allah tarafindan dediginiz olaylar paylasabilirsiniz.Hem belki bu örneklerden diger arkadaslarimiz da ders alirlar, herkes payina düsen dersi almis olur.
    SAYGI VE SEVGILERIMLE

    DEMIREL



    Re: SIRLAR DÜNYASI

    T-Boy - 27.06.2006, 13:19


    Bu ba$imdan gecti esastan....Ben bi gece di$arda ormanda yürüyordum O anda bir ses koptu.bilmiyom nerde geldi. HAYVANLAR kaci$ti. Yeryüzü inlemeye ba$ladi. Korkunc bir sesdi . Yeryüzünde ya$ami$ ne kadar canli varsa ve onlar yeryüzünde ne kadar ses duymu$larsa hepsini siz bir anda duysaydiniz bu kadar ürkütücü olmazdi. O sesi ilk duydugumda “sagir et beni allahim” diye yalvardiimi hatirliyorum.Neyse ki, etrafi dolduran duman yava$ yava$ ortadan kayboldu. Etrafta cit yoktu. Ta$ların arasında birkac göz vardi. Onlari görüyordum. Bekliyorum. Yapacak ba$ka bir$eyim yoktu. Belki sizin akliniza daha ba$ka $eyler gelebilirdi ama inanin o durumda insanin aklına hicbir $ey gelmiyor.sonra ayagi kalkip oradan kactim arkama bakmadan. sonra bi sakalli adam vardi burdan git olum dedi . bende hadi lan sende kimsin dedim ve yoluma devam ettim. sonra baktim ki ormandan cikmi$im. ama arkamdan kücük bi cüce bana el salladi . bende ona orta parmagimi gösterip kactim. Artik bu bi mucizemi degilmi bilmem .Bu bi korku senaryosu..... 8)

    PISKOPat TARIK


    DEMIREL BEY SIZ BUNA NE DIYORSUNUZ ??? BUNUN BI ACIKLAMASI VARMI !???



    Re: SIRLAR DÜNYASI

    Sinopenser57 - 28.06.2006, 00:44


    Valla degerli kardesim tarik, senin yazdigin gibi "Senaryo" amatörce yazilmis malesef.Sahsen bana bekledegim o duyguyu vermedi acikca söylemek gerekirse.Hani derler ya t"tüglerim ürperdi bee" gibi anilar bekliyordum ben.O sesleri duymana kadar bisey demedim, konsantreli bir sekilde oluyordum fakat yasli adam görmen onla konusma tavrin felan cok "sahte" annatabiliyormuyum yani almancada "unnaturell".
    Ama ta´biki sayfama ilgi gösterip yazman beni mutlu etti orasi ayri.Sen diger arkadaslarimiza bir örnek vermis oldun.Belki senin yazmandan sonra diger arkadaslarimiz kendine güvenip iki-üc sey yazma cesaretinde bulunurlar.
    Bu cesareinden ve ilginden dolayi seni kutluyor ve tesekkürlerimi bir borc biliyorum.Umarim"kritisieren" etmeme alinmamissindir, alinirsan seni yalarim bak!!!!!!

    saygilar ve sevgiler DEMIREL



    Re: SIRLAR DÜNYASI

    T-Boy - 28.06.2006, 13:26


    BU SINOPENSER57 ye GIRSIN ....
    SEN KIM OLUYOSUNDA BENI KRITIZE EDIYORSUN :x . COK KOLAYSA SEN YAZSANA BI MUCIZE HIKAYE. NE OLDU KAL MI GELDI ??? NEYAPALIM BIZ SENIN GIBI ZEKALI CUCUK DEGILIZ AMA GINEDE GURURUMUZLA VE ONURUMUZLA OYNATMAYIZ :x . BENIM SENIN GIBI 5-6 ARABAM YOK ALTIMDA . EVET BE$ PARASIZIM. AMA MUTLUYUM . SEN MUTLUMUSUN ??? KENDIMI DÖRT DUVAR ARSINA KAPATIP SANA KORKU VEYA MUCIZE SENARYOSU YAZACAK DEGILIM. OLMADI CANIM,SOLUNDANMI KALKTIN NE ??? BIR KIRILGANLIK VE DARILMAK VEYA VEYA ALINMAK SÖZ KONUSU DEGIIIL !!! HER$EYIN ÜSTESINDEN GELEN KALBIM, BUNUN ÜSTÜNDEN DE GECER !!! BU GECE BA$IMDAN GECENLERE DEGIL, KAFAMDAN GECENLERE ICECEM CÜNKÜ BUGÜN BENIM GÜNÜM GÖNLÜMCE GEZCEM EGLENECEM!!! BU KADAR YETERRRR FATIH !!! BUGÜN BENI ARAMADIN ??? NEDEN ???

    YALIYA YALIYA NEREYE KADARRRR....



    Re: SIRLAR DÜNYASI

    Sinopenser57 - 28.06.2006, 15:09


    Sevgiliiii Tarik,
    ilk satirlarina bisey diyemiyorum artik.Sendeki bu fakir ama gururlu genc fantazisi fevkulade.Eveeet gelelim asil konuya.Bugün seni neden aramadim? Bugün seni aramadim cünkü düsündümki her gün ararsam biribirimizden cabuk bikariz, en iyisi ara sira aramamk ve bu süre icerisinde bir birimizi özlemek.Insan birini özledikce, onun degerini daha cok anliyor ve herseyi daha iyi görüyor.Annatabiliyormuyum felan yaaaani.
    Bak tarik burasi e-mail degil olum herkez okuyo, bizi hakketen schwul sanacaklar laa, dedikodu cikacak sonra aramizda, sonra isin yoksa magazincilerle ugras dur.HADI YALADIMMMMMMMMM



    Re: SIRLAR DÜNYASI

    T-Boy - 29.06.2006, 00:26


    SAYIN DEMIREL BEY, 8)
    BUKADAR HAKARET YETERR ARTIK. BUNA BI SON VERELIM LÜTFEN.
    FORUMU LÜTFEN KENDI PIS I$LERINIZ ICIN KULLANMAYIN. BURAYA COLUK CUCUK GIRIYOOO. HASTA ETME ADAMI. GINE ÜSTÜNE BASA BASA SÖlüYORUM, PIS veya AHLAKSIZ I$LERIMIZ ICIN KULLANMAYALIM BU FORUMU ( ZENGIN AILE COCUGU FATIH BEY ÖNCELIKLE) :lol: :lol: :lol: .



    BUGÜN BENI ARAMDIN ???? NEDEN ???
    BU LAF HERKEZ ICIN GECERLIDIR
    MUHAHAHAHA... :twisted: :twisted: :twisted: ...

    YA BU FERIEN HEC GOZEL DEGIL....YA GIZ MIZ KALMADI BURDA.....HEPSI UCTUUU...

    PISKO TARIK.... 8)



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum :.DERSLER.::.YARDIMFONU.:

    kein plaann - gepostet von ge_yarali am Sonntag 11.02.2007
    Muzik - gepostet von Sezo am Montag 12.06.2006



    Ähnliche Beiträge wie "SIRLAR DÜNYASI"

    türk dünyasi - Bozkurt (Samstag 07.01.2006)
    Müsik ve filim dünyasi - ts-hakan-ts (Dienstag 09.01.2007)
    SU Dünyasi Ve Baliklar - Derdo (Sonntag 12.03.2006)
    Web Master Dünyasi - adminkaan (Dienstag 18.09.2007)
    Kuslarin Dünyasi - Derdo (Sonntag 12.03.2006)