Verfügbare Informationen zu "Nederland door naar de achtste finales!"

• Link zum Originaltopic: Nederland door naar de achtste finales!
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 10 Monaten, 2 Tagen, 4 Stunden, 29 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Nederland door naar de achtste finales!"

Re: Nederland door naar de achtste finales!

oranjepower - 16.06.2006, 23:21

In het duel tegen Ivoorkust behaalde Nederland de overwinning. Een makkelijke overwinning was net niet. Vooral in de tweede helft waren de Ivorianen sterk. Nederland won met 2 - 1.

Van Persie en Van Nistelrooy scoorden kort na elkaar de eerste twee doelpunten. Kone maakte de 2 - 1 voor Ivoorkust. De tweede helft was wat minder enerverend, maar zeker spannend. De Ivorianen moesten namelijk winnen om nog kans te maken om naar de volgende ronde te komen.

Nederland en Argentinië zijn nu zeker van een plaats in de volgende ronde. Ivoorkust en Servie - Montenegro gaan definitief niet door. 21 juni speelt Nederland tegen Argentinië om de plaats van groepswinnaar.